کوروش - Cyrus the Great

alirezak4

Member
خیلی قشنگ شده واقعا مدل سازی عالی از آب در اومده اگه بتونی یه ماده دهی توپ رو کارت انجام بدی عالی میشه

راستی این کا ر به سفارش کسی که نبوده یعنی شخصی و عشقی بوده عرق ملی و اینا بوده دیگه نه؟

حقیقتا یه دقدقه بود واسم از زمانی که شیراز رفتم در گیرش شدم . یه کاره شخصی.

کورش کبـــــیر رو هم با آتوسا جونش

آقا ما آخر نفهمیدیم اسمه حاج خانوم کوروش بزرگ آتوسا بوده آناهیتا بوده ... ها ؟!
راستی ممنون بابته نظرت
alirezak4: از شما هم ممنونم.

hosienmax100

3D Artist
کار خوبی شده

در مورد base کاراکتر زن (صورت ) یه توضیحی بدی جالب تر میشه ؟ من نفهمیدم با چی ساختی اگه مکسه تبریک میگم عالی شده !!!

موفق باشی

wow احسنت
از ژستشون خیلی خوشم اومد.معلومه توی کارت اول هنر رو مد نظر داری بعد نرم افزار.موفق باشی

[
COLOR=darkslategray]در مورد base کاراکتر زن (صورت ) یه توضیحی بدی جالب تر میشه ؟ من نفهمیدم با چی ساختی اگه مکسه تبریک میگم عالی شده !!![/COLOR]

سلام دوست عزیز ممنون واسه نظرت
مدلینگ صورت به روشه poly by poly در مکس کار شده یه سری عکس واست upload کردم

1hdstc.jpg

347yamp.jpg

28hfwq0.jpg

2e5tved.jpg

meysam_flash : خوشحالم خوشت اومده

آخرین ویرایش:

naseronline

Well-Known Member
جالبه ! آخه وایر 4 ضلعیه اما عکس دوم اون خانم رو میگم, Triangle شده !
ای ول! خیلی قشنگ شده.
تبریک میگم. به پای هم پیر شن!
فضولیه ها، منتها فک نکنم، چون رو سر زنه یه مش با حالت همون مو میشه دید که تکسچر مو داره. مثل اون مش استوانه که بالاشه.
اون آبجک مو رو به صورت تستی روی سر بنده خدا گذاشتم
چرا این آقا کوروش ما اینقدر خشنه ، بگو یه کم لبخند بزنه
حق داره والا . دیر وقت بود از تو تخت خواب آوردیمش سر صحنه
کورش کبـــــیر رو هم با آتوسا جونش
بزاری اونجا بسی لطف بزرگی به بشریت کردی حامدی
راستی موفق باشی
اجرت هم با کورشی و آتوسی

اول از همه از كار بسيار ز يبا و حرفه اي شما دوست عزيز تشكر مي كنم... از نوشته هاي بالا چه چيزي رو مي فهميد... اين نوشته ها واسه چند تا از دوستان و حتي سازنده همين طرح هستش !! جالبه كه ما ايراني ها هويت اصلي خودمون رو فراموش كرديم ... يك نوع بي احترامي تو نوشته هاي دوستان نسبت به كوروش بزرگ ديده ميشه... كوروشي كه پدر ما آريايي هاست... اميدوارم ما ايراني ها نسبت به اصل خودمون توجه بيشتري بكنيم و يك كم اطلاعات خودمون رو در اين زمينه افزايش بديم...
آقا ما آخر نفهمیدیم اسمه حاج خانوم کوروش بزرگ آتوسا بوده آناهیتا بوده ... ها ؟!

آتوسا دختر کورش کبیر و همسر دو پادشاه هخامنشی کمبوجیه و داریوش یکم و مادر خشایار شاه برجسته ترین زن در تاریخ ایران قدیم است.
کوروش با زنی به نام Cassandane ازدواج کرد. بر طبق نوشته بیستون، او برای کوروش ۲ پسر به نامهای کامبوزیا(که به نام کامبوزیای دوم شناخته میشد) و Smerdis به دنیا آورد. کوروش چندین دختر دیگر هم داشت که ۲ تای آنها، Artystone و دیگری آتوسا بودند. آتوسا بعدها با دایوش کبیر(پادشاه ایران) ازدواج کرد که آنها نیز صاحب فرزندی به نام خشایارشا(پادشاه ایران) شدند.

Farrokh

Active Member
کارتو قبلا هم دیده بودم
تبریک می گم

خیلی جالب شده

موفق باشی دوست من !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
naseronline جان
من هم با شما موافقم ولی در مورد این پست ها :
جالبه ! آخه وایر 4 ضلعیه اما عکس دوم اون خانم رو میگم, Triangle شده !
فضولیه ها، منتها فک نکنم، چون رو سر زنه یه مش با حالت همون مو میشه دید که تکسچر مو داره. مثل اون مش استوانه که بالاشه.
اون آبجک مو رو به صورت تستی روی سر بنده خدا گذاشتم
فکر می کنم یکی از دلایل این نوع ادبیات ندانستن اسم شخصیت هاست
که خوب می دونیم که به خاطر سپردن اسم شخصیت های تاریخی خیلی دشواره و فقط افراد علاقمند به تاریخ اونها رو (اونم تا حدودی ) حفظ هستند

هرچند که بقیه ی پست ها هم توشون بی احترامی بود
فکر می کنم ما ایرانی ها که از بی حرمتی به شخصیت های مذهبی به شدت بر افروخته می شیم
باید لا اقل نسبت به رعایت نکردن احترام نسبت به بزرگانی که تاریخ مملکت ما رو شکل دادند کمی هم معترض شویم

اگر یک فرد غیر ایرانی که فارسی بلد باشه این پست ها رو ببینه در مورد ما نوادگان بی خیال چه فکری می کنه ؟

به هر حال ممنون از تذکرتون

آخرین ویرایش:

hrgh2

New Member
تبریک میگم
کارت خیلی عالیه هم از بعد سه بعدی و هم از بعد فرهنگی
از بعد تاریخی تنها ایرادی که داره اینه که این کاراکتر داریوش هست نه کوروش

جدیدترین ارسال ها

بالا