گفتگو و ارسال سوال پيرامون تايپيك آموزش php

dishlame

Member
نه نشد
ببین من وقتی میخوام به جای یک متغیر مثلا در دستور echo مقدارش قرار بگیره از " " مثال
PHP:
echo "$a";
در این مثال من میخام مقدار a چاپ بشه نه کاراکتر $a
اما بعضی اوقات من میخوام کاراتر $a رو چاپ کنم نه مقدارش رو اون موقع از ' ' استفاده میکنم
PHP:
echo '$a';

ممنون دوست خوبم، متوجه شدم.:rose:

milad0351

New Member
درود خدمت همه اساتید

دوست عزیز این لینکی که واسه دانلود easyphp گذاشتی ظاهرا پولیه :sad:
و هر جای دیگه هم دنبالش می گردم به صفحه ای با پیغام زیر هدایت میشه :

Download Forbidden

We cannot send this file to your location. Please visit our our T7 page

کسی لینک دیگه ای سراغ نداره ؟ من هر چی خودم گشتم چیزی پیدا نکردم

Milad

Well-Known Member
متاسفانه اکثر سایت هاش اشتراک گذاری ایران رو تحریم کردند ، از پر و | - کسی استفاده کنید .

iLove

Active Member
با سلام.نظرتون راجع به برنامه rapid -php2010 چيه؟و چه امكاناتي داره؟

Milad

Well-Known Member
بد نیست ... امکانات :

PHP Code Writing

* PHP Function Hints More info
* PHP Auto Complete More info
* PHP Syntax Check More info
* PHP Code Explorer More info
* PHP Code Snippets
* HTML to PHP conversion
* Insert PHP Server Variable More info

More

meher

Member
پرسش درباره کلاسها در php

درود میلاد گرامی و سپاس از زحمت و مهر شما. البته میدونم یک سال و اندی از این بحث گذشته. با این حال میگم شاید دیران عزیز سایت راهنمایی کنند.
بنده دارم کتاب php رو میخونم و کتاب دقیقا این هست:
راهنمای کابردی PHP به همراه MySQL _آخرین ویرایش 2012
از دیوید استیفان پاورز David Stephan Powers _ ترجمه: امیراحسان رضایی

یه سی دی هم همراهش هست که خوبه و تمرین داده و آدم شیرفهم میشه (البته بعضی جاهاش اصلا_وقتی نمیفهمم بعضی از جاها رو آیا باد به خوندن ادامه بدم و بعدا دوباره مرور کنم؟ نظر شما چی هست؟)
دیدم بعضی جاها رو نمیفهمم شروع به خودن کتاب الکترونیکی: "مرجع کامل زبان PHP محمد بشیری" هم کردم. ایشون هم خوب و شفاف توضیح نداده و اصلا برای یه مبتدی گیج کننده هم هست. کد نوشته بعد فقط یه خطش رو توضیح داده. بگذریم. رسیدم به کلاسا ولی اصلا درست نفهمیدمشون. توی دروس شما هم توضیحی از کلاسها ندیدم. میشه لطف کنید یه توضیح مبتدی و خوب برامون بزارید و کلاسها رو وب تعریف کنید و آموزش بدین؟
اگر میشه شما بگید یه کتاب برای یه مبتدی که هیچ سررشته ای از برنامه نویسی نداشته چی هست؟ البته کمی با html آشنا هستم. اما کمی.
یه کتاب روان و ساده در بازار؟؟؟؟
سپاس از زحماتتون

Milad

Well-Known Member
به نظر من تا یک مبحث رو یاد نگرفتید سراغ بعدی نباید رفت ... چون قطعا تو دروس بعدی هم به مشکل بر میخورید .

اکثر کتاب های موجود در بازار ترجمه هستن و چون مترجم خودش هیچ اطلاعاتی از برنامه نویسی و ... نداشته کاملا مبهم و خشک ترجمه شدن اگر خودتون سابقه برنامه نویسی داشته باشید و بتونید مطلب رو بگیرید PHP در 24 ساعت انتشارات دیباگران بسیار کامل هست .

پیرامون کلاس هم این مبحث رو پیشنهاد میکنم .

meher

Member
خب آقا میلاد مشکل همین هست که در برنامه نویسی بنده بوووق یعنی صفر هستم. هیچ سابقه ای ندارم.
این بحث رو که پیشنهاد دادید اما گیر میدم بهش. ببینم چی میشه.
سپاس از مهر و کمکتون

meher

Member
سپاس

آقا میلاد دارم مطالب رو میخونم. یعنی چسبیدم به آموزشهای روان و ساده ی خودتون. مبتدی هستم و بخش تابع رو خوندم. میخوام بگم یه کتاب php دارم و چندین فایل pdf که همه رو دارم مرور میکنم اما تا حالا ساده تر و شیواتر از آموزش شما نخونده بودم. توپ توپ فهمیدم. البته شاید اولش باشه و دلیلش هم این باشه که قبلا هم خوندمشون اما توضیحاتتون بسیار ساده و عالی هست. فقط بخش تابع اون آخرش که return رو گفته بودید کاش دقیق خروجی رو هم بگین که اگر شک و شبهه ای هم واسمون پیش میاد برطرف بشه. یعنی منظورم اینه که فهمیدیم حالا sum شد 21 و آیا حالا واسه چاپ کردنش باید بگیم echo sum یا چیز دیگه؟

آخرین ویرایش:

meher

Member
آقا میلا ما منتظر ادامه ی آموزش هستیم. خواهش میکنم ادامه بدین.

Milad

Well-Known Member
منمنون از لطفتون ... بله ، زمانی که یک تابع مقداری رو برمیگردونه اگر بخوایم مقدار رو چاپ کنیم باید از echo استفاده کنیم . اگر هم بخواید تابع مستقیم مقدار رو چاپ کنه به جای return در تابع از echo استفاده کنید . تابع زیر رو صدا بزنید حاصل a+b رو چاپ میکنه:
PHP:
  function sum(a,b) { echo a+b; }
تابع زیر حاصل a+b رو بر میگردونه : ( چاپ نمیشه ! برا چاپ باید echo استفاده کرد )
PHP:
 function sum(a,b) { return a+b }
برای ادامه آموزش یک سری برنامه دارم ، منتهی وقت ندارم :D فرصت بشه حتما ادامه میدم .

hm7373

New Member
خواهش میکنم ، انشاالله وقت شد آموزش Html و Css رو هم شروع میکنیم ... اما امکان اینکه آموزش PHP ادامه پیدا نکنه هست ، چون مثل سابق استقبال نمیشه .

سلام دوست عزیز ما همه مشتاقیم که ادامه آموزش رو برامون بزاری.
با تشکر

arabicedu

New Member
با سلام
آموزش خیلی خوبی بود ولی نمی توانم نسخه ی rar را دانلود کنم صفحه لوگین میاد مجدد یوزر و پس را وارد میکنم ولی قبول نمی کنه؟؟؟!!!
مشکل چیه ؟ میشه برام میلش نمایید

جدیدترین ارسال ها

بالا