the_king
مدیرکل انجمن
ممنون استاد علی
الان منظورتون اینه که هر بکاپی که گرفته شد ، درخواست ها (مثل فراخونی توابع مربوط به vss) فقط به پروسه ( requester و writer) اش جواب میده و غیر از اونها ، جواب نمیده؟
که فکر نکنم منظورتون این باشه و من اشتباه برداشت میکنم . چون هر کس با همون متد Delete
IVssBackupComponents::DeleteSnapshots
یا با دستور vssadmin delete shadows all در command line ، میتونه همه ی بکاپ هایی که هر پروسه و requester ای گرفت را حذف کنه .
منبع مشخصی برای این ادعاتون دارید یا صرفا بهتون الهام شده؟ چون شما کلا منکر وجود پیغام خطای Error: Snapshots were found, but they were outside of your allowed context. Try removing them with the backup application which created them. هستید.
منظورتون از چیزی که میگید به عقل جن هم نمیرسه. دو تا مرحله داره که اگه هزار بار هم براتون بگم هیچ فایده ای نداره، چون حاضرید هزار ساعت سر چیزی که نمیدانید استدلال بتراشید و با من بحث کنید ولی ده ساعت برای مطالعه منابع وقت نمیذارید. اول اینکه در سایت مایکروسافت جستجو اش کنید و دوم نتایج جستجو رو بخونید. صد تا لینک نتایج جستجو هم پیدا کنید تا وقتی نخونیدش حاصلی نداره.بله . منظور من هم همین بود . اینکه چجوری میشه مشتقات اینترفیس IVssBackupComponents را (در api) پیدا کرد و هم اینکه مثلا در اون wrapper alphavss چه کدی نوشتن که با این متد میتونه توسط سی شارپ ارتباط برقرار کنه؟ و کلا اگه میشد یه مثالی از فراخونی این متد در این اینترفیس توسط سی شارپ بزنین ، عالی میشد .
ممنون
اینجا خیلی صریح نوشته که با فراخوانی CreateVssBackupComponents شیء ای از اینترفیس IVssBackupComponents بدست میاد :
IVssBackupComponents
و alphavss رو هم همونطور که خودتون در شروع مستنداتش خوندید به زبان ++C نوشته شده، نه #C. طبعا تصور نمی کنید که ارتباطات داخلی ++C کاری با #C داشته باشه. یک شیء از زبان ++C ئه، با کد ++C هم متد هاشو فراخوانی می کنه :
AlphaVSS 1.4.0 – AlphaVSS – Bringing Windows Volume Shadow Copy Service to .NET
و زمان خیلی طولانی ای لازمه که اونقدر به NET. و CLI مسلط شده باشید که بخواهید مستقیما فراتر از زبان با IL و پشته مستقیما متد فراخوانی کنید.