سلام
راستش مدتها پیش یعنی روزهای اولی که من وارد این سایت شدم مسابقه ای برگزار شد به اسم (مسابقه هفتگی) . شاید باورتون نشه اون موقع من واقعا از سه بعدی چیزی نمیدونستم. چون علاقه خیلی زیاد به یادگیریش داشتم همون مسابقه باعث شد من دنبالش برم و چیزایی یاد بگیرم.
موضوع اول مسابقمون هدست بود (آره میدونم یادش بخیر

) اون هفته شرکت کننده ها فقط 3 نفر بودند. که بعد از اون هفته تعداد شرکت کنندها زیاد شدند.
برام خیلی جالب شده بود و چون حس رقابت رو برای همه ایجاد میکرد باعث میشد که من سعی خودمو برای مسابقه بکنم و چیزایی هم که بلد نبودمو یاد بگیرم.
تا اینکه مدلها رفته رفته پیرشرفته تر شدن. خیلیهایی که تو مسابقه شرکت نکردند و ادعای سادگی این مسابقه رو میکردند شاهد بودند که حتی موضوعات پیشرفته تری رو هم برای مسابقه اعلام شد. بله موضوعاتی مثل هلی کوپتر ، موتور ، دوچرخه و ... که اون موضوع رو باید ظرف کمتر از یک هفته ساخته میشد. (چون تقریبا 2 روز از هر هفته برای اعلام نتیجه و مشخص شدن موضوع استفاده میشد).
خوب حالا میپرسید چرا حرفها رو اینجا زدم. ببینید بعضی از کارایی که تو مسابقه هفتگی ارائه شد خیلی خوب و خاص بود از جمله کار Baloot3d . با اینکه منم خودم شرکت کننده بودم ولی خیلی برام جالب بود که ببینم باز این پژمان چی میخواد رو کنه، درصد خیلی زیادی که باعث میشد من تو کارم پیشرفت کنم. دیدن همین کارهای ارائه شده بود.
این دوره مسابقه خیلی خوشحالم کرد چون هم گروه Baloot3d شرکت کردن و هم گروههای خیلی خوب دیگه.
اما امروز میبینم گروهی که خیلی دوست داشتم کارشون رو ببینم انصراف دادن.

حس میکنم اون همه سعی تلاشم برای مدلسازی بیهوده بوده. زمان و وقتی رو که واقعا من برای کار مدلسازی گذاشتم همش ...

اما ایرادی نداره چون گروههای خیلی خوب دیگه هم هستند که کاراشون رو هنوز ندیدم. و دوستان خیلی خوبی رو که تو این مسابقه پیداشون کردم. اینها همشون باعث میشه که من دوباره بخوام کارای بهتری رو ارائه کنم.
امیدوارم همگی تو زندگی موفق باشند