کی میتونه قفل سی دی نرم افزار گلهای بهشت رو بشکنه؟؟

ye_mojud

Member
سلام . تا جايي كه من ميدونم اين سي دي با قفل هاي شركت نگهبان محافظت شده و از نوع CopyProof
هست و قفل ليزري يا سخت افزاري نداره . اگه به سايت شركت نگهبان بريد در اين سايت انواع قفل هاي اين شركت رو با درجه امنيت هاي متفاوت رو ذكر كرده و همچنين نرم افزار هايي رو كه با اين قفل ها محافظت ميشن رو هم معرفي كرده كه از جمله همين گلهاي بهشت هست . اما يكي دو تا از نرم افزار هاي اموزشي كه با قفل هاي شركت نگهبان محافظت شده اين طوري هست كه وقتي با كلون ميخواي ازش ايميج بگيري مراحل خواندن سي دي در عرض چند ثانيه تموم ميشه و به صد در صد ميرسه و ايميجي كه تهيه ميشه خالي از محتويات هست با حجم خيلي پايين مثلا 5 مگا بايت و با Alcohol 120% يا فانتوم كه ميخواي ازش ايميج بگيري برخلاف كلون مراحل ايميج گرفتن تا انتها و به طور معمول پيش ميره ولي وقتي به نود و نه در صد ميرسه سي دي رام از خواندن متوقف ميشه و اون يك در صد باقي مونده به هيچ عنوان پر نميشه كه مجبور ميشي رايت رو كنسل كني . البته من سي دي گلهاي بهشت رو تست نكردم . براي اطلاع بيشتر از قفل هاي شركت نگهبان به اين ادرس بريد .

http://www.protectionkey.com/?id=members

اگه كسي تونست روش كپي اين نوع قفل ها رو پيدا كنه همين جا خبر بده . از بچه هاي پي سي سون و معين ميخوام اگه ميتونن جواب بدن .

moein273

Member
راستش من اين سي دي رو نديدم و نميتونم هيچ اظهار نظري بكنم ولي من قبلا يكبار قفل نگهبان رو كرك كرده بودم كه مجموعه سي دي photo object بود.

siavash-tanha

Well-Known Member
معين جان سي ديش قفل سخت افزاري نداره

اينم عكس از جاش

1.gif

2.gif

:wink:

البته شما به سي ديش احتياج دارين :roll: كه ببينيد چجورياست

مخلصم

moein273

Member
والا نسبت به قيمتش ارزش كرك نداره مگر اينكه دستم بياد ببينم وگرنه ارزش نداره ادم بره دنبالش .

Maxton

Active Member
ببینم فکر نمی کنید قفل حجمی داشته باشه؟تازگی ها مد شده..راستی معین جان میشه در مورد این قفل یه توضیح بدی؟ممنون...

mahyar_ha

Member
اقا اين كرك كرك كردن رو چطوري مي تونيم ما ياد بگيريم.
ممنون ميشم منبعي رو معرفي كني.

Maxton

Active Member
mahyar_ha گفت:
مهیار جان معین جان یه دفعه گفتکباید برنامه نویسی رو فول باشی.اسمبلی هم بلد باشی و به ساختار فایل ها هم اشنا باشی.معین جان درست گفتم؟..جواب منم بده...ممنون..

moein273

Member
hanswercom گفت:
mahyar_ha گفت:
مهیار جان معین جان یه دفعه گفتکباید برنامه نویسی رو فول باشی.اسمبلی هم بلد باشی و به ساختار فایل ها هم اشنا باشی.معین جان درست گفتم؟..جواب منم بده...ممنون..
بله درسته البته به صورت تخصصي توضيحش بيشتره اما كلا همينطوره كه شما گفتيد در مورد قفل نگهبان هم اون ورژني كه من كرك كرده بودم به اين صورت بود كه روي فايل اجرايي اصلي كه يك نرم افزار خارجي محسوب ميشد قفل گذاشته بودند كه هر دفعه كه شما نرم افزار رو اجرا ميكرديد ازتون سي دي اصلي خواسته ميشد و سي دي اصلي هم كپي نميشد و يا بعد از كپي خراب ميشد در هر صورت ميشد با دستكاري در چند فايل اصلي و چند كار ديگه اين قفل رو دور زد.

alireza-metal

Active Member
اين نگهباني كه شما ميگيد قفلاش به درد خودش ميخوره و من تا حالا چند تا از سي دي هاشونو قفلشو براحتي شكستم -- مثلا همين sepehr xp كه براي فارسي كردن به كار ميره---در ضمن بازم ميگم براي قفل گذاشتن روي اين نوع سي دي ها مثل گلهاي بهشت دستگاه بخصوصي هست كه قيمت بالايي هم داره و براي همينه كه ميگم تو ايران ندارن ... شايدم اومده ما خبر نداريم!!!

دوست عزيز براي رايت گلهاي بهشت تا اونجاي كه يادمه تو يه سايت خوندم نوشته بود : ميشه با Blind Right با سرعت پايين از اون ايميج گرفت و سپس با Alcohol 120% با سرعت پايين رايتش كرد

ضمنا ناگفته نماند كه قفلشون يكي از مزخرفترين قفلهاي سي دي هستش من كه كلي جون كندم سي دي اصليشو تو كامپيوترم ران كنم ولي بعد از يه ساعت كه بالا اومد بيشتر لينكاش كار نمي كرد و اون لينك سالمشم دوبار روش كليك مي كردي هنگ ميكرد

خداييش به اين هم ميگن قفل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

براي شركتي كه قفل نگهبان را ميسازه متاسفم !!

شركت مزخرف تاپ سي دي با اون محصولات و مخصوصا قفل آشغالشون كه صد بار تا حالا كرك شده باز هم از رو نميرن و اومدن اينجا تبليغ ميكنن !!!!!!!!!!

ضمنا خدمت گروه گل PcSeven هم عرض كنم بعد از رايت سي دي گلهاي بهشت با كلون سي دي بعد از اينكه سي دي را ميذاري تو سي دي رام بعد از اينكه قفلشو چك ميكنه ميگه سي دي اورجينال گلهاي بهشت را بذاريد
ضمنا اين اتفاق در بسياري از موارد حتي هنگامي كه سي دي اصلي را داخل سي دي رام قرار ميدهيم هم رخ ميدهد

S4DEGH

Well-Known Member
سلام
اين cd به قول moein273 ارزش قفل شكستن نداره .
درضمن منم نديدم تاحالا !

وقتي كه چنتا دانشجو ميرن

cd ميدند تو بازار بايد

انتظار همچين قفل مسخره اي را هم داشته باشين

منم سه بار سي دي عوض كردم

moein273

Member
توی سایت من آموزش شکستن قفل این سی دی رو میتونید در بخش آموزش پیدا کنید.

PC man گفت:
fatima_cua گفت:
سلام
سی دی گلهای بهشت خیلی گرونه و انقدرها نمی ارزه که هرکسی 6500 براش پول بده.
هرکسی میتونه قفلش رو بشکنه لطفا کمک کنه.

با تشکر : فاتیما
براتون متاسفم! اگه خودتون بيان چن ماهي رو روي يك نرم افزار كار كنين تا بالاخره با زحمت درستش كنين و اون وقت ديگران بيان كپي رايت برنامه شما رو رعايت نكن ناراحت نمي شين.من كه به خودم اجازه نمي دم.اين دليل نميشه چون مشكلي در برنامه هست شما بياين قفلش رو بشكنين!! :!: :!: .
نصيحت دوستانه اي بود.اميدوارم گرفته باشين چي گفتم!
:roll: :idea:
سلام دوست عزيز
-----------------------------------------------
يه مطلبي هست كه فكر ميكنم بايد بهتون بگم اما اول:
يه سوال:ميشه بگين CDويندوزي كه الان روي سيستم خودتون نصبه Orginalهست يانه.
البته نميخوام پيش داوري بكنم اما به احتمال زياد نيست!!
يعني فكر نميكنم واسه هيچكدوم ما بصرفه كه باندازه Upgradeيه سيستم بيايم و پول سيستم عامل بديم.
مگه مايكروسافت زحمت نكشيده پس چرا محصولات اونو ميليوني كپي ميكنن هيچ كس هم هيچچي نميگه .
خب من سوال رو خودم جواب ميدم:
برادر عزيز ما يه كشور جهان سومي هستيم يعني اگه قرار بود هركي ان تومن پول بده نرم افزار بخره هيچكس كه نه اما من و شما حد اقل تا يه چند سال ديگه دستمون به keyboardنميخورد علي رغم استعداد بالاي ما ايرانيها اين مشكل نرم افزاري بد جوري گريبانگير جامعه انفورماتيك شده .
------------------------------
اگه لطف كنين و جواب بدين ممنون ميشم

blueboy_ha

New Member
اگه كسي سي دي داشت كه قفل داشت به من بده براش باز كنم البته هيچ كاري بدون پاداش نيست !

abcd_ir

New Member
ببخشید ها سی دی گلهای بهشت با 6500 تومان قیمت روی یک سی دی زپرتی رایت شده که با دوبار استفاده دیگه باز نمیشه. پس بنظر من شکستن قفلش برای کسانی که یکبار این پول رو پرداخت کرده اند بلامانع است

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا