amirhossein717
Member
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
آخرین ویرایش:
کی میدونه که اسم این پلاگین چیه ؟؟؟ افتر کاراش بیان هااااااا
سلام به دوستان ادیتور........
استاداش جواب بدن ببینم چند تا استاد دیگه داریم...
کی میدونه که اسم این پلاگین هاله نور که تو اکثر موزیک ویدیو ها ازش استفاده میشه چیه ؟؟؟؟؟
یه هاله زرد رنگ نوریه... اینجا نمونشو واسه دانلود گذاشتم.حجمش 12 mb . ممنون.
مرسی سهیل جان.اما پرسیدن عیب نیست.ندانستن عیبه.
حالا این فایل پیوستتون که پسوند torrent داره چیه ؟ چطوری بالا میاد؟
سلام
جواب ها رو دوستان دادند
اما این روش پست زدن صحیح نیست
یعنی چی " افتر کاراش بیان هااااااا " مگه تاکسیه؟
یا مثلا " استاداش جواب بدن ببینم چند تا استاد دیگه داریم.. "
مگه داری بچه گول میزنی که تحریک کنی به پستت جواب بدن یا بیشتر تحویلش بگیرن
کلا این جور دیالوگ خوب نیست و اگر حذف کنی از گستره ی ادبیاتی ات بهتره
الان از انتقاد من ناراحت هم میشی من که تو ایران به کسی نخوردم که انتفاد کنم ناراحت نشه خدا کنه که قضاوت زودهنگامم اشتباه بوده باشه و شما ناراحت نشید
من که بعضی مواقع راهنمایی هم می کنم افراد جوری ژست می گیرن که یعنی ما از قبل این رو بلد بودیم و ذاتا ناراحت میشن ( هزار تا علامت تعجب )
پرسیدن عیب نیست اما نه از سر غرور باید باشه و نه شکم سیری و نه تحریک آمیز و نه پز دادن بیش از حد و نه خوار کردن خود ( بخوانید شکست نفسی )
همونی که هست رو باید گفت و پرسید
رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي
سرفراز باشی
سلاممرسی حاج آقا به خاطر کلاس دینی که واسه ما گذاشتین....عزیزم اگه این کارارو نکنیم هیچکی به قول خودت تحریک نمیشه که بیاد جواب بده...با آیدی های دیگه هم اومدیم و عادی گفتیم...بیشتر از یکی دو جواب چرت گیر نیاوردیم...
در ضمن شما که خیلی هنر انتقاد و نقد کردن رو دوست داری بهتره که بری کتاب آیین زندگی رو بخونی ...که آسیب شناسی هاشو بفهمی و تو زندگیت شکست نخوری.و اینو بفهم که این حرفات اینجا جایی نداره.بهتره بری سایت نبیان یا آفتاب و واسه خودت هی پست بریزی ........ !
خواهشا هرکی بلد نیست انتقاد نکنه و کلوز کنه..........
1- ..با آیدی های دیگه هم اومدیم و عادی گفتیم...بیشتر از یکی دو جواب چرت گیر نیاوردیم...
2- در ضمن شما که خیلی هنر انتقاد و نقد کردن رو دوست داری بهتره که بری کتاب آیین زندگی رو بخونی ...که آسیب شناسی هاشو بفهمی و تو زندگیت شکست نخوری.و اینو بفهم که این حرفات اینجا جایی نداره.بهتره بری سایت نبیان یا آفتاب و واسه خودت هی پست بریزی ........ !خواهشا هرکی بلد نیست انتقاد نکنه و کلوز کنه..........
1- همین مطلب شما ، چند وقت پیش و بصورت خیلی ساده پرسیده شده و جواب داده شده بدون استفاده از الفاظ شما ... اگه خواستید آدرس اون پست رو بهتون میدم .... پس بند 1 شما درست نیست.
2- متاسفم که قضاوت زود هنگامی که گفتم رو با جوابی که در بند 2 دادید خودتون اثبات کردید و کاش اثبات نمی کردید. من بی ادبی نکردم ولی چون پاسخ شما بی ادبانه و توهین آمیزه و ربطی به من هم نداره تنها کاری که می تونم بکنم سکوت است. (قوانین فروم رو نمی دونم ولی من از حق خودم می گذرم)
پهناي باند سايت خدا کم شده ولي
سودي از اين خرافه به شيطان نمي رسد
وقتي لباس ذهن من و تو کثيف شد
هرگز خيال ما به گلستان نمي رسد