گرفتن انتقام از معلم با ارسال 160هزار ايميل

mahyar_nel

Active Member
iRWEBDES گفت:
iman_flash گفت:
حالا كه كار به خفن‌كاريهاي دوران دبيرستان كشيده يكي هم من بگم
آقا ما يه بار وسط درس معلم تو كلاس سوسيس سرخ كرديم !!! :oops: :lol:

اگه جزئياتشو ميخواين بگم :lol:
منم يه بار ***** روشن كردم كشيدم !
شايد باور نكنيد اما مدرسه ي ما معروفه ! اونجا من و 2-3 نفر ديگه حرف اول رو ميزديم !
مدرسه ي ما يك ورودي داشت 8 تا خروجي ...
من از 9 ماه فكر ميكنم 8 ماه و دو هفته مدرسه نبودم اينو جدي گفتم فقط وقتي دستشويي داشتيم ميرفتيم :دي
مدرسه نگو هتل بگو

Pooriya_Online

Active Member
مدرسه من دوتا اسم داره :

1.متل-هتل صاوپب
2.خانه سالمندان صاپب (چون كوچيكترين معلم اونجا 50 سالشه)

درضمن خفنترين كلاس كلاس 202 (كركسهاي 202) هستش كه از 20تاشون 14تاش اخراج شدن ولي با اين حال براي امتحانا ميان و امتحان ميدن (اينم يكي از اون علتاس كه بهش ميگن هتل)

تازه با ناظمو مدير و دفتار دارو معلم و همه و همه ميشينيم ***‌ *** ميگيم و ميخنديم :lol:

H-assan

Well-Known Member
اين كه خوب توي شيراز همه خورسنديان رو مي شناسن مي دوني چرا مي تونيد از شيرازي ها سوال كنيد / همه بچه معلم و كله خر
بچه سر كلاس يزد ( كلمه معادل)باد كرد وايسادن والبيال ناظم اومد همه رو 3 روز اخراج كردن

آخر سال يعني 3 هفته پيش ناظم گفت برم دفتر مي دونيد چي گفت / گفت تاحالا 216 ساعت غيبت داراي كه 36 ساعت اش غير موجه
ما از سه هفته پيش تعطيل كرديم

iRWEBDES

Active Member
يادش بخير
الآن حاضرم هر كاري بكنم فقط 1 زنگ برم سر كلاس ** *** بگم بخندم !

NextWorld IT

Active Member
Pooriya_Online گفت:
مدرسه من دوتا اسم داره :

1.متل-هتل صاوپب

درضمن خفنترين كلاس كلاس 202 (كركسهاي 202) هستش كه از 20تاشون 14تاش اخراج شدن ولي با اين حال براي امتحانا ميان و امتحان ميدن (اينم يكي از اون علتاس كه بهش ميگن هتل)

تازه با ناظمو مدير و دفتار دارو معلم و همه و همه ميشينيم ***‌ *** ميگيم و ميخنديم :lol:
يهو بگو صفا ديگه

Pooriya_Online

Active Member
nextworldit گفت:
Pooriya_Online گفت:
مدرسه من دوتا اسم داره :

1.متل-هتل صاوپب

يهو بگو صفا ديگه
يه جورايي آره :lol:

اينجا كه اينگليس نيست عزيز.

راستي يه چيزي تقريبا اواسط ارديبهشت بود يكي از بچه ها يه خلت انداخت رو كت عظيمي (معلم زيست) يه دونم انداخت جلو پاش بعدش تا اين همه كه ما رفتيم نيومد سر كلاس هنوزم 5/1 از فصل هاي كتاب مونده و مجبوره امتحان نگيره وگرنه... و خلاصه ترسيد تقريبا 2 يا 3 جلس نيومد. :lol:

MrMohi

Active Member
به ... بابا سیگار که چیزی نیست ... من یه بغل دستی ** ** داشتم عرق میریخت تو این بطری ماء شعیر ها و میو ورد سر کلاس میخورد ... هر دفعه هم یه چیزی میاورد ... مثلا یه بار ویسکی میاورد ... یه بار ودکا ... یه بار کنیاک ... به من هم تعارف میکرد منتها من نمیخوردم ... هر کی میدیدش تابلو بود خورده .. سیگار کشیدن هم که اصلا کارش بود ... کلاس و غیر کلاس نداشت ... یه بچه گنده لاتی هم بود معلما جرائت نمیکردن بهش بگن فلان ... سر کلاس به دبیرامون هم تعارف میکرد ... مدیرمون به دبیرا گفته بود زیاد سر به سرش نذارن این قاطیه ... فقط وقتی میخواست بکشه معلما ازش خواهش میکردن بره بیرون بکشه ... یه بار یه پسره برگشت بهش یه چیزی گفت این ناراحت شد ... فقط بگم یه مشت گذاشت تو دیوار جای دستش قالب شد به دیوار ... ما گفتیم الان بره این بدبختو میکشه ... ریختیم سرش آرومش کردیم .. وگرنه طرفو جر واجر کرده بود ... آخرش هم سر این ** ** بازیهاش از مدرسه اخراجش کردن... الان هم از بچه ها شنیدم مثل اینکه معتاد شده و یال و کوپالش ریخته ..و لی قبلش مثل اینکه تو کار قاچاق هم رفته بوده... یه آدم اعجوبه ای بود ...

saeednajafi

Member
حالا كسي ميدونه چجوري ميشه هزار تا ايميل به باكس يكي فرستاد؟
خيلي دوست دارم بدونم
البته به شزط اينكه جوابش اين نباشه كه هزار بار يه نامه رو بفرستم :wink:

Pooriya_Online

Active Member
saeednajafi گفت:
حالا كسي ميدونه چجوري ميشه هزار تا ايميل به باكس يكي فرستاد؟
خيلي دوست دارم بدونم
البته به شزط اينكه جوابش اين نباشه كه هزار بار يه نامه رو بفرستم :wink:

با برنامه هاي فيك ايميلر.

MrMohi

Active Member
Pooriya_Online گفت:
MrMohi گفت:
به من هم تعارف میکرد منتها من نمیخوردم

بابا مثبت :lol:

MrMohi گفت:
هر دفعه هم یه چیزی میاورد ... مثلا یه بار ویسکی میاورد ... یه بار ودکا ... یه بار کنیاک ...

عجب خر مايه بوده ها 8O

خرمایه که بود ... یه چیزی هم اونورتر ... ولی خیال کردی مگه یه بطری ودکا چنده که میگی خرمایه بود؟ ...

Pooriya_Online

Active Member
MrMohi گفت:
Pooriya_Online گفت:
MrMohi گفت:

MrMohi گفت:
هر دفعه هم یه چیزی میاورد ... مثلا یه بار ویسکی میاورد ... یه بار ودکا ... یه بار کنیاک ...

عجب خر مايه بوده ها 8O

خرمایه که بود ... یه چیزی هم اونورتر ... ولی خیال کردی مگه یه بطری ودکا چنده که میگی خرمایه بود؟ ...

اولا شما ميگي هر روز ميخريده خوب اين ميشه مايه دار. دوما كنيك و ويسكي مگه ارزونه؟ كنيك رو كه هر كسي نميخوره. سوما اگه مايه دار نبود ميرفت عرق سگي ميخريد مثل يكي از دوستان خورم وضعش خوب نيست مجبوره بره عرق سگي بخوره ازون سگياش.

MrMohi

Active Member
Pooriya_Online گفت:
MrMohi گفت:
Pooriya_Online گفت:
MrMohi گفت:

MrMohi گفت:

عجب خر مايه بوده ها 8O

اولا شما ميگي هر روز ميخريده خوب اين ميشه مايه دار. دوما كنيك و ويسكي مگه ارزونه؟ كنيك رو كه هر كسي نميخوره. سوما اگه مايه دار نبود ميرفت عرق سگي ميخريد مثل يكي از دوستان خورم وضعش خوب نيست مجبوره بره عرق سگي بخوره ازون سگياش.

عزیزم من کی گفتم هر روز میخورده ... اگه کسی هر روز بخوره که دیگه واسش معده نمیمونه ... من گفتم هر دفعه ... این هر دفعه ممکنه هفته ای یا دو هفته ای یا حتی یکی دوماه یک بار باشه ...

Pooriya_Online

Active Member
MrMohi گفت:
Pooriya_Online گفت:
MrMohi گفت:
Pooriya_Online گفت:
MrMohi گفت:

MrMohi گفت:

عجب خر مايه بوده ها 8O

عزیزم من کی گفتم هر روز میخورده ... اگه کسی هر روز بخوره که دیگه واسش معده نمیمونه ... من گفتم هر دفعه ... این هر دفعه ممکنه هفته ای یا دو هفته ای یا حتی یکی دوماه یک بار باشه ...

:lol: :lol: :lol:

سلام

خيلي حرفاي باحالي بود لذت برديم.

من اولين چيزي كه يادم اومد با خوندن نام تاپيك سرنوشت خودم بود.ما يه معلم زبان داريم ايميل خصوصيشم فهميديم(لازمه بگم روش در خوندن ما ICT است و همه ي معلمامون ايميل دارن)يه برنامه كوچيك با Delphi نوشتم و 999 ميل به ايملش زدم همشونم توش نوشتم ***كسي كه 20 نده :lol:

mahyar_nel

Active Member
s_mehrdad68 گفت:
سلام

خيلي حرفاي باحالي بود لذت برديم.

من اولين چيزي كه يادم اومد با خوندن نام تاپيك سرنوشت خودم بود.ما يه معلم زبان داريم ايميل خصوصيشم فهميديم(لازمه بگم روش در خوندن ما ICT است و همه ي معلمامون ايميل دارن)يه برنامه كوچيك با Delphi نوشتم و 999 ميل به ايملش زدم همشونم توش نوشتم ***كسي كه 20 نده :lol:
اخرش چي شد ؟؟؟
20داد؟
منم يه بار بزرگ پاي تخته نوشتم معصومي (مديرمون)*** **ت
سانسور جديد :wink:

آخرش آي پيمو گرفت ولي 3 دقيقه دير گرفت من دي سي شده بودم:)آخرشم نفهميد منتظرم تابستون شه ليستا رد شده باشه برم بهش بگم حال كنيم.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا