the_king
مدیرکل انجمن
ممنون استاد علی
یعنی binding به درد همون دیتابیس میخوره دیگه
نه، اینکه منبع اطلاعات دیتابیس هست یا نیست اهمیتی تو این قضیه نداره، منبع اطلاعات معمولا حالت کلاس داره که هر فیلد اش در یکجا نمایش داده میشه، حالا این کلاس از دیتابیس میاد یا نمیاد مهم نیست. مهم اینه که فیلد هایی که در کنترل ها نمایش داده میشه مرتبط به یک شیء واحد هستند، از جاهای متفرقه نمیان. که معمولا هم همینطور هست. تنها عیب کار اونجا است که Binding کردن دست تون رو در سفارشی کردن نمایش ها یکم می بنده. برای فرم هایی که نمایش اطلاعات قدری پیچیده است از خیر Binding بگذرید بهتره.
متوجه نمیشم. اگه منظورتون یک آیتم از منو ئه، که خود آیتم ها رخداد Click دارند، کاری به notifyIcon1 و ContextMenuStrip و رخداد هاشون ندارید. اگه هم منظورتون صرفا بعد از باز شدن و نمایش منو ئه، ContextMenuStrip رخداد Opening داره.یک شی notifyIcon1 ساختم و زمانی که ContextMenuStrip اش رو نشون میدم ، کار میکنه ولی نمیدونم کدوم رویداد از این شی هست که فقط وقتی روی منو اش (شی ContextMenuStrip در notifyIcon1) کلیک کنم ، اون رویداد اجرا شه (رویدادهاش رو که تست کردم ، همه شون وقتی که روی شی notifyIcon1 ، چه کلیک راست یا چپ کنم ، اجرا میشن) . من فقط میخوام وقتی روی متن منویی کلیک شد ، اون رویداد اجرا بشه
همچین رویدادی برای این شی هست؟