گزارشه قرار عمومي

babak_dj

Member
بالاخره خیالمون راحت شد .
flag.gif
ura.gif
ole.gif

Ali_ix

Well-Known Member
اااااااااااااه آقا من يادم رفت مژدگاني بگيرم ! حالا خودتون بديد ديگه ! آفرين !

اون موقع هول شده بودم بي مژدگوني خبرو دادم ! :wink: :lol: الانم پشيمونم ! :cry: :roll:

حالا ديگه خودتونيد و وجدانتون و مژدگانيه ما ! :wink: :roll:

يادتون نره ! :وروجك:

علي. 8)

saman_sweden

Active Member
Ali_ix گفت:
اااااااااااااه آقا من يادم رفت مژدگاني بگيرم ! حالا خودتون بديد ديگه ! آفرين !

اون موقع هول شده بودم بي مژدگوني خبرو دادم ! :wink: :lol: الانم پشيمونم ! :cry: :roll:

حالا ديگه خودتونيد و وجدانتون و مژدگانيه ما ! :wink: :roll:

يادتون نره ! :وروجك:

علي. 8)
سلام علي جان
آقا علي شيريني وشكلات بفرستم هوا گرمه تو راه فاصد ميشه اونوقت مسموميت مياره ولي ميتونم يه جك بي محل اينترنتي بفرستم شما خودتون زحمتشو بكشيد براي خود و يجه ها شيريني بحريد راستي مجيد حان تماس گرفتند حالشون خوبه و تا دوسه روز ديگر مياد پاي اينترنت ديگر عرضي نيست

shahrokh_xp

Active Member
آقا علي شما كه خودت بهتر مي دوني من 2 روز بيشتر نيست عضو اين سايتم. :roll: پس من از مژدگاني معافم :lol: :lol: :lol:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اوهوم...اوهوم...

يا اللههه..

ما اومديم آقا...

اول از همه سلام

بعدش آقا از همتون متشكرم بابيت اينكه به فكر ما بودين..
همونطوري هم كه بچه ها گفتند چون تهران بودم 2 هفته اصلا به كامپيوتر دستريس نداشتم و 3 4 روز يك بار آنلاي ميشدم و فقط ايميلها رو چك ميكردم و يك سري به سايت ميزدم و به انجمنها نميتونستم بيام..
همينجا از همتون معذرت ميخوام...
ان شالله از امروز باز فعاليتمو شروع ميكنم...

آقا عكسهاي قرار عمومي رو هم هرچه سريعتر ميذارم توي سايت كه همه ببينند...

آقا خيلي مخلصيم

فعلا باي

مجيد

Ali_ix

Well-Known Member
آقا يعني چي ! شلوغش نكنيد ببينم !

همه چيز حساب شدس ! همه چيز تحته كنترله ! كسي حركت ناگهاني نكنه ! :wink:

من اينجا تا مژدگونيمو نگيرم ولكن نيستم ! يا ميديد ! يا جونه من بديد ديگه ! :wink:

در ضمن آقا مجيد بازگشتتو تبريك ميگم ! ديگه مارو نپيچوني ها ! خوب ؟ ! آفرين ! :wink: :roll:

موفق باشيد...

علي. 8)

totia1

Member
بابا دل ما که خیلی سوخت که تورو ندیدیم لاعقل می گفتی که دو هفته تهرانی و مهمون ما هم می شدی البته خودمون که دیدنی نیستیم لاعقل جاهای قشنک و اختصاصی رو نشونت می دادیم آقا مجید :(

iman_flash

Active Member
ولي خودمونيما آقا مجيد شانس آوردي
اگه 2 روز ديرتر ميومدي اينا ميخواستن قسمت انجمن ها رو بكنن آشپزخونه توش حلوا بپزن
04.gif

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا بايد حدودا يك ، يك هفته اي صبر كنيم..چون عكسها روي كامپيوتر داداشمه و بايد بياره عكسها رو برام

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا