SajjadKhati
کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
نمیدونم. لابد یک چیزی از بقایاش در csproj یا sln پروژه تون باقی مونده.
یک مشکل اساسی که با استدلال هاتون دارم اینه که به نظرتون یکی دو روز وقت صرف کردن برای ساختن یک کمپوننت وقت زیاده.
شما از WPF که استفاده کنید دردسر تون چند برابر میشه، چون اولا عادت به طراحی ویژوال فرم های ویندوز دارید، در حالی که بیشتر طراحی در WPF رو باید در قالب XAML تایپ کنید، نه اینکه بصورت ویژوال با Drag کردن بسازید. ثانیا چون کلا WPF براتون محیط جدید و ناآشنایی است زمان میبره تا بهش عادت کنید. اون کسی که بهتون WPF رو پیشنهاد کرده نظر بدی نداده ولی مطلع نیست که شما دو روز براتون زمان زیاده و حوصله ماه ها وقت صرف کردن برای این موارد ناشناخته رو ندارید.
بعضی کار هاتون خیلی عجیبه. محیطی که باهاش آشنا هستید و روال اش رو میدونید ول میکنید چون میگید دو روز طول میکشه که تا انجامش بدم، بعد سر کاری که نمیدونید روالش چیه راحت روز ها وقت صرف می کنید.
شخصی سازی WPF ها وقتی براتون راحت میشه که برای یادگیری کار با XAML وقت صرف کنید و بهش عادت کنید وگرنه به قول شما آسون نیست.
سلامی مجدد
خیلی ممنون
منظورم این نبود که دو روز زمان صرف کردن ، زیاده . منظورم این بود که هر کنترل را اگه بخوام شخصی سازی کنم (مثل کمبوباکس و لیست باکس و چک باکس ، رادیوباتون و بسیاری دیگه) ، هر کدوم شون حداقل یکی دو روز طول میکشه که در مجموع حدود دو هفته تا یک ماه وقت میبره که در اینصورت ، زیاده. وگرنه با یکی دو روز مشکلی ندارم و اگه یکی دو کنترل میبود.
منظورم این بود که کنترل های wpf را توی winform (توسط کنترل ElementHost در winform) استفاده کنم . در این صورت که دیگه لازم نیست با xaml کار کنم. مستقیما با کد سی شارپ کار میکنم.
الان اگه میشه ، جواب این پست آخری (شماره ی 1239) را میدین؟
خیلی ممنون