گفتگو و ارسال سوال پيرامون تايپيك آموزش php

Milad

Well-Known Member
طبق هماهنگي اي كه با مدير بخش انجام شد تصميم گرفتيم اين تايپيك رو ايجاد كنيم تا دوستاني كه سوالي و يا صحبتي پيرامون دروس اين تايپك دارند در اينجا ارسال كنند ، توجه داشته باشيد سوالاتي كه قصد مطرح كردن اونها رو داريد بايد در چارچوب دروس تايپيك فوق باشند ، اگر قصد ارسال پرسشي خارج از دروس رو داريد ، يك تايپيك در مكان مناسب باز كنيد من يا ديگر دوستان در صورت توان پاسخ گو خواهيم بود .

موفق باشيد .

آخرین ویرایش:

asirap

Member
فقط خواستم بگم کارتون حرف نداره :rose:
من که از خواننده های پر و پاقرصتون هستم :)

ArefGod

Member
حتما بايد از EasyPHP استفاده كرد ؟ برنامه ي ديگه اي وجود نداره ؟

شما اصلا ما مبتدي ها رو درك نمي كنيد من كه فايلمو با پسوند .php ذخيره مي كنم ولي نمياد!!! ولي الان رفتم برنامه Wapm رو نصب كردم
اومد :evil: اين Wamp خوبه ديگه ها‌؟

راستي در مورد {توضيحات} هم يكم بيشتر بگو من كه گيج شدم {براي شروع حتما بايد يادش گرفت؟}

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام
آقا آموزشتون خیلی عالی بود
من که فلش کار میکنم خیلی بدردم خورد تونستم باهم ارتباط بدم چیزهایی جالبی بسازم
خواهش میکنم ادامه بدید
اگه ادامه بدید من هم میتونم pdfکنم تا کاربران تو لوکال استفاده کنن.

asirap

Member
مثل اینکه دیگه ادامه نمیده این دوست ما :cry:
بهرحال آموزش های خیلی خوبی بودن:neutral:

Milad

Well-Known Member
سلام به همه دوستان عزیز :

امیدوارم حالتون خوب باشه و شب خوشی رو پیش رو داشته باشید ، دوستان زیادی به بنده لطف داشتن که از همگیشون ممنونم و میگم که تنها وظیفه خودم رو دارم انجام میدم ، اما برخی دوستان هم دلخور بودن که چرا مبحث آموزش رو ادامه نمیدم ، راستش بنا به دلایلی مدتی هست که شدیدا وقتم پر هست و بر خلاف میلم نتونستم در خدمت شما دوستان باشم ، هدف اصلی من از ایجاد این تایپیک ، تهیه یک منبع ساده و کامل برای PHP بوده و هرگز قصد ندارم این بحث رو نیمه کاره رها کنم ، و این قول رو به تمام دوستان میدم که به زودی ادامه آموزش رو از سر میگیریم ... ( بلافاصله پس از رهایی از مشکلات :wink: ) و باز هم از دوستان به خاطر لطفی که بنده دارند تشکر میکنم .

یک عذر خواهی هم به دوستانی که در پیغام خصوصی سوالاتی رو مطرح کرده بودند و دیر پاسخشون رو دادم بده کار هستم امیدوارم من رو عف کنند .:rose:

اما پاسخ دوستانمون :

ArefGod عزیز :

شما میتونید از برنامه های دیگه ای هم استفاده کنید از جمله همین WapmServer ، اگر درس اول رو خوب مطالعه کرده باشید باید متوجه میشدید که امکان اجرای فایل PHP به صورت مستقیم روی سیستم امکان پذیر نیست و باید از برنامه های شبیه ساز سرور PHP مثل همین Wapm یا EasyPHP استفاده کرد ... WapmServer هم یکی از بهترین شبیه ساز ها هست نیاز های ما رو برطرف میکنه .

javidflasher و asirap عزیز :

ممنون لطف دارید ، ادامه میدیم :wink: ( به زودی ... )

آخرین ویرایش:

majideptp

Member
دوست عزیز Roxeta جان
من بعد از اینکه آموزش php رو تمرین کردم تو مرحله function به مشکل خوردم.
به این ترتیب عمل کردم که function ساخته شده رو بهش لینک دادم و زمانی که به قول شما چند خط پایین تر صداش کردم. اومد و لینک هم جواب داد.
اما مشکل اینجاست. زمانی که میخوام بعد از ;() mymail مطالب رو ادامه بدم هرچی که مینویسم خاصیت لینک به خودش میگیره.
مثلا اینجا 888888 لینک دار شده:shock:
مشکل کجاست؟؟؟؟
فایل رو ضمیه میکنم .

اینجا هم میزارم:

کد:
<?php
function mymail(){
echo "<p align=center><b><i><font color=#0066ff size=3 face=Arial Black><a href=mailto:[email protected]>majideptp</b></i></font></p>";
}
echo" <p align=center><font color=#0066ff size=4 face=arial> <br>Learning php - Basic and advanced by Roxeta Member majidonline</br></p></font>";
echo" <p align=center><font color=#542586 size=3 face=times new roman> I am satisfied with this training. Because the simple form is expressed.For this tutorial I thank very much the Roxeta.</p>";
echo" <p align=center><font color=#542586 size=3 face=times new roman> moshkel dar sakhte function va link kardane an: man yek function dorost kardam
va be un link dadam. dar khate paein linke majideptp ro mibinid ke az function omade.</p>";
echo" <p align=center><font color=#ff0000 size=3 face=times new roman> moshkel injast ke bad az function - mymail() man harchi ke type mikonam link be khodesh migire.
moshkel kojast? 888888 chera link gerefte?.</p>";

mymail();
echo"<p align=center>888888 </p>";

?>

پیوست ها

• index2.rar
    597 بایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Milad

Well-Known Member
سلام

دلیل این مشکل این هست که تگ a رو نبستید :

کد:
<a href=mailto:[email protected]>majideptp ...
کد رو به این صورت بنویسید :

کد:
<a href=mailto:[email protected]>majideptp</a> ...
مقدار عناصر Html رو هم درون کوتیشن یا دبل کوتیشن قرار بدید :

PHP:
<?php 
echo"<a href='mailto:[email protected]'>majideptp</a>" 
?>

موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:

majideptp

Member
سلام

دلیل این مشکل این هست که تگ a رو نبستید :

کد:
<a href=mailto:[email protected]>majideptp ...
کد رو به این صورت بنویسید :

کد:
<a href=mailto:[email protected]>majideptp</a> ...
مقدار عناصر Html رو هم درون کوتیشن یا دبل کوتیشن قرار بدید :

PHP:
<?php 
echo"<a href='mailto:[email protected]'>majideptp</a>" 
?>

موفق باشید :rose:

100 بار تگ هارو چک کردم فکر کنم خطای دید بوده که متوجه نشدم.
به هر حال ممنون.:rose:
باید دقت رو بالا ببرم:wink:

majideptp

Member
دقت كنيد امكان ايجاد تابعي با آرگومان هاي تركيبي هست : مثلا تابعي كه 1 آرگومان اجباري و 5 آرگومان اختياري بگيره ،‌ تابعي كه 2 آرگومان اجباري بگيره و ...

میشه یه مثال بزنید؟:rose:

PHP:
function test($m="Untitled"){
echo $m;
}
test();

Masoud1365

مدیر انجمن
این یه مثال : 2 تای اول اجباریه بقیه اختیاری !
PHP:
function test_arg( $var4, $var5, $var1 = null, $var2= null, $var3 = null){
    if (!empty($var1)){
        echo $var1;
    }
    if (!empty($var2)){
        echo $var2;
    }
    if (!empty($var3)){
        echo $var3;
    }   
    echo $var4;
    echo $var5;
}

Masoud1365

مدیر انجمن
کلا زمانی که شما آرگومانهاتو مقدار دهی اولیه بکنید ( مثل مثالی که خودتون نوشتید ) اگر به متغیر مقدار ندید یا به اصطلاح مقداری رو به تابع پاس نکنید مقدار پیشفرض برای شما در نظر گرفته میشود.

dishlame

Member
سلام دوست عزیزم
خیلی عالی و ساده و روان آموزش می دی! از زبان php خوشم اومد ، البته قبلا برنامه نویسی می کردم visual basic در هد نیمه حرفه ای
اگه لطف کنی یه آموزش html همین جوری ساده و روان بزاری خیلی خوب می شه

خلاصه دستت درد نکنه، همیشه موفق و موید باشی، پیگیر درس هایی که میزاری هستم

Milad

Well-Known Member
خواهش میکنم ، انشاالله وقت شد آموزش Html و Css رو هم شروع میکنیم ... اما امکان اینکه آموزش PHP ادامه پیدا نکنه هست ، چون مثل سابق استقبال نمیشه .

dishlame

Member
خواهش میکنم ، انشاالله وقت شد آموزش Html و Css رو هم شروع میکنیم ... اما امکان اینکه آموزش PHP ادامه پیدا نکنه هست ، چون مثل سابق استقبال نمیشه .
استقبال ها هنوز هم هست، ادامه بدهید. راستی یه سوال داشتم: شما خودتون با کتاب یاد گرفتید یا اینکه کلاس؟:oops:

dishlame

Member
نت ، ایبوک ، کتاب
ای ول !:rose: پس زحمت زیادی کشیدی،راستش منم تصمیم گرفتم یاد بگیرم موندم کلاس برم یا از نت و کتاب یاد بگیرم، ولی php رو می خوام از آموزش های شما یاد بگیرم بقیه رو یه کاری می کنیم.
ممنون به خاطر پاسخت:rose:

dishlame

Member
هرچی می رم جلوتر بیشتر خوشم میاد از php ، خیلی شبیه vb هست، کامل درک می کنم..... ممنون دوست من

جدیدترین ارسال ها

بالا