سلام و خسته نباشید بعد از یک کار فوق العاده سنگین آرمین جان انیمیت کار خیلی خوب بود ولی در حد توان کار را نقد می کنم تا به پیشرفتتون اضافه بشه
از نظر انیمیت همون طوری که دوستان گفتند خیلی خوب بود ولی در کل یه ذره حالت یکدست و یکنواخت داشه چهره ها این طوری میشدند تقریبا : شاد ..نرمال ... غمگین یا غمگین ...نرمال ... شاد و یا غمگین.. شاد و برعکس که خودش یک خسته کنندگی ایجاد می کرد
همین طور از نظر داستانی بنده هم اگه خودتون نمی گفتید فکر می کردم اون آقا سیبیلیه شوهر خانومه هست و خانوم از پسر نا محرم خوشش میاد و باهاش میره یعنی تقریبا کاملا برعکس چیزی که شما می خواستید نشون بدید ما ایرانی ها هم همون طوری که می دونید طرف غیرت را می گیریم تا گشتن با غریبه ها پس طبیعتا هم ذات پنداری با اون تخم مرغ خانوم و جوان این جا از دست میره (البته بنده با دوستان خارجی هم در این مورد خیلی صحبت کردم اونا هم در مورد این مسائل کاملا غیرتی هستند برعکس فیلمایی که تو ماهواره یا تلویزیون می بینیم ) بعد اینکه اون خانومه اولی کار داره گریه می کنه و اون آقا که نقش ستمگر را داره با حالات چهره ای که میگیره حالات یک پدر مظلوم را بوجود میاره شاید تغییر در انیمیت یا حداقل دیزاین اون کاراکتر شرور (مثلا چشم مثلثی یکی از نشانه های کاراکتر شرور ...) بهتر نشون میداد اون پدر یا شوهر اون تخم مرغ نیست همچنین بعد که تخم مرغه شرور میاد با حالات مختلف با اولین دیداربا اون کاراکتر جوون صحبت می کنه به نظر میرسه که داره میگه ببین چقدر دخترم یا مثلا همسرم گریه می کنه یکاری کن خوب شه ولی بعد تا کاراکتر جوون این لطف را می کنه یهو طرف را عصبانی می کنه ....
عزیز این مختصر توضیح را دادم که خود شما تا آخرش را ببینی چقدر تغییر ایجاد میشه نسبت به چیزی که می خواستید نشون بدید با چیزی که بیننده برداشت می کنه هرچقدر هم تکنیک بالا باشه اگه یک کار ضعیف دیگه مفهوم را بهتر برسونه ارجهیت پیدا می کنه شاید یکی از دلایل این که این کارتون با توجه به انیمیت قوی به مراحل بعدی جشنواره راه پیدا نکرده همینه که بالا علتش را گفتم که در این صورت این برداشت داور مسابقه از کار شما بشه ...( اون خانوم شوهرش را پس زد و با یه پسر غریبه که همون لحظه با یک لبخند خودشا ظاهر کرد عیاق شد ) اگه خاطرتون باشه انیمیشین زیبای Frozen 2013 محصول دیزنی دقیقا برعکس همین قضیه را می خواست نشون بده
در هر صورت تموم چیزی که گفتم اشاره به داستان میکنه و مفهوم البته از این نگذریم که تکنیک انیمیت چهره ها واقعا عالی بود ولی تکنیک باید کمک به رساندن مفهوم بکنه مگرنه تکنیک تنها خواهد بود (البته بگذریم این تکنیک انیمیشن خصوصا چهره چقدر سختهههه
)
کار خیلی عالی بود ولی چون دوستان زحمت کشیدند و زیبایی کار را گوشزد کردند بنده بیشتر سعی کردم نقد ها را بگم مگر نه کار خیلی خوبی بود منتظر کار های بعدی زیباتون هستیم