کیفیت و طراحی نوین با مایا

hosienmax100

3D Artist
دوست عزیز کار هاتون قشنگ هستن اما من میگم این حرف شما درست نیست که فقط سرعت سرعت سرعت چرا که ما ایرانی ها

عادت کردیم زود میخواهیم به نتیجه برسیم اگه شما بجای 1روز 10 روز روی چیزی کار کنید میبینید که کار ارزش صد دفعه دیدن رو داره

برا مثال این عکس رو ببیند فرق کار ما ها اینجا پیدا میشه (البته من قصد مقایسه کردن کار شما رو ندارم )

استاد خوب پررویی مارو ببخشید:wink:

pontiac-color_small.jpg

bassam_cg

Active Member
با سلام
بالاخره رندرمن 2 با استدویش برای دوستاران مایا در دست رس قرار گرفت
حالا سرعت مایا تقریبا 3 برابر می شه و خیلی کارهای دیگه

در مورد آموزش باید بگم که این کار طولانی و خیلی زمان بر، اما اگر دنبال نکته ای خاص می گردید من در خدمتم
و یک خبر خوب که من تونستم با یک دانشگاه خارجی برای دادن نمایندگی و شروع آموزش همراه با مدرک آن دانشگاه به توافق اولیه برسم.
در صورت به پایان رسیدن این قرار داد، شرکت من می تونه شروع به آموزش مایا تا سطح پیشرفته بکنه و به کسانی که این دوره رو با موفقیت پشت سر بگذارند یک مدرک بین المللی بده.

دوست عزیز برا مکس چطور ؟

سرعت

با سلام
در مورد این موضوع (سرعت) در مقالات قبلی که توی همین تاپیک هست توضیح دادم اما بازم روی این موضوع که مجموع آن سه عامل می شود 100 تاکید می کنم .
و این موضوع را به خاطر بسپارید که اگر 1 روز شود 10 روز در یک شرکت انیمیشنی یعنی خصارت 2.000.000 تومانی و از دست دادن کار و ..... و این به این علت است که مایا و ساخت انیمیشن یک کار گروهی است.

و خدمت دوست عزیزی که سوال کردن در مورد پلاگین رندر من برای مکس باید بگم که من تا به حال نشنیدم اما تا اونجا که می دونم رندر من برا شرکت پیزار هستش و برای مایا هم طراحی شده

با تشکر

نمونه کار

سلام
باز می خوام براتون یک نومنه کار بگذارم
امدیوارم از دنیای زیر آب لذت ببرید. :cool:

پیوست ها

• under_W_086.jpg
    under_W_086.jpg
    28.4 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • Umder_w_576.jpg
    Umder_w_576.jpg
    52.3 کیلوبایت · بازدیدها: 23
سخت افزار مورد نیاز برای مایا 2008

با سلام به همگی
اگه می خواهید شروع کنید به یادگیری در حال حاضر این سیستم رو پیشنهاد می کنم

برای مایا 2008

CPU 2440 dual core یا Cpu 3G LGA
Main PCGMX
VGA 7300GT
Ram 2G 667
این قطعات برای کسانی که می خوان کار با مایا رو شروع کنند بهترین پشنهاد و این رو بگم که می توانید از کارت گرافیکی onboard این مادر برد هم استفاده کنید. البته برای مدل سازی و انیمیت های نیمه حرفه ای

اما در سطح حرفه ای باید بگم که مایا فقط به کارت های گرافیکی Quadro Fx 1400به بالا بهترین رف رو داره و با CPU Xeon بهترین جواب رو می ده
اگر می خواهید بهترین کار رو انجام بدید باید گروهی کار کنید.

نمونه کار

سلام به همگی
باز همه نمونه کار.
از اقیانوس لذت ببرید.

پیوست ها

• 01 (8).jpg
    01 (8).jpg
    31 کیلوبایت · بازدیدها: 32

hosienmax100

3D Artist
این آخریه خیلی قشنگه در مورد انیمیت کشتی میتونی یه توضیح مختصر بدی

بازم میگم قشنگه دمت گرم :wink:

mahdilal

Member
با سلام خدمت دوستان عزيز
در ابتداي ورودم به اين فروم اين قسمت به خاطر مطرح شدن بعضي جمله ها خيلي من را به خودش جلب كرد مي دونيد چرا چون من الان چند سال هست دارم با ما يا كار مي كنم هنوز توي خيلي از تابع هاي اون كه با سي پلاس پلاس نوشته شده موندم حالا پايتون و ان كلوت كه جديدن به اون اضافه شده و با اضافه شدنشون دنياي دايناميك مايا رو از اين رو به اون رو كردن بماند من فكر كنم براي مستر شدن در مايا چيزي حدود 8 يا 10 سال كار بي وقفه با اين نرم افزار و يك همت بلند را مي طلبد
اگر بي ادبي در صحبتهام به كسي كردم عذر خواهي مي كنم

همکاری

با سلام
من قصد دارم از بجه هایی که در ضمینه انیمیت و مدل سازی در مایا وارد هستند دعوت کنم تا در یک پروژه اینترنتی شروع به کار کنیم
از بچه هایی که حاضر به این کار هستند درخواست می شه در این تاپیک اعلام آمادگی کنند.
ضمنا در صورت تکمیل شدن این پروژه هزینه آن بر حسب کارایی و انجام کار افراد پرداخت خواهد شد.

سلام
من نمی دونم چی را باید بیشتر توضیح بدم
لطف کنید سوال خودتون رو یک کم محدود تر بگید تا بتونیم جواب بدم
این رو هم اضافه می کنم که اگر این کار انجام بشه خیلی ها می تونن مایا رو بهتر یاد بگیرن یا پیشرفته بشن
تمام کارها مرحله به مرحله توی یک تاپیک جدید قرار می گیره و من هم اینجا کارها رو رندر می کنم و روی تاپیک می گذارم
اینجا در حال حاضر 18 سیستم وجود داره که می تونه این کار رو انجام بده و کلیه کارها هم با Mentalray رندر می شه

m_k9

New Member
با سلام
من قصد دارم از بجه هایی که در ضمینه انیمیت و مدل سازی در مایا وارد هستند دعوت کنم تا در یک پروژه اینترنتی شروع به کار کنیم
از بچه هایی که حاضر به این کار هستند درخواست می شه در این تاپیک اعلام آمادگی کنند.
ضمنا در صورت تکمیل شدن این پروژه هزینه آن بر حسب کارایی و انجام کار افراد پرداخت خواهد شد.

با سلام
اولا نموونه کاراتون خیلی قشنگه واقعا خشته نباشید و دمتون گرم
من مایا به صورت حرفه ای بلد نیستم ولی پایه این جور طرح ها هستم صد در صد موافقم

ehsan_3dmax

Active Member
قبل از هر چيز ورودتون رو تبريك ميگم.
چند تا سوال از خدمتتون داشتم كه اميدوارم بطور كامل جواب بديد:
1- نمونه كار پست 28 متعلق به خودتونه؟!
2- شما هميشه عادت داريد با خودتون صحبت كنيد يا نه اين حالت فقط تو سايت بوجود مياد؟! آخه ميبينم چند تا يوزر واسه خودتون درست كردين و از خودتون سوال ميكنيد بعد دوباره به خودتون جواب ميدين! بهتر نبود يك Faq هر چند كوچك ايجاد كنيد تو اين تاپيك و همه ي سوالات رو در يك پست مطرح كنيد و همونجا باز جوابش رو بديد؟ آخه اينطوري مجبور ميشيد با يوزرهاي مختلف وارد بشيد و هي از خودتون سوال كنيد؟!
3- دليلتون رو واسه انجام اين كار دوست دارم بدونم.
موفق باشيد.

سلام

این نظر شماست اما کسانی که در این پست سوال می کنند معمولا از افراد قدیمی هستند.
ضمنا افرادی که در این سطح کار می کنند جزء حرفه ای ها حساب می شن که تعدادشون هم کم

سلام

این نظر شماست اما کسانی که در این پست سوال می کنند معمولا از افراد قدیمی هستند.
ضمنا افرادی که در این سطح کار می کنند جزء حرفه ای ها حساب می شن که تعدادشون هم کم

M0NSTER

Banned
sepand_rts عزیز ببین !
127fs4573872.gif

تازه تو این سایت عضو شدی نمیدونی که مدیرا مثل احسان عزیز از روی ip شما رو شناسایی میکنن !
128fs395368.gif

لااقل اینقدر تابلو بازی در نمیاوردی !
ugly004.gif

راستی نمونه کارهات رو از خودت بذار وگرنه مجبورا لینک چند تا شو همین جا بذارم ! میدونی خیلی آشنان !
s2220.gif

بگذریم .....
3yfm7ut.gif

وقتی آقا احسان میگه شما چند تا یوزر درست کردی از خودش که نمیگه حتما ipها رو چک کرده دیده بد سوتی دادی !
1041.gif

Mandana

Active Member
2 روز فاصله است.تا یکسالش رو هم دیدیم دیگه دو روز که طبیعیه
crazy.gif

در کل خوش اومدی .کمی صبر کنی دوست خوب زیاد پیدا می کنی دیگه نیازی به این کارها نیست
wink.gif

موفق باشی

با سلام

چند وقتی بود که روی یک پروژه کار می کردم نبودم،
اما در جواب
قصد من رشد سطح انیمیتی بچه های ایرانیه. لطفا دیگه اینقدر وارد مسائل حاشیه ای نشید. اگر کاری از دستتون می یاد انجام بدید.

S0lA

Member
آقا ما نفهميديم! اينجا مايا كار حرفه اي تو ايران پيدا ميشه ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا