سلام من اینو برای کودکان جنگ زده ساختم نظرتون چیه؟؟؟
Mohamad O-.-O Nov 7, 2007 #2 می دونی قشنگه ها ... ولی جای کار بیشتر هم داره یه mode یا یه ف*یل*ت*ر به عکس بچه هه بدی بدنیست موفق باشی
می دونی قشنگه ها ... ولی جای کار بیشتر هم داره یه mode یا یه ف*یل*ت*ر به عکس بچه هه بدی بدنیست موفق باشی
navidba Well-Known Member Nov 7, 2007 #3 نظر لطفت هست ... ولی اون فیلتر رو که تو می گی درسته به نظر خود من هم زیادی ساده شده!!! با تشکر
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Nov 7, 2007 #4 الان اين طفل معصوم كودك جنگ زدست؟! (دور از جونش البته!) گمونم كلا عكس مناسبي براي اينكار انتخاب نكردي. براي نشون دادن جنگ زده بودن ميتونستي عكس مناسبتري رو هم انتخاب كني.
الان اين طفل معصوم كودك جنگ زدست؟! (دور از جونش البته!) گمونم كلا عكس مناسبي براي اينكار انتخاب نكردي. براي نشون دادن جنگ زده بودن ميتونستي عكس مناسبتري رو هم انتخاب كني.
nima_dsnr کاربر VIP Nov 7, 2007 #5 خیلی خشکه کار کردی یکمی آب و روغنش رو بیشتر می کردی اون نوشته هت خیلی مظلوم افتادن ولی فونتش بدک نیست !
خیلی خشکه کار کردی یکمی آب و روغنش رو بیشتر می کردی اون نوشته هت خیلی مظلوم افتادن ولی فونتش بدک نیست !
P.A.Y.T.O.N Active Member Nov 8, 2007 #6 سلام. اين كجاش جنگ زدس؟؟؟ بچه تازه از خواب پاشده:ِي حد اقل پشتش از اين ساختمون خرابا ..درب و داغونا بزار... بيتر ميشه!
سلام. اين كجاش جنگ زدس؟؟؟ بچه تازه از خواب پاشده:ِي حد اقل پشتش از اين ساختمون خرابا ..درب و داغونا بزار... بيتر ميشه!
navidba Well-Known Member Nov 8, 2007 #7 آره راست می گین بچه زیاد خوب نیست (پسر دایی خودمه) ولی به نظر خودم هم زیادی سادست به نظرتون چی کارش کنم.؟؟؟ بهتر شه یه عکسه خرابه ندارین؟؟
آره راست می گین بچه زیاد خوب نیست (پسر دایی خودمه) ولی به نظر خودم هم زیادی سادست به نظرتون چی کارش کنم.؟؟؟ بهتر شه یه عکسه خرابه ندارین؟؟