کولاک 1 برای دانلود

Maxton

Active Member
دوستان بالاخره بعد از 30 ساعت مصرف اینترنت موفق شدم یک برنامه عالی و درعین حال ساده برای ساخت ایبوک پیدا کنم.من کولاک رو به صورت کتاب الکترونیکی با فرمت فلش د اوردم خلاصه سنگ تموم گذاشتم و بافرمت تکراریه پی دی اف اونو درستش نکردم.این ایبوک اسمش (دایره المعارف اصطلاحات کامپیوتری)هست که من از سایت های بسیار زیادی مطالبشو جمع کردم در واقع گرداوری کردم و دایره المعارفی درست کردم که به جرات می تونم بگم هیچ جا اینو پیدا نمی کنید چون همه جا به صورت پراکنده هستش.من اسممو توی این ایبوک Maxton گذاشتم چون به زودی یوزر من به همین نام تغییر میکنه.به چند دلیل که اولیش اینه:اسم فعلی من ایدش مال یه بنده خدای دیگه هستش توی یک سایت دیگه برای همین یوزرمو می خوام توی همه سایتا عوض کنم.دوستان جون هر کی دوست دارید اسم منوتوی هر جا که از ایبوک استفاده می کنید و همینطور لینک این سایت رو بزاریداین اولین اثر من هستش.(حالا می فهمم بیلی بیچاره از دست ما ایرانی ها چی میکشه)البته این کتاب کامل نیست و مشکلاتی داره که بعدا سر فرصت اونا رو حل کنم برای نمونه کلمات به ترتیب حروف انگلیسی نیست که گفتم انشالله بعدا درستش می کنم.لطفا نظرتونو رک بهم بگید اگر خوبه که خوبی از خودتونه اگرم بده که بگید تا در ویرایش بعدی درستش کنم.ایبوک کولاک 3 رو هم انشالله در اینده می سازمش.
دانلود

moein273

Member
مرسي بسيار عالي بود يكي از اشكالاتش اينه كه فونتش زياد بزرگه و غير طبيعي به نظر ميرسه در مورد محتواش بايد بگم خيلي خوبه .

اين هم لينك درست :
http://www.sharemation.com/hanswercom4/inforamtion expression of computer&internet.swf

راستي اگر احتياج به فضا براي آپلود اين كولاك ها داشتي بگو تا من آپلود كنم تو سايتم .

در ضمن در مورد امضاي خودت هم يه توضيحي بده 8O مرسي

Maxton

Active Member
چشم فونتشو درست می کنم اون که مشکلی نداره.فضا هم بهم بدی که ممنونت میشم.
من دارم یک گروه تشکیل می دم با نامMaxton groups در همه زمینه از جمله:هک انتی هک کرک و اموزش فعالیت می کنه که البته برای کرک و هک و امنیت یه دو سه سالی باید صبر کنید تا خود برنامه نویسی یاد بگیرمو..اما ما فعلیتمونو تو اموزش شروع کردیم و خیلی می خوام معروف بشم مثل سایت یاهو!!!که همه دیگه از من حساب ببیرند و بهم پیشنهاد همکاری بدن..مسلما این گروه یه چند سالی طول می کشه که معروف بشه...سوالی هست؟

siavash-tanha

Well-Known Member
عالي بود مهدي جان (فقط فونتاش يكم بزرگ بود ولي محتواش عالي)

دستت درد نكنه

موفق باشي

منتظر بقيه شم هستم

مخلصم

Maxton

Active Member
ممنون ابوذر جان..ببینم سوال ها رو فونتش 10 باشه ومتن فونتش 5 خوبه؟

Dj.j0k3r

New Member
hanswercom عزيز اگه در مورد گروهي كه ميخواي بزني كمك مي خوايي من هستم
از جمله كارهام هم سايت افق.نت و ..
7-8 تا اي اس پي هم زدم

Maxton

Active Member
Dj.j0k3r گفت:
hanswercom عزيز اگه در مورد گروهي كه ميخواي بزني كمك مي خوايي من هستم
از جمله كارهام هم سايت افق.نت و ..
7-8 تا اي اس پي هم زدم
اقا چرا نمی خئام؟فقط بگم که من تو این زمینه صفر کیلومتر هستم.بهم پیغام بده...موفق باشی..

siavash-tanha

Well-Known Member
hanswercom گفت:
ممنون ابوذر جان..ببینم سوال ها رو فونتش 10 باشه ومتن فونتش 5 خوبه؟

اول بگو فونت الانشون چنده ؟

در هر صورت هر جور خودت دوست داري و ميبيني بهتره

موفق باشي

مخلصم

Ghamnevis

Well-Known Member
مهدي جان مرسي.. خيلي خوب بود.. واقعا كولاك كردي ;)

اگر برنامه رو هم بزاري كه ديگه تركوندي :D

سايان

Maxton

Active Member
اقا ممنون نظر لطفتونه...ابوذر جان الان فونت سوال ها 20 و فونت جواب ها 10 0ستش یعنی نصف..سایان جان کدوم برنامه؟

amir_s

Active Member
خيلي خوب بود ممنون
راستي فلش پيپر رو از كجا دانلود كنم ؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا