DEFORM_Oktay
New Member
سلام دوستان عزیز . برای اولین بار کارهام رو می خوام تو این پست قرار بردم . که شامل چند تا پوستر تجاری میشه رو براتون آماده کردم . برای این کار ها از نرم افزار های 3dmax و photoshop و کورل دراو استفاده کردم .
دوربین مورد استفاده ام کانن 400 D بود . کارها ها اکثرا بر پایه عکاسی بوده . از تمامی دوستان می خواهم که نظرشون رو درباره کار ها بدن . و لازم به ذکر است که یه سری از کار هام رو در روز های آینده رو نت میزارم . با تشکر .
----------------------------------------
توضیحات کار :
کار اول : نوکیا 5800
این کار طبق چیزی که گفته بودم بر پایه عکاسی و البته استفاده از تکنیک های اون .
در این کار پسر دایی خودم رو بعنوان شخصیت انتخاب کردم . چون که دارای چهره آسیایی بود و بیشتر به این کار می خورد . که جلوی دوربین بار ها و بارها در حال پریدن فریز شد .
کار دوم :
YEDI Gun یه محصول از کشور ترکیه است . فقط خواستم در این کار تحرک و حرکت رو نشون بدم . که خودش عاملی برای جذب مخاطب باشه .
دوربین مورد استفاده ام کانن 400 D بود . کارها ها اکثرا بر پایه عکاسی بوده . از تمامی دوستان می خواهم که نظرشون رو درباره کار ها بدن . و لازم به ذکر است که یه سری از کار هام رو در روز های آینده رو نت میزارم . با تشکر .
----------------------------------------
توضیحات کار :
کار اول : نوکیا 5800
این کار طبق چیزی که گفته بودم بر پایه عکاسی و البته استفاده از تکنیک های اون .
در این کار پسر دایی خودم رو بعنوان شخصیت انتخاب کردم . چون که دارای چهره آسیایی بود و بیشتر به این کار می خورد . که جلوی دوربین بار ها و بارها در حال پریدن فریز شد .
کار دوم :
YEDI Gun یه محصول از کشور ترکیه است . فقط خواستم در این کار تحرک و حرکت رو نشون بدم . که خودش عاملی برای جذب مخاطب باشه .