actros2000
Member
سلام
نمیدونم چرا وقتی فول اسکرین میکنم سرعت موشن ها کند میشه
کسی راه حلی سراغ نداره؟ یا اصلا دلیلش چیه؟
نمیدونم چرا وقتی فول اسکرین میکنم سرعت موشن ها کند میشه
کسی راه حلی سراغ نداره؟ یا اصلا دلیلش چیه؟
درود
یه چند تا سوال:
1)با fscommand فول اسکرین می کنی یا با ماگزیمایز کردن پنجره ی ویندوز؟
2)انیمیشن هات خیلی سنگین اند؟مثلا طیف رنگ زیاد به کار بردی؟
3)فریم ریتت چنده؟
4)رزلوشنت چنده؟
5)تصویر تیک میخوره یا کلا کند میشه؟
مهرداد
درود
1)خوبه
2)ببین شما اگه طیف رنگ و تریس افقی یا عمودی تصویر داشته باشی قطعا این مشکل پیش میاد و یه چیز طبیعیه در فلش.10 تا 15 موشن هم همچین چیز کمی نیست.
3)فریم ریت را ببر بالا.نمیتونم بگم دقیقا روی چند بذار چون تعداد فریم ها تو نمیدونم و این 2 تا رابطه ی تنگاتنگ با هم دارن.از 50 شروع به سعی و خطا کن.
4)رزلوشنت خیلی بالاست.دلیلی برای انتخاب این سایز داشتی؟
5)ok
منظورم از ماگزیمایز کردن کد نویسی نبود.پنجره ی سمت راست بالای ویندوز برای بزرگ کردن تصویر بود.
رزلوشنت را اگر میتونی تا حد امکان بیار پایین.فریم ریت را ببر بالا.طیف رنگ در موشن هانذار.حرکت ها را کم ولی بافریم بالا بده.تا حد امکان از تریس افقی یا عمودی استفاده نکن و بعد از انجام این کارها نتیجه اش را ببین و به ما هم بگو.
یه کار دیگه هم بکن:ببین اگه اونو exe کنی باز هم مشکل داری یا نه(حتی الامکان با mdm اونو exe کن نه با فلش)
موفق باشی _ مهرداد
اگه تصویری از بیرون importکردی یا لود کردی بعد تو فلش ریسایزش کردی معمولا این مشکل پیش میاد بهتره از قبل تصویرت رو تو فتوشاپ تغییر اندازه بدی بعد تو پروژت استفاده کنی.
فیلتر ها هم خیلی تاثیر دارن !اگه استفاده کردی حذفشون کن بعد تست کن ببین جواب میده!؟!!(تا کید میکنم خیلی موئثره)
رزلوشنت رو اندازه رزولوشن مونیتورت کن بعد بتست ببین چی میشه!!
سلام
ممنون حاج مهرداد
یه نکته خیلی جالب قبل از اینکه کلا هرکدوم از این کارهایی که بگی انجام بدم اون آخری رو انجام دادم یعنی فایل رو exe کردم اونم نه با mdm چون بلد نیستم باش کار کنم با خود فلش
تموم مشکلات رفع شدبا سرعت عادی اجرا شد
فقط یه نکته دیگه باقی میمونه اونم اینه که از رو سی دی هم ممکنه تا رایت کنم مشکل پیدا بشه؟