گفتگو با بهرام عظيمي ( داوود خطر )

lol راستشو بخواهید من داشتم یک پست میفرستادم تو انجمن برنامه نویسی که این لینک به عنوان لینک مرتبط اون پایین توجهم را جلب کرد دیگه به تاریخ نگاه نکردم :D ببخشید

jb5071

New Member
بنام خدا ، باسلام ، لطفا به تمام این سوالات به طور کامل پاسخ دهید :
1- از چه طریقی می‌توان با سازنده و گرافیست تیزرهای تبلیغاتی نیروی انتظامی ( سیاساکتی ) ارتباط پیدا کنم اگر شماتلفن یا ایمیلی از ایشان دارید به بنده بدهید
2- لطفا در صورت امکان برای فایلی که برایتان Attach کرده‌ام برنامه‌ای بنویسید که این ویژگی‌ها را داشته باشد
 وقتی در کادر های قرمز رنگ در قسمت اعداد مثبت عددی وارد کردیم و در کادر مرتبه نیز عددی وارد کردیم با زدن دکمه انجام عملیات ریاضی در ستون اول و خانه اول هر عددی بود آن را به تعداد عدد کادر مرتبه در خانه‌های ستون اول جمع و کند و این عملیات را تکرار کند مثلا من در خانه Text1 می‌نویسم 46 و در خانه اعداد مثبت یا منفی می‌نویسم 3 یا می‌نویسم 5- و در خانه مرتبه می‌نویسم 7 در این صورت با زدن دکمه انجام عملیات ریاضی در خانه Text1 46 با 3 جمع یا کم ششود و جواب حاصل آن که عدد 49 است در خانه بعد یعنی Text2 دوباره با 3 جمع یا کم شود و همین مراحل تا 7 مرتبه به تعداد عددی که در خانه مرتبه نوشتیم تکرار شود و بقیه کادرها و ستون‌ها هر کدام با رنگ‌های خودشان این عملیات را انجام دهند
 لطفا بفرمایید در کادر برنامه‌نویسی دکمه انجام عملیات ریاضی چه جملاتی باید نوشته شود یا برای کادرهای دیگر چه جملاتی باید نوشته شود . باتشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا