گذاشتن عكس در پشت زمينه به صورت كامل

hpxyz

New Member
من ميخام يه پشت زمينه براي صفحه بزارم كجا بايد تنظيم كنم كه عكس به طور كامل بشه پشت زمينه در حقيقت ايا خاصيتي مشابه استرچ در ويندوز بيلدر داره كه بتونم يا اينكه بايد جاي ديگه عكس را كوچيك كنم بعدش پشت زمينه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
تو يكي از تاپيك‌ها خودم گذاشته بودم

ميگردم اگه پيدا كردم واست ميزارم

منظور دوستمون هم فكر مي‌كنم Wallpaper باشه

تا بعد...!

Saman

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- براي اين كار از اين مثالي كه پايين گذاشتم استفاده كن كه با پلاگين كار ميكنه و مخصوص عكس‌هاي با پسوند BMPهستش
Download
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوشبختانه پيدا كردم از همون Download بگير.

لينك اصلي تاپيك

تا بعد...!

hpxyz

New Member
راه ساده تري براي اينكار نيست تعجبم بيلدر راه ساده تري نداره؟؟؟؟

Saman

نه فكر نمي‌كنم باشه

قدرت MMB در پلاگين هاشه

تا بعد...!

silvercover

کاربر متخصص
چرا هست.

برای زمینه صفحه از منوی Page گزینه Page Background.
برای زمینه کل پروژه از منوی Project گزینه Project Settings قسمت Background.

Saman

سلام

آخر ما نفهميديم منظور ايشون از پشت زمينه ، كار با MMB هست با روشي براي عوض كردن Wallpaper ويندوز‌؟!

اون مثالي كه من گذاشتم براي ويندوز هستش.

اون روشي هم كه حامد گفت براي MMB.

تا بعد...!

hpxyz

New Member
دوستان خيلي ممنون
منظور من پشت زمينه صفحه است page براي اينكار ميرم قسمت page بعد page background . مشكل اينه وقتي عكس را ميزارم نمي تونم جاي تنظيم كنم كه حالت stretch باشه يعني ميخام يه جوري تنظيم كنم كه با تغيير اندازه پيج مجبور به تغيي اندازه عكس نباشم

hpxyz

New Member
.::SaMaN::. گفت:
سلام

شما اين كارو انجام ميديد ؟!

تا بعد...!

با انجام اينكار موقع اجرا يه عكس كل صفحه را مي پوشونه . من ميخام عكس را توي page1 به عنوان پشت زمينه بزارم . بدون اينكه اندازش را كوچيك يا بزرگ كنم

Saman

خوب حالتشو روي normal بزار به جاي strech

hpxyz

New Member
سامان خیلی منمنون ولی مثل اینکه متوجه سوالم نشدی.
این حالتی که تو میگی که عکس میشه برای پشت page نه برای خود page . من میخام یه پشت زمینه برای page بزارم بعدش هم روی اون آیتمها ی مورد نظرم را بزارم .

Saman

منظورت اينه كه با هر page زمينه عوض بشه ؟

hpxyz

New Member
.::SaMaN::. گفت:
منظورت اينه كه با هر page زمينه عوض بشه ؟

فرض كن يه برنامه تو بيلدر دارم كه 3 تا page داره من ميخام براي هركدوم از page ها يه پشت زمينه بزارم مثلا اندازه window size برابر 400*320 هست . حالا براي گذاشتن پشت زمينه من ميخام يه جايي خاصيت stretch را فعال كنم كه عكس به هر اندازه اي بزارم توي page به صورت كامل قرار بگيره . نميدونم خوب منظورم را رسوندم يا نه؟؟؟
مثلا bitmap كه از نوار ابزار انتخاب ميكنيم و روي صفحه ميزاريم اين خاصيت را داره . هر چي اندازه bitmap را كم و زياد كني عكس داخلش هم تغيير ميكنه.

Saman

سلام
تا جايي كه من مي‌دونم نميشه براي هر صفحه يه پشت زمينه گذاشت!

تا بعد...!

hpxyz

New Member
پس رفتنن به منوي page گزينه background بعدش load background image چكار ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Saman

اون واسه پشت زمينه داخل پروژه هستش نه خارج پروزه

hpxyz

New Member
سامان خیلی ممنون.
منظورم همین پشت زمینه داخل پروژه هست . حالا میشه چطوری میتونم برای این پشت زمینه خاصیت stretch را فعال کنم تا اندازه عکس را با صفحه یکی کنه.

راستی یه سوال دیگه : چندو روز پیش یه فایل بیلدر دیدم که پسورد داشت . چطوری میشه برای فایل بیلدر پسورد گذاشت؟؟

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
برای پسورد گذاشتن از منوی File گزینه Compress & Export رو انتخاب کن.

جدیدترین ارسال ها

بالا