گرفتن كد از اينترنت

نمي دونم شما با قفل كولاك آشنايي دارين يا نه
ولي من يه كد مثل اون ميخام.
حالا ميگم چطور.
مي خوام برنامم اينجوري باشه
به طور مثال 100 تا كد كاربري بدم تو بانك sql سايتم.
بعد يه صفحه داشته باشه كه از 2 تا فيلد تشكيل شده باشه
اولين فيلد : كد كاربري
دومين فيلد : شناسه دستگاه

حالا فرض مي كنيم شخصب مياد تا نرم افزارش رو فعال كنه.
كد كاربري و شناسه دستگاه رو ميده و سايت ما بر اساس يك الگوريتم كد فعال ساز رو ميده.
در ضمن اگه كد كاربر غلط بود پيغام بده كه كد داده شده غلط است.
در ضمن اين قابليت رو داشته باشه كه بشه جوري اين برنامه رو طراحي كرد كه اگه مثلا 2 بار در خواست كد كرد ديگه كد رو نده و بنويسه كه اعتبار شما تمام شد

براي نمونه ميتونين تو اين سايت برين

http://www.pishgamsoft.com/cgi-bin/...Name=TOPCD2005&AppVer=2.0&UserName=TOPCD2K520

آخرین ویرایش:

Salman_MP

Member
چون نمی خام سر کارت بذارم خیلی رک میکم.
فکر نمی کنم کسی اینقدر بیکار باشه که بیاد این کد رو همین جوری بنویسه بذاره اینجا.
اگر هم اینکار رو بکنه کم داره (مثل من).
جمله ی بعدی رو نخون !
برای یه همچین کد زدنایی پولای خوبی هم میدن ! (حالا که خوندی حداقل نگو پول پرست lol)
فکر میکنم هدف این فروم هم آموزش منطق کار باشه نه انجام کار و شما منطق کار رو خیلی خوب میدونید.

Ocarina

Member
Salman_MP گفت:
فکر نمی کنم کسی اینقدر بیکار باشه که بیاد این کد رو همین جوری بنویسه بذاره اینجا.
جمله ی بعدی رو نخون !
برای یه همچین کد زدنایی پولای خوبی هم میدن ! (حالا که خوندی حداقل نگو پول پرست lol)
فکر میکنم هدف این فروم هم آموزش منطق کار باشه نه انجام کار و شما منطق کار رو خیلی خوب میدونید.
کاملاً تائید میشه...
nemsis شما تا یه جای پیش برو.. حداقل یه خورده دربارش فکر و برنامه ریزی کن.. اگه مشکلی پیش اومد حتماً من و سایر دوستان کمک میکنیم

Salman_MP گفت:
جمله ی بعدی رو نخون !
ممنون از جوابت.من كاملاً حرفت رو قبول دارم
چون من برنامه نويس هستم ولي نه PHP بلكه VB .
من اي چيزي رو كه مي خوام تو VB طراحي كردم و مي خواستم كد فعال ساز رو از طريق اينترنت هم بتونم بدم
منظورم اين نبود كه برام بنويسي .منظورم اين بود كه جايي رو به من معرفي كني كه كد رو داشته باشه.چون قفل هاي كدي اين سيستم رو دارن من هم ميخواستم اينكارو بكنم.

Salman_MP

Member
ایول به ولت ! حالا فهمیدم چی میگی ولی متاسفانه سراغ ندارم . ببخشید.

javad_hosseiny

New Member
مشابه این کار رو بنده انجام دادم در محیط دلفی و سپس تحت وب با php
کافی است تا همون الگوریتم را بصورت وب پیاده کنید و البته چه زیباتر که این کار به هنگام نصب برنامه شما انجام شود
به طور مثال بنده در فرم دوم برنامه ستاپ خود شماره سریال برنامه - کد سیستم (که برنامه خود تشخیص می دهد) - کد فعال سازی (که باید از سایت دریافت کند) که یا به صورت تلفنی با مرکز ما تماس می گیرد و یا گزینه ای برای اتصال به صفحه خاص از سایت را نیز قرار داده ام
که دو پارامتر اول (شماره سریال برنامه - کد سیستم) را بصورت پارامتر به اون صفحه ارسال می کند
و در اون صفحه نیز کار خاصی انجام نمی شود
کافی است که ابتدا پارامتر اول را چک کنید ببیند که وجود دارد یا خیر (که شماره سریال الکی نبوده باشد)
سپس در صورت وجود چک کنید که آیا فیلد تعداد نصب آن تکمیل شده است یا خیر (مثلا شما اجازه داده اید تا برنامه هایتان دو بار نصب گردد که در هر بار نصب این عدد یک مقدار اضافه می شود) که در صورت عدم اتمام تعداد دفعات نصب شما می تونید پردازش اصلی را شروع کنید
البته دقت داشته باشید جهت جلوگیری از انجام عملیات روبوتیک در این صفحه از یک کد امنیتی تصویری نیز استفاده کنید
و چه بهتر که با استفاده از کوکی یا سیشن تعداد تکرار این کار را بیش از 3 بار قرار ندهید (که البته با توجه به اعتبار کوکی این را محدود به یکساعت و یا کمتر و بیشتر می توانید بکنید)
و نهایتا اگر تمامی کارها بر وفق مراد بود و بعد از سابمیت فرم مربوطه (کد امنیتی - شماره سریال - کد سیستم و البته چه بهتر که پارامترهای همچون نام و ایمیل و .... را نیز اضافه کنید)
تابع اصلی جهت انجام عملیات پردازش با کمک این دو عدد (شماره سریال و کد سیستم کاربر) انجام می شود که این تابع یک تابع شخصی بوده که هر کس با توجه به الگوریتم خاص خود این کار را انجام می دهد
مثلا: شما می تونید کد اسکی اعداد و حروف وارده را بدست آورده و آنها را باهم جمع و ضرب و نهایتا یک شیفت به راست و یک عملیات xor نیز روی آن انجام دهید و در پایان کد فعال سازی را به کاربر بدهید
(البته لازم به ذکر است که دقت کنید این عملیات (تابع) باید مشابه همان تابعی باشد که در اصل برنامه نصب شما (که مثلا اشاره کرده اید در vb انجام داده اید) باشد تا خروجی هر دو (برنامه تحت وب و برنامه تحت ویندوز) یکی باشد

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا