کي مي تونه بگه چجوري بخش نظرات يا همان کامنت سايتم را درست کنم؟

mhofayyaz

Member
دوستان عزيز با سلام .
من مي خواهم در سايتم پس از هر مطلب بخشي را درست کنم که بازديدکنندگان بتوانند نظر خود را به ثبت برسانند .
حال اگر اين کار مثل بخش نظرات وبلاگ ها شد که بهتر است . ولي اگر نشد مي خواهم نظرات در زير مطلب ثبت شود .
ممنون مي شوم اگر مرا راهنمايي کنيد .
با تشکر

Ocarina

Member
خوب اگه با PHP میخوای کار کنی که بسم الله این شما و این PHP
و اگر نه حسو و حالشو نداری خوشحال میشم شما هم به جمع کاربران سیستم نظرخواهی من بپیوندید

mhofayyaz

Member
خوب اگه با PHP میخوای کار کنی که بسم الله این شما و این PHP
و اگر نه حسو و حالشو نداری خوشحال میشم شما هم به جمع کاربران سیستم نظرخواهی من بپیوندید

دوست عزيز من سيستم نظر خواهي شما را امتحان کردم . اما سيستم شما تعداد نظرات را نشان نمي دهد يعني من مي خواهم وقتي نظري داده شد در صفحه نوشته شود چند نظر مانند وبلاگ ها .
بعد از آن سيستم نظر خواهي شما در هر بخش يکي است ، يعني فرقي نمي کند . براي مثال من مطلب را با عنوان « دنياي نو »‌نشر مي کنم و سيستم شما را روي آن مي گذارم . بعد مطلب ديگري با عنوان « انسان نمونه »‌ نشر مي کنم و باز سيستم شما را نشر مي کنم . اما نظرات هر دو بخش يکي است . من مي خواهم هر مطلب بخش نظر دهي جداگانه داشته باشد .
لطفاً شما قيد بفرماييد که مشکل از سيستم شماست يا مشکل از من ؟

Ocarina

Member
تا یه حدی مشکل از من و تا یه حدی مربوط میشه به طرز کار سیستم..
از اونجایی که سیستم برای سایتهای که مجزا هستند و افراد اونهار طراحی کردند هست... که اکثر ااین قبیل سایتها با Html هستند و درنتیجه داینامیک نیستند... به همین دلیل طوری طراحی شده که روی سفحات استاتیک ران بشه...
حالا شما اگه صفحات داینامیک داری باید براش کد نویسی کنی تو صفحات خودت...(لازمه اینکه میگی برای هر مطلب یه قسمت نظر اتومات اختصاص بده)
البته خودم قراره رو همین سیستم کاری کنم که بشه با یه اکانت چندتا قسمت نظرات بشه گذاشت .... بعضی کاربران هم این درخواست رو داشتند که بزودی حلش میکنم... البته یه خورده تنبلی کردم که در اینجا از مشا و تمامی کاربران سیستم عذر خواهی میکنم...
بازم سوال یا پیشنهادی هست بگو-ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا