استاد ، میگم بعد از یادگیری wpf ، به نظرتون سمت برنامه نویسی وب برم یا برنامه نویسی موبایل؟
البته ان شاء ا... همینطور که wpf را یاد میگیرم ، میخوام آموزشش را هم بدم (این بار برای فروش) . ولی نمیدونم کجا میتونم بفروشم . شما سایت (یا سایت هایی) برای فروش میشناسین که مثلا یه درصدی را اونها بگیرن و سرویس خوبی و همچنین بازدید خوبی اون سایت داشته باشه برای فروش بهتر؟ (خیلی ممنون که هم توی سی شارپ و هم در یادگیری wpf کمکم کردین و میکنین
) .
حالا بحث برنامه نویسی وب یا موبایل را ادامه بدم .
به نظرتون کدوم بازار کار بهتری داره؟ (اینو در نظر بگیرین که من فعلا تو خونه کار میکنم . یعنی مثلا جایی یا در شرکتی نیستم که مثلا اونها برنامه نویسی وب را در الویت داشته باشن و بنابراین من الویت ام برنامه نویسی وب باشه) .
کلا برای کسب درآمد (حالا چه زمانی که با شرکت ها کار کنیم یا مخصوصا الان که در خونه هستم) ، برنامه نویسی وب در آمدش بهتره یا موبایل و اختلاف بازار کارش از لحاظ درآمد ، چقدره؟
من الان نمیدونم اصلا از توی خونه ، چجوری درآمد کسب کنم .
فقط آموزش را که درست بشه و اون هم اگه سایتی پیدا بشه تا آموزش هام را برای فروش بذاره ، ان شاء ا... میشه از این طریق در آمد داشت (اما سایت هایی که این کار را برای آموزش هامون میکنن را نمیشناسم) .
اما مثلا وقتی پروژه ای مثل همین نرم افزار "پشتیبان گیر طلوع" (برای پشتیبان گیری vss که در جریان اید) یا نرم افزار "اتوران طلوع" (که ان شاء ا... در آینده ی اندکی دور قراره بسازم) که برای ویندوز هست را وقتی بسازم ، نمیدونم سایتی پیدا میشه برای فروش توش بذارم یا نه (البته قبلا هم سایتی را معرفی کرده بودین در این زمینه) و هم مهمتر اینکه اصلا کسی این نوع پروژه ها را میخره یا نه .
حالا خوشبختانه به نظرم در بخش زامارین ، آموزش اش خیلی بصورت دقیق و حرفه ای توی اینترنت نیست یا کم هست و میشه روی آموزشش کار کرد و فروخت اما خوب من اگه طرف زامارین برم ، حداقل چند ماه تا یک سال شاید یادگیری اش طول بکشه (و احتمالا هم یک سال هم زمان آموزشش طول میکشه تا ساخته و تمام بشه) . اما بازم نمیدونم پروژه های موبایل را هم چجوری و در کجا میشه فروخت .
کلا استاد یه کم درباره ی بازار کار صحبت میکنین؟
اینکه از پروژه های ویندوزی تا پروژه های موبایل و پروژه های وب را چجوری و کجا میشه فروخت و توی هر کدوم از این ها ، چه نوع پروژه ای ساخته بشه ، خریدارش بهتر هه ؟
و اینکه به نظرتون علاوه بر ویندوز ، برنامه نویسی وب بهتر هه یا موبایل (چه از لحاظ زمانی که برای یادگیری شون صرف میکنینم و چه از لحاظ فروش پروژه هاشون) .
و هم اینکه از لحاظ فروش آموزش های این ها (آموزش تکنولوژی های مربوط به وب و تکنولوژی زامارین) کدوم بهتر هه؟
خودم حس میکنم چون در ویندوز ، با نرم افزارهای آفلاین بیشتر کار کردم ، بین وب و موبایل (زامارین) ، موبایل را بهتر و زودتر درک میکنم .
----------------------------------------------------
بعد اینکه توی لینک زیر :
Android & iOS Apps with Xamarin | .NET
که سایت رسمی مایکروسافت هست ، نوشته :
کد:
Use the full power of the Android SDK to build apps for any Android platform. With C#, you can develop for phone, tablet, watch, and television.
که میگه xamarin.android قدرت کامل Android SDK را میتونه براتون به ارمغان بیاره .
اگه تفاوتی بین زامارین و اندروید استودیو باشه ، فکر نکنم زیاد باشه . هست؟
یا حداقل واسه ی کاربرانی مثل ما (نه پروژه های خیلی عظیم و بزرگ سازمانی) ، انتخاب زامارین ، با اندروید استودیو خیلی نباید فرق کنه . میکنه؟
خیلی ممنون استاد