کیوکوشین

saalek110

Well-Known Member
کیوکوشین (به ژاپنی: 極真) یکی از سبک‌های کاراته آزاد است. این رشته توسط ماسوتاتسو اویاما (به ژاپنی: 大山倍達, به انگلیسی: Ōyama Masutatsu) یا چوی یونگ - ای (به کره ای: 최영의, به انگلیسی: Choi Yeong-eui) (۱۹۹۴–۱۹۲۳) استاد ماسوتاتسواویاما هنرهای رزمی بنیان نهاده شد.[۲][۳][۴]


کاراته غیرکنترلی؛ در مبارزات کیوکوشین، ضربه پا به سر مجاز است اما ضربه دست به سر ممنوع می‌باشد.

بخش‌های زیادی را از گوجوریو گرفته‌است؛ از شوتوکان نیز بهره برده‌است.
 

saalek110

Well-Known Member
کیوکوشین بر مبارزات از فاصله نزدیک تمرکز دارد که در آن کاراته‌کارها از ضربات به بدن و پاها و همچنین مشت‌هایی به قسمت بالای بدن و زیر گردن استفاده می‌کنند.

این ورزش بیشتر به عنوان یک سیستم کاراته خشن در نظر گرفته می شود که در آن دانش آموزان و شرکت کنندگان بدون پوشیدن هیچ گونه لباس محافظ و مبارزه با بند انگشت برهنه انجام می دهند. برای آشنایی بیشتر با کیوکوشین کاراته به خواندن این مقاله ادامه دهید.

 

saalek110

Well-Known Member
تاریخچه کیوکوشین کاراته
کیوکوشین یک سبک تمام کنتاکت کاراته است که در دهه 1960 در ژاپن توسعه یافت. این نام به «حقیقت نهایی» ترجمه می شود و ریشه آن از دو سبک اصلی کاراته گوجو-ریو و شوتوکان می آید.

تاریخچه کیوکوشین از دهه 1950 آغاز می شود که یک کاراته کار معروف ماس اویاما تصمیم گرفت سبک جدیدی از کاراته را طراحی کند. در حالی که بیشتر سبک های دیگر بر تماس سبک و تمرکز بر قوانین مبارزه نقطه ای تاکید دارند، اویاما مفهوم متفاوتی در ذهن داشت. هدف اصلی او ایجاد اولین سیستم کاراته تمام کنتاکت بود که نسبت به سبک های دیگر واقع گرایانه تر و موثرتر باشد.

نتیجه نهایی کار او سبکی بود که بر موارد زیر تمرکز دارد:

ضربات پا (کم لگد، ضربه بدن، ضربه سر)
به قسمت بالای بدن زیر گردن ضربه می زند.
ضربه زانو
روش های سخت تمرین و تعداد زیادی مبارزه با تماس کامل
ضربه زدن بدون پوشیدن دستکش یا ساق پا
پرخاشگری، قدرت، سرعت و آسیب

https://ehsandibazar.com/article/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%B2%D9%85%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%88%DA%A9%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%87۲
 

saalek110

Well-Known Member
به عنوان مثال، بوکسورها برای مشت زدن یا جلوگیری از ضربه بدون بستن دست و دستکش آموزش نمی بینند. به همین دلیل است که آنها اغلب در یک دعوای واقعی دست خود را می شکنند. زیرا نمی توانند به همان روش مشت بزنند و از همان نیرو با دستکش استفاده کنند.

دانش‌آموزان کیوکوشین کاراته می ‌دانند که چگونه مشت بزنند و چه مقدار نیرو باید به کار ببرند تا به پاها و دست ‌هایشان آسیبی نرسد. تحمل درد آنها نیز بسیار بالاتر است، زیرا بدن و ذهن آنها برای جذب ضربات بدون بند انگشت آماده شده است. این به آنها مزیت بزرگی در یک مبارزه واقعی در خیابان می دهد.

 

saalek110

Well-Known Member
سبک های کاراته به دو بخش کنترلی (با تجهیزات ایمنی ضرباتی با قدرت بسیار کم و فقط جهت نمایش مثل سبک شیتوریو ) و غیر کنترلی (بدون تجهیزات و ضرباتی با قدرت بالا جهت ناک اوت کردن حریف مثل کیوکوشین ) تقسیم میشود.



کیوکوشین از دو لغت کیوکو (بالاترین، نهایت) و شین (حقیقت، روح) ترکیب شده‌است.
 

saalek110

Well-Known Member
سوسای اویاما دریافت که سر وصورت قابلیت قوی شدن وماهیچه ای شدن را ندارد.به همین خاطر روش مبارزه ای را ابداع کرد که به این دونقطه آسیب نخورد.مگر با لگد پا که آنهم مشکل است و همین باعث قدرتمند شدن کیوکوشین شده است.
 

saalek110

Well-Known Member
در مسابقات کیوکوشین ، مشت به تنه:

در فیلم زیر که مبارزان ایرانی هم هستند ، اکثر ضربات با مشت به تنه حریف است ،
چون دست نباید بالا بیاید. از پا هم زیاد فرصت نمیشه استفاده کرد.

مقایسه کنید با تکواندو ، که تقریبا کلا با پا است و مشت خیلی کم استفاده میشه.

یک حالتی پیدا کرده مسابقات کیوکوشین ، دست کش بوکس هم ندارند ، با مشت به بدن هم می زنند.
البته این مسابقات است و مبارزه خیابانی نیست. در خیابان قضیه فرق داره.


youtu.be/HA2pX2xwU_8?si=lX1FpIe0zGvCdB7G
 

saalek110

Well-Known Member
مقایسه به زبان فارسی بین شوتوگان و کیوکوشین
گویا شوتوگان حدود ۵۰ سال قدیمی تر است.



youtu.be/AlRCDc9f32k?si=cFsoPuTgLsrL2kSW

سالک: من توضیح نمی دهم ، خودتان فیلم را ببینید تا تفاوت سبک شوتوگان و کیوکوشین را ببینید.
 
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا