SajjadKhati
کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
حدس میزدم، در واقع از لحظه ای که باجگیر vss رو از کار بندازه داده هایی که بعد ایجاد میکنید یا ویرایش می کنید حفاظت نمیشن.
سلامی مجدد
خیلی ممنونم استاد علی
منظورتون اینه که از لحظه ای که باجگیر vss رو از کار بندازه ، چون نمیشه از اون به بعد بکاپی گرفت ، پس هر داده ای که توی اون درایو بذاریم ، به دلیل عدم آپدیت بکاپ ، حفاظت نمیشن .
به نظرم از کار انداختن سرویس ، چیزی نیست که حداقل بصورت مستقیم ربطی به امنیت داشته باشه . اگه هم داشته باشه ، اون به بخش ضد ویروس (اینکه یه آنتی ویروسی بتونه یه ویروسی را تشخیص بده) ربط داره نه صرف اینکه یه پروسه ای ، یه سرویسی را غیر فعال کنه . یعنی به بخش محافظت از بکاپ و فایل ، ربطی نداره . و هم اینکه چون بکاپ گرفته نمیشه ، نرم افزار بکاپ گیری (مثلا بخش بکاپ گیری در پادویش یا هر نرم افزار دیگه) هشدار غیر فعال بودن سرویس را به کاربر و اعلام خطرش را بهش گوشزد میکنه تا کاربر اقدامات بعدی را انجام بده برای رفع این مورد و حواسش هم باشه .
از طرف دیگه تصور کنید میخواهید فایلی رو از پروژه #C تون حذف کنید، هم می توانید از داخل ویژوال استدیو اینکار رو بکنید و هم بصورت دستی با ویرایش کردن فایل متنی پروژه. اینکه شما با غیر فعال بودن vss نتوانستید backup رو حذف کنید بخاطر اینه که میخواستید از خود سرویس vss کمک بگیرید، من در مورد حذف کردن از سیستم فایل و درایو صحبت می کنم که نیازی به خود سرویس نداره.
با غیر فعال بودن این سرویس vss (و فعال بودن پادویش) ، من نتونستم توسط disk cleanup هم بکاپ ها را حذف کنم . حالا نمیدونم disk cleanup از دستورات vss در پشت زمینه برای حذف بکاپ ها استفاده میکنه یا نه .
و اینکه نمیدونم هم پادویش قابلیت محافظت از بکاپ ها بدون دستورات vss (از طریق حذف مستقیم فایل که میگید) را داره یا نه؟ ولی احتمال میدم که داشته باشه و از همون مکانیزمی استفاده کنه که برای جلوگیری از تخریب فایل (هشدار به کاربر زمان تخریب فایل) استفاده میکنه . بازم نمیدونم .
نه، اصلا ربطی به سطح درایور نداره.
منظور از دسترسی administrator دسترسی ای به نام administrator نیست، منظور دسترسی ای است در سطحی که کاربر administrator دارد. administrator خودش دسترسی نیست، کاربره. فرقی نمی کنه که کاربری که دسترسی در اون سطح رو داره اسمش چیه، administrator بخاطر اینکه جزو گروه Administrators ئه مهمه، وگرنه کاربر Ali هم میتونه همونقدر دسترسی داشته باشه که administrator
مثل اینه که بگیم فلان چیز بوی پرتقال میده. میدونیم پرتقال بو نیست، پرتقال میوه است. ولی ما هر چی بوی اون رو بده میگیم بوی پرتقال.
system هم همینطور، دسترسی نیست، کاربر داخلی ئه، یعنی Internal Account ئه. بر خلاف کاربر هایی که شما برای لاگین در ویندوز تون میسازید، یکسری کاربر هایی از قبل در داخل ویندوز تعریف شده اند که لاگین کردنی نیستند و در لیست کاربران هم نمایش داده نمی شوند و عضو هیچ گروه کاربری هم نیستند، یعنی حتی جزو گروه کاربران Administrators ها هم به حساب نمیان. Administrator رو هم خود ویندوز از قبل ایجاد میکنه ولی جزو کاربران قابل نمایشه و باهاش لاگین هم می توانید بکنید و عضو گروه کاربری هم هست. SYSTEM کاربر سیستمی ویندوزه، بصورت پیشفرض دسترسی زیادی داره و سرویس های ویندوز و پروسه هایی که مستقل از کاربر شما اجرا میشن هم توسط همین SYSTEM اجرا میشن. اگه دقت کنید در لیست پروسه های ویندوز مشخص میشه که اجرا کننده اش کدوم کاربر ئه، اونجا یکسری پروسه با همین کاربر داخلی SYSTEM می بینید.
آها ممنون
-------------------------------------------------------------------------
میگم استاد علی ، چرا بعضی از (شاید هم خیلی از) اعضایی که توی vss در api ویندوز هست ، در اعضای متناظرش در alphavss نیست ؟! مثل IVssBackupComponents::GetWriterComponentsCount method
بخاطر اینه که مهم نیستن؟
بعد اینکه اونجا چون مطالب خیلی هست ، من دقیق نمیدونم از کجا شروع به خوندن کنم . من چند تا از صفحات مهم که حس میکردم برام خوبه را پیدا و دسته بندی کردم (به ترتیب) :
Backup Components Document Life Cycle - Windows applications
Backup Components Document Contents - Windows applications
Overview of Processing a Backup Under VSS - Windows applications
Configuring VSS - Windows applications
VSS Implementation Details - Windows applications
Troubleshooting VSS Applications - Windows applications
اول ، لینک سوم که شما داده بودین را خوندم (دو لینک که در آخر صفحه اش هست را بعدا میخونم) . بعد ، نصف صفحه از لینک دوم (را در حال خوندن هستم) . البته طول میکشه چون بیشتر اوقات به لینک هایی که توی صفحات هست (که زیاد هم هستن) هم میخونم و هم بخش واژه نامه را .
البته لینک اول را هنوز نخوندم .
اما حس میکنم این ترتیب درستی نباشه . هست؟ چون چیز به درد بخور خاصی تا حالا گیرم نیومد (به جز لینکی که شما دادین که حس میکنم باید پشت بندش یه لینک دیگه را خوند تا درکش کرد) .
شما ترتیب لینک هایی که فکر میکنید درسته را بهم میدین بی زحمت؟
آخرین ویرایش: