گردآوری طرح های نورزوی (پیکسل و وکتور)!

papyrus

Member
شیپ کاراش بیان

سلام به همگی
بعد از یه مدت طولانی نیومدن ، دوباره اینورا پیدام شد.
2 تا عکس هستش که این پایین گذاشتم و می خوام به صورت شیپ در بیارم .
که البته اولی رو دارم روش کار می کنم و تا الان آینه رو جدا کردم و به صورت شیپ درآوردم که هنوز نیمه تمومه .
از تمام دوستانی که توانایی قوی تو تبدیل کردن به شیپ دارن کمک می خوام.
می خوام که تمام اجزای عکس به صورت جداگانه به شیپ تبدیل کنم .
واسه همین اومدم اینجا که هر کسی که مایل باشه یکی از اجزا رو انتخاب کنه و به صورت شیپ دیاره .

پیوست ها

• 180.jpg
    180.jpg
    78.1 کیلوبایت · بازدیدها: 69

nima_dsnr

کاربر VIP
راست میگه با این عقلش...
157.gif

به نظر من اول برای محرم بیایم جمع کنیم...

حالا ایزون شاید به خاطر موقعیتی که داره زیاد محرم اونجاها رنگ و بویی نداشته باشه که پیشنهاد نوروز رو داد.

izone

Active Member
پاپیروس جان خسته نباشید. دست مریزاد. کار بسیار خوبی را پیش گرفته اید.

ببخشید،این یکی زیاد جالب نشد.

به نظر من که خیلی خوب شده. کسی هم اگر بخواهد از این استفاده کنه میتونه خودش به سلیقه و کاری که میخواد افکت بده به نوشته ها. با سپاس.

دوستان گرامی خواهش میکنم اجازه بدهید این تاپیک در گردهم آوری اجزای خوان نوروزی بماند و اگر پیشنهاد دیگری دارید در تاپیک جدید بزنید. با سپاس از همه شما.

آخرین ویرایش:

[REZA]

Member
سلام به همه
izone عزیز من یه سری نکات رو از پست شما جدا کردم و:
در مجید آنلاین فرهنگ و هنر ایرانی از سوئد هم بی رنگ و بو تر شده
......؟
رهرو طرحهای عربی
هر دین و مذهبی طبیعتا در فرهنگ و عقاید مردم اون ملت تاثیر میذاره...این که دین ما دین اسلام هستش و ریشه اون در عربستان بوده قطعا طرح های ما هم از کیش عربی تاثیر پذیرفته.
این بدین معنی نیست که ما ایرانی بودن خودمون رو فراموش کردیم و کورکورانه از طرح های عربی پیروی می کنیم.
اگه شما نگاهی به گالری فوروم انداخته باشید که مطمئنا این کار رو کردید بچه ها کارهای بسیار زیبایی رو(چه مذهبی و چه غیر مذهبی) ارائه دادند که ایرانی بودن و اصالت خودشون رو به نحو احسن به نمایش گذاشتن.
ولی نسل جدید دنباله رو آنها نیستند.
رشته من حقوق هستش و هیچ ارتباطی به طراحی یا گرافیک نداره،اما واقعا دوستدار طراحی آن هم از نوع ایرانی هستم.
اشخاص زیادی رو هم میشناسم که در رشته هایی غیر از گرافیک تحصیل میکنن اما حامی و دوستدار جدی طراحی ایرانی هستن.
برای همین من یکی که برای نسل جوان و نوجوان ایرانی واقعا نگرانم
جوان ها و نوجوان های ما در مواقع گوناگون ایرانی بودن و تعصب خودشون به ایران رو نشون دادن.لازم هست که دربارش توضیح بدم؟!

یک چیز رو هم باید اضافه کنم که یکی از دلایل اینکه ایران تا به حال ایران مانده دین اسلام بوده.
امید وارم که هیچ سوء تفاهمی بوجود نیاد!
موفق و سربلند باشید/رضا

izone

Active Member
دوستان گرامی.

پاسخ به شما دو دوست خوب و ارجمند را دارم ولی از آنجا این تاپیک از بحث اصلی خود در حال منحرف شدن است سکوت میکنم و از شما هم خواهشمندم اجازه بدهید تنها تاپیکی که درباره نوروز (دست کم آنچه من توانستم در اینجا پیدا کنم. شاد باشد ولی من نتوانستم پیدا کنم) به کار خودش ادامه دهد. از یکی از مدیران محترم این تالار هم برای اینکه من :-? تاپیک را منحرف میکنم تذکر دریافت کرده ام.

اگر میخواهید به این گفتگو ادامه دهید خواهشمندم جای دیگری را تصمیم گیری کنید تا با هم بیشتر گفتگو کنیم چون من از سخن گفتن با شما لذت میبرم و هر روز چیز جدیدی یاد میگیرم. امیدوارم که بتوانیم در محیط خودش بیشتر باهم گفتگو داشته باشیم.
با سپاس.

Papak

Member
izone جان میشه در مورد طرح های ایرانی که گفتید برای من توضیح بدید ؟
من که هر چه در ایران میبینم نام اسلیمی ویا آرابسک داره ! آیا اینا ایرانیست یا ....

izone

Active Member
پاپک جان گفتگو در این باره بسیار میتوان انجام داد ولی در تاپیک جداگانه. سپاس از مهر شما.

mahdi pour جان با سپاس از شما. من هرکاری کردم نتوانستم این طرح شما را به ایلیستراتور تبدیل کنم (کمی دانش من). میشه خواهش کنم شما یا دیگر دوستان اینکار را برایم انجام دهید؟

ممنون.

izone

Active Member
این هم یکسری فرتور دیگه که بزرگ آنها را میتوانید از لینک زیر بگیرید:

اندازه بزرگ سبزه

اندازه بزرگ سماق

اندازه بزرگ سنجد

در هر کدام از فایلهای بالا بزرگ شده تصاویر پیوستی هستند.

[MIUC]s1133425190[/MIUC] [MIUC]S1133425231[/MIUC] [MIUC]S1133425251[/MIUC]

[MIUC]s1133425271[/MIUC] [MIUC]s1133425289[/MIUC]

[MIUC]s1133425308[/MIUC] [MIUC]s1133425326[/MIUC]

امیدوارم که مورد بهره گیریتان باشند.

هرکی از سمنو فرتور بزرگ داره ممنون میشم اینجا بگذاره:)

izone

Active Member
خوب من که یه راه پیشنهاد دادم ... شما هم گفتی خوبه ... ولی کسی برنامه نداد
فلن

پیشنهاد شما هنوز هم خوبه ولی خوب کی باید پیگیر باشه. فقط من؟

من یه پیشنهاد دارم
فک میکنم اگه کار رو گروهی کنیم و یه چند نفری ایده های اصلی رو بدن خیلی استقبال بشه
آخه الان مثلن من وقتم برایه کارهایه متفرقه کمه و بخوام بشینم هم ایده بدم هم اجرا کنم یه خورده زمان میبره... از طرفی اصلن گیج شدم چکار کنم

اما اگه چند تا از اساتید راهکار و ایده بدن و بعد چند نفر چند نفر رویه یه آیتم کار کنن فک کنم بشه یه چیزه اساسی درآورد
فلن

من هم میخوام این یک کار گروهی باشه. خوب برای آغاز دوباره بیایید باهم یکسری ایده پیدا کنیم. از دید من میشه به دو دسته بخش کرد. یکی طرحهای نوشته ای مانند اینکه دوستان در بالا یکی دو نمونه گذاشتند و یکی هم طرح های کشیدنی مانند سفره هفت سین و اجزای آن. (میگم اجزا منظورم تک تک اجزای هفت سین بگونه جداگانه تا کسی اگر خواست از آنها در طرحهایی با سلیقه خودش بهره گیری کنه بتونه ). خوب حالا نظر شما چیه؟ دوستان دیگر هم نظر بدهند و پیشنهاد راهکار کنند تا بزودی با کمک هم به یک راه خوب برسیم و کار را آغاز کنیم.

با سپاس دوباره.

galagoola

Active Member
من تصور میکنم شما با مدیرا این بخش رو رهبری کنه خیلی خوبه.... شما ها ایده میدید ... شما ها و یه سری از بچه ها که سرشون خلوت تره دیتا ها رو پیدا می کنن .... و بعد میتونید با مشخص کردن نوع کار و ابراز تمایل هرکی تو اون بخش کار رو به گروههای مختلف بسپریم
ممنون
فلن

[REZA]

Member
سپاس از این همه همکاری و همیاری
شرمندتم....فصل امتحانات دانشگاه و هزار دردسر(البته دارن تموم میشن دیگه!)
من تصور میکنم شما با مدیرا این بخش رو رهبری کنه خیلی خوبه.... شما ها ایده میدید ... شما ها و یه سری از بچه ها که سرشون خلوت تره دیتا ها رو پیدا می کنن .... و بعد میتونید با مشخص کردن نوع کار و ابراز تمایل هرکی تو اون بخش کار رو به گروههای مختلف بسپریم
ایده به این باحالی!!!
من به شدت موافقم.
قابل توجه مدیران محترمه.
موفق باشید

izone

Active Member
ممنون
فلن

من هم موافقم. شما هم که خودتان مدیر هستید یا اگر سارا خانم یا مدیران دیگری زمان دارند اعلام کنند که راهکار چگونه باشد. منظورتان از دیتا را درست متوجه نشدم. عکسهایی مورد نیاز است یا ؟

شرمندتم....فصل امتحانات دانشگاه و هزار دردسر(البته دارن تموم میشن دیگه!)

درکت میکنم دوست من. نام امتحان و دانشگاه را یکی جلوی من با هم میبره تنم میلزه. در ضمن دشمنت شرمنده باشه. امیدوارم که زودتر به خوبی تمام بشه و بتونیم از دانش و هنر شما بیشتر بهره گیری کنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا