کی کار با winrar رو بلده به ما یاد بده؟

rasulhajian

Member
با سلام

می خواستم از دوستان بپرسم که چه جوری با winrar میشه فایل با حجم زیاد رو به چند تا فایل به حجم کوچک تقسیم کرد ( تکه تکه کردن فایل)
و چه جوری میشه بعد از آپلود درسایت اونارو به هم وصل کرد تا اجرا بشن (البته در داخل سایت تبدیل به یک فایل بشه )

اگر شما این نرم افزار رو قابل نمیدونید و نرم افزار دیگه ای سراغ دارین به من معرفی کنید البته با توضیح

ممنون

farhad110

Member
سلام
شما فایلهایی رو که میخوای به صورت آرشیو در بیاری انتخاب کن. بعد راست کلیک کن و Add to archive رو بزن. از کادری که میاد در قسمت ُSplit to volumes, bytes میتونی حجم مورد نظر رو انتخاب کنی و یا به صورت دستی به بایت بنویسی.
برای اجرای فایلهای درون آرشیو در سایت اول باید آرشیو رو extract کنی، که نمیدونم وقتی که آرشیو چند تکه هست این کار امکان داره یا نه.

rasulhajian

Member
من از سرویس رایگان پارس اسپیس استفاده می کنم که یک فایل 22 مگی داشتم و هر کاری کردم در 60 تا 80 درصد صفحه به نات پیج می رفت . و از پشتیبانی سرور پرسیدم گفتند اونو تکه تکه کنم که شما فرمودیدو بعد آپلود و بعد به هم وصل کنم حالا نمی دونم چه طوری به هم وصل کنم؟

farhad110

Member
فایلها رو به صورت *.zip ذخیره کن ببین چی میشه. بعضی از هاست ها با *.rar مشکل دارن.

بالا