سلام به همه دوستان عزیز :
امیدوارم حالتون خوب باشه و شب خوشی رو پیش رو داشته باشید ، دوستان زیادی به بنده لطف داشتن که از همگیشون ممنونم و میگم که تنها وظیفه خودم رو دارم انجام میدم ، اما برخی دوستان هم دلخور بودن که چرا مبحث آموزش رو ادامه نمیدم ، راستش بنا به دلایلی مدتی هست که شدیدا وقتم پر هست و بر خلاف میلم نتونستم در خدمت شما دوستان باشم ، هدف اصلی من از ایجاد این تایپیک ، تهیه یک منبع ساده و کامل برای PHP بوده و هرگز قصد ندارم این بحث رو نیمه کاره رها کنم ، و این قول رو به تمام دوستان میدم که به زودی ادامه آموزش رو از سر میگیریم ... ( بلافاصله پس از رهایی از مشکلات

) و باز هم از دوستان به خاطر لطفی که بنده دارند تشکر میکنم .
یک عذر خواهی هم به دوستانی که در پیغام خصوصی سوالاتی رو مطرح کرده بودند و دیر پاسخشون رو دادم بده کار هستم امیدوارم من رو عف کنند .
اما پاسخ دوستانمون :
ArefGod عزیز :
شما میتونید از برنامه های دیگه ای هم استفاده کنید از جمله همین WapmServer ، اگر درس اول رو خوب مطالعه کرده باشید باید متوجه میشدید که امکان اجرای فایل PHP به صورت مستقیم روی سیستم امکان پذیر نیست و باید از برنامه های شبیه ساز سرور PHP مثل همین Wapm یا EasyPHP استفاده کرد ... WapmServer هم یکی از بهترین شبیه ساز ها هست نیاز های ما رو برطرف میکنه .
javidflasher و asirap عزیز :
ممنون لطف دارید ، ادامه میدیم

( به زودی ... )