کی دامین ای ار ثبت می کنه

HamedPC

Member
سلام کیا اینجا دامین ای ار ثبت می کنند . بگند.
یه خدمات هاستینگ دارم می زنم ولی واسه دامنی آی آر مشکل دارم. لطفا قیمتهاتون رو اینجا اعلام کنید.
من ای ار تا 4200 پیدا کردم لطفا مال شما ارزانتر باشه مرسی.

p30tip

Member
عزیز الان دیگه قیمت .ir 4500 تومان نیست.من 5000 تومان ثبت می کنم و این قیمت هم قیمت پایه .ir هست که هر سایتی می تونه روش بکشه و سود کنه.

HamedPC

Member
نه اصلا من 4500 که هیچ 4200 هم دیدم . هست تو همینجا هم من دیدم هر پوینت 1800 تومان که میشه دامین یک ساله 3600 و پنج ساله 10500 ولی یادم نیست کی بود.

p30tip

Member
تا اونجایی که من میدونم قیمت پایه ی .ir 5 تومان هست حالا اگر با این قیمت خواستید به من بگید

mehriz

Active Member
دوست عزيز قبل از اينكه دامنه اي ار را گرون شود من هر دوميني را 3600 ثبت ميكردم از موقعي كه گرون شد گير هم زياد ميدادن با قيمت قبلي نشد ثبت كرد . قيمت فعلي ما 5500 است . در صورت نياز در خدمتيم

MJ Rayaneh

Well-Known Member
فکر کنم ایشون قیمت ثبت رو برای گرفتن نمایندگی میخواد.
هنوز هم سایت هایی هستند که تا 4000 هم ثبت میکنند.

HamedPC

Member
اره واسه نمایندگی هست بدون پیش پرداخت .
ولی الانشم سایت بلدم که در حالت عادی روی نیک هندل شخصی 4500 و یه جا دیگه 4200 ثبت میکنه.

mehriz

Active Member
اره واسه نمایندگی هست بدون پیش پرداخت .
ولی الانشم سایت بلدم که در حالت عادی روی نیک هندل شخصی 4500 و یه جا دیگه 4200 ثبت میکنه.

حرف شما درست . ما الان هم کسی دامنه بخواد برای نمایندگی 4000 برای اون میزنیم البته با پرداخت پیش پرداخت:wink:

HamedPC

Member
لوناهاست 4200 ثبت می کنه اگه 4000 تومان بدون پیش پرداخت کسی ثبت می کنه بگه . مرسی:دی

javabgo

Banned
قیمت ثبت برای نمایندگی ها 3900 تومان هست!! اکثر این سایت ها ارزان می دن ولی موقع خرید یه هاست هم باید بخری!!
اگه 4 تومان و البته بدون اضافات که دوستان لطف می کنند و تو پاچه آدم می کنند پی ام بده!!!

HamedPC

Member
3900 سراغ دارم ولی باید چندتا ثبت کنی یعنی 5تا ثبت کن این قیمت بهت میده.

جدیدترین ارسال ها

بالا