تغییرات فایل 1 کی میدونه که اسم این پلاگین چیه ؟؟؟ افتر کاراش بیان هااااااا

vahidx360

Member
سلام
تو اکثر موزیک ویدئو ها از optical flare و red giant magic bullet look استفاده میشه.
بازم نمیتونم با اطمینان بگم که کار این دوتا پلاگینه ولی احتمال 90% کار این پلاگیناست.
برای دانلودش می تونی بری اینجاhttp://forum.majidonline.com/threads/92353-بانک-پلاگین-افتر-افکت
شرمنده نمی دونم تو کدوم صفحه ست خودت بگرد.

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
من اون فایل رو ندیدم اما بر اساس گفته شما که هاله زرد رنگ فرمودین
به هاله زرد
Light Leak یا نشت نور گفته میشه که یک شاخه از Film Clutter هستن
کلیپ های آماده ای هستن که به روی کار اضافه میشن
نیازی به پلاگین هم نیست ... هرچند پلاگین هم دارن
نمونه این کار رو هم پیوست کردم
شاید وقت نکنم دیگه به این تاپیک سر بزنم
اطلاعات بیشتر پیام خصوصی

.
.
film_clutter_11.jpg

آخرین ویرایش:
سلام ایمان جان.
مرسی.آره همینه.
ممنونم.
اما من به اطلاعات بیشتری نیاز دارم.
مثلا لینک دانلود فیلم های آمادش و پلاگینشو میخوام.

JEYDI7

Active Member
سلام دوستان , به جز RGiant looks پلاگین دیگه ای برای ایجاد این نورها نیست ؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یک روش راحت شما میتونید این نورهاتون توی فوتوشاپ درست کنید ( بایکم ذوق ) و به صورت یک لایه اون را روی کار بندازید

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
خدمت دوستانی که ندارند FilmClutter ها رو

در ضمن با تشکر از هر دو ایمان عزیز (شیرانی - براتی )

همونطوری که گفتن اینا ویدئو آماده هست نه پلاگین

دوستان یه نکته ای رو دوستانه میگم همونطوری که میدومین این فایل ها دیگه قدیمی شده با توجه به SD بودن اونها

اما کلیپ ساز های کوچه بازاری ما دیگه اینقدر یه چشم افکت به اینا نگاه کردند که دیگه شده الگو برای سایرین

خلاصه کلام اینکه دونستن این ها خوب هست اما برای استفاده حرکت حرفه ایی نیست دلیلمم اینه که اگه می خوای کار خاض بزنی با داشتن اطلاهات تکراری بوجود نخواهد آمد

برای موفقیت باید راهی رو بریم که تا حالا نرفتیم

پیوست ها

• Artbeats - Effects - Film Clutter 1& 2.torrent.rar
    47.3 کیلوبایت · بازدیدها: 57
مرسی از نظرتون--- ایمان.
اما من متحرکشو میخوام.

-------
ویرایش shirani شرمنده ولی من از لقب استاد خوشم نمیاد کلاً از القاب برای خودم به شدت بدم میاد :rose:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مرسی سهیل جان.اما پرسیدن عیب نیست.ندانستن عیبه.
حالا این فایل پیوستتون که پسوند torrent داره چیه ؟ چطوری بالا میاد؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من اسمم ایمان دوست ندارم به این لقب ها صدا بشم ممنون میشم پستتون ویرایش کنید

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
کی میدونه که اسم این پلاگین چیه ؟؟؟ افتر کاراش بیان هااااااا
سلام به دوستان ادیتور........
استاداش جواب بدن ببینم چند تا استاد دیگه داریم...

کی میدونه که اسم این پلاگین هاله نور که تو اکثر موزیک ویدیو ها ازش استفاده میشه چیه ؟؟؟؟؟

یه هاله زرد رنگ نوریه... اینجا نمونشو واسه دانلود گذاشتم.حجمش 12 mb . ممنون.

سلام
جواب ها رو دوستان دادند
اما این روش پست زدن صحیح نیست
یعنی چی " افتر کاراش بیان هااااااا " مگه تاکسیه؟

یا مثلا " استاداش جواب بدن ببینم چند تا استاد دیگه داریم.. "
مگه داری بچه گول میزنی که تحریک کنی به پستت جواب بدن یا بیشتر تحویلش بگیرن

کلا این جور دیالوگ خوب نیست و اگر حذف کنی از گستره ی ادبیاتی ات بهتره

الان از انتقاد من ناراحت هم میشی من که تو ایران به کسی نخوردم که انتفاد کنم ناراحت نشه خدا کنه که قضاوت زودهنگامم اشتباه بوده باشه و شما ناراحت نشید
من که بعضی مواقع راهنمایی هم می کنم افراد جوری ژست می گیرن که یعنی ما از قبل این رو بلد بودیم و ذاتا ناراحت میشن ( هزار تا علامت تعجب )

پرسیدن عیب نیست اما نه از سر غرور باید باشه و نه شکم سیری و نه تحریک آمیز و نه پز دادن بیش از حد و نه خوار کردن خود ( بخوانید شکست نفسی )

همونی که هست رو باید گفت و پرسید

رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي

سرفراز باشی

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
مرسی سهیل جان.اما پرسیدن عیب نیست.ندانستن عیبه.
حالا این فایل پیوستتون که پسوند torrent داره چیه ؟ چطوری بالا میاد؟

با برنامه Utorrent بازش کن . دانلو د کن همین البته بخری اصوال بهتره و کم درد سر تر زمانی که ما دنبالش بودیم هیچ جا نتونستیم گیریش بیاریم

سلام
جواب ها رو دوستان دادند
اما این روش پست زدن صحیح نیست
یعنی چی " افتر کاراش بیان هااااااا " مگه تاکسیه؟

یا مثلا " استاداش جواب بدن ببینم چند تا استاد دیگه داریم.. "
مگه داری بچه گول میزنی که تحریک کنی به پستت جواب بدن یا بیشتر تحویلش بگیرن

کلا این جور دیالوگ خوب نیست و اگر حذف کنی از گستره ی ادبیاتی ات بهتره

الان از انتقاد من ناراحت هم میشی من که تو ایران به کسی نخوردم که انتفاد کنم ناراحت نشه خدا کنه که قضاوت زودهنگامم اشتباه بوده باشه و شما ناراحت نشید
من که بعضی مواقع راهنمایی هم می کنم افراد جوری ژست می گیرن که یعنی ما از قبل این رو بلد بودیم و ذاتا ناراحت میشن ( هزار تا علامت تعجب )

پرسیدن عیب نیست اما نه از سر غرور باید باشه و نه شکم سیری و نه تحریک آمیز و نه پز دادن بیش از حد و نه خوار کردن خود ( بخوانید شکست نفسی )

همونی که هست رو باید گفت و پرسید

رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي

سرفراز باشی

مرسی حاج آقا به خاطر کلاس دینی که واسه ما گذاشتین....عزیزم اگه این کارارو نکنیم هیچکی به قول خودت تحریک نمیشه که بیاد جواب بده...با آیدی های دیگه هم اومدیم و عادی گفتیم...بیشتر از یکی دو جواب چرت گیر نیاوردیم...
در ضمن شما که خیلی هنر انتقاد و نقد کردن رو دوست داری بهتره که بری کتاب آیین زندگی رو بخونی ...که آسیب شناسی هاشو بفهمی و تو زندگیت شکست نخوری.و اینو بفهم که این حرفات اینجا جایی نداره.بهتره بری سایت نبیان یا آفتاب و واسه خودت هی پست بریزی ........ !
خواهشا هرکی بلد نیست انتقاد نکنه و کلوز کنه..........

aakooma

Member
توو ایران مردم جنبه ی انتقاد ندارن.......
اینا دین نیست.اخلاقه.فرهنگه............................
به نظر من اینارو بخری بهتره.چون کیفیت بالاتره.دانلود دردسر داره........................

vahidx360

Member
مرسی حاج آقا به خاطر کلاس دینی که واسه ما گذاشتین....عزیزم اگه این کارارو نکنیم هیچکی به قول خودت تحریک نمیشه که بیاد جواب بده...با آیدی های دیگه هم اومدیم و عادی گفتیم...بیشتر از یکی دو جواب چرت گیر نیاوردیم...
در ضمن شما که خیلی هنر انتقاد و نقد کردن رو دوست داری بهتره که بری کتاب آیین زندگی رو بخونی ...که آسیب شناسی هاشو بفهمی و تو زندگیت شکست نخوری.و اینو بفهم که این حرفات اینجا جایی نداره.بهتره بری سایت نبیان یا آفتاب و واسه خودت هی پست بریزی ........ !
خواهشا هرکی بلد نیست انتقاد نکنه و کلوز کنه..........
سلام
چیه هرکسی حرف حساب می زنه اسم حاج آقا می ذارید روش مگه حرف بدی زد؟
بدی بعضی از مردم ایران اینه که فکر میکنن دین اونارو محدود کرده یا می خواد همیشه تحقیرشون کنه، لحن شما اصلا خوب نبود، بجای عذرخواهی طلب کارم میشی؟
درسته لحن ایشونم یه کم تند بود ولی قرار نیست به اعتقادات کسی توهین بشه.

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
1- ..با آیدی های دیگه هم اومدیم و عادی گفتیم...بیشتر از یکی دو جواب چرت گیر نیاوردیم...

2- در ضمن شما که خیلی هنر انتقاد و نقد کردن رو دوست داری بهتره که بری کتاب آیین زندگی رو بخونی ...که آسیب شناسی هاشو بفهمی و تو زندگیت شکست نخوری.و اینو بفهم که این حرفات اینجا جایی نداره.بهتره بری سایت نبیان یا آفتاب و واسه خودت هی پست بریزی ........ !خواهشا هرکی بلد نیست انتقاد نکنه و کلوز کنه..........

1- همین مطلب شما ، چند وقت پیش و بصورت خیلی ساده پرسیده شده و جواب داده شده بدون استفاده از الفاظ شما ... اگه خواستید آدرس اون پست رو بهتون میدم .... پس بند 1 شما درست نیست.

2- متاسفم که قضاوت زود هنگامی که گفتم رو با جوابی که در بند 2 دادید خودتون اثبات کردید و کاش اثبات نمی کردید. من بی ادبی نکردم ولی چون پاسخ شما بی ادبانه و توهین آمیزه و ربطی به من هم نداره تنها کاری که می تونم بکنم سکوت است. (قوانین فروم رو نمی دونم ولی من از حق خودم می گذرم)

پهناي باند سايت خدا کم شده ولي
سودي از اين خرافه به شيطان نمي رسد

وقتي لباس ذهن من و تو کثيف شد
هرگز خيال ما به گلستان نمي رسد

1- همین مطلب شما ، چند وقت پیش و بصورت خیلی ساده پرسیده شده و جواب داده شده بدون استفاده از الفاظ شما ... اگه خواستید آدرس اون پست رو بهتون میدم .... پس بند 1 شما درست نیست.

2- متاسفم که قضاوت زود هنگامی که گفتم رو با جوابی که در بند 2 دادید خودتون اثبات کردید و کاش اثبات نمی کردید. من بی ادبی نکردم ولی چون پاسخ شما بی ادبانه و توهین آمیزه و ربطی به من هم نداره تنها کاری که می تونم بکنم سکوت است. (قوانین فروم رو نمی دونم ولی من از حق خودم می گذرم)

پهناي باند سايت خدا کم شده ولي
سودي از اين خرافه به شيطان نمي رسد

وقتي لباس ذهن من و تو کثيف شد
هرگز خيال ما به گلستان نمي رسد

1-همه که مثل شما استاد نیستن اینجا بگردن.ما کلا درگیر کار و باریم.بعضی وقتا میام و پست هامو چک میکنم.
2-عزیز من اونایی رو که گفتی رو کلا نشنیده میگیریم.منم اشتباه کردم.اما من یه خواهش از شما دارم.بعنوان یه داداش خیلی کوچیک تر بهتون میخام یه چیزی بگم.
یکی از آفات اخلاقی بزرگ در عرصه نقد ، نقد متقابه که خیلی از روایت ها آمده که از نقد متقابل پرهیز کنید.

مرسی بابت کمکی که بهم کردین...خوشحال میشم که به پست های دیگه ام هم حضور داشته باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا