با سلام به خدمت شما کی میتونه این نوشته رو مثل پروانه مججید آنلاین سه بعدی بکنه میشه بکنید:green:
r7s7a New Member May 10, 2012 #1 با سلام به خدمت شما کی میتونه این نوشته رو مثل پروانه مججید آنلاین سه بعدی بکنه میشه بکنید
r7s7a New Member May 10, 2012 #3 یه سوال nima_dsnr گفت: بیو کلیک کنید تا باز شود... ممنون از طراحیتون عالی بود فقط یه سوال و خواهش نمیشه این بهصورتی که هست یعنی طولی باشه و به صورت نشسته مثل پروانه مجید آنلاین پایینش هم که مثل اینکه سایه کمی داره
یه سوال nima_dsnr گفت: بیو کلیک کنید تا باز شود... ممنون از طراحیتون عالی بود فقط یه سوال و خواهش نمیشه این بهصورتی که هست یعنی طولی باشه و به صورت نشسته مثل پروانه مجید آنلاین پایینش هم که مثل اینکه سایه کمی داره
nima_dsnr کاربر VIP May 11, 2012 #4 نمیدونم چه زاویه ای بیشتر دوست داری؟ یکمی چرخوندمش ببین چطوره؟ سایه هاشو خودت میتونی تو فتوشاپ اضافه کنی من فقط برات سه بعدیش کردم پیوست ها tipo.rar 219.6 کیلوبایت · بازدیدها: 24
نمیدونم چه زاویه ای بیشتر دوست داری؟ یکمی چرخوندمش ببین چطوره؟ سایه هاشو خودت میتونی تو فتوشاپ اضافه کنی من فقط برات سه بعدیش کردم
r7s7a New Member May 11, 2012 #5 nima_dsnr گفت: نمیدونم چه زاویه ای بیشتر دوست داری؟ یکمی چرخوندمش ببین چطوره؟ سایه هاشو خودت میتونی تو فتوشاپ اضافه کنی من فقط برات سه بعدیش کردم کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون این عالی شد
nima_dsnr گفت: نمیدونم چه زاویه ای بیشتر دوست داری؟ یکمی چرخوندمش ببین چطوره؟ سایه هاشو خودت میتونی تو فتوشاپ اضافه کنی من فقط برات سه بعدیش کردم کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون این عالی شد