the_king
مدیرکل انجمن
خیلی کم پیش میاد که لازم باشه نخی متوقف بشه، به همون دلیل که در کمترین برنامه ای وسط کار دکمه pause می بینید. cancel و abort زیاد هست ولی pause کاربردش خیلی کمه. کارکرد ManualResetEvent هم به همون نسبت کمه. بیشترین موارد lock کردن ها است، اینکه برای انجام کاری چند لحظه معطل بشه که منبعی آزاد بشه.ممنون استاد علی راستی ، عیدتون مبارک باشه
پس کلا با همین کلاس ManualResetEvent که کار کنیم برای استوپ و مکث و ادامه دادن نخ ها ، همین قضیه ی توقف ناگهانی رو خودش اتوماتیک مدیریت میکنه دیگه؟ درسته؟
هر چند من که یه کمی با اون توابعی که داخل Thread بود که کار کردم ، مشکلی ندیدم داشته باشه (هر چند پیشنهاد خود مایکروسافت اینه که استفاده نکنیم)
اغلب کارهایی که در برنامه های عادی #C انجام میشه نیازمند BackgroundWorker ئه که کارکرد مشخص و ساده ای داره.
اون قضیه هم که میگید مشکلی ندیدم نمیدونم ملاک تون چیه، ممکنه ده تا لگد بزنیم به کیس کامپیوتر و بگیم بررسی کردیم و با لگد زدن به کیس مشکلی پیش نمیاد.
من اصلا متوجه نمیشم شما چی دارید می نویسید، یه چیزی که منطق درستی نداره. شما از این Generic چه توقعی دارید؟ (where new(char[] ab تعریفی نیست که بخواهید ازش استفاده کنید، کجا شبیه به این رو دیدید؟ اون ab از کجا قراره مقدارش بیاد که حالا در return ازش استفاده بکنید؟ اول برای خودتون مشخص کنید که قراره Generic چه چیزی رو بر اساس چه چیزی ایجاد کنه، بعد بیایید به پیاده سازیش فکر کنید.همین کدی که دادم ، چجوری هه قضیه اش؟ یعنی باید چجوری تغییر بدم تا ارور نده؟
قسمت return رو همین طور که گفتین تغییر دادم ولی بازم ارور میده!