کند شدن در فول اسکرین

سلام
نمیدونم چرا وقتی فول اسکرین میکنم سرعت موشن ها کند میشه
کسی راه حلی سراغ نداره؟ یا اصلا دلیلش چیه؟

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

یه چند تا سوال:

1)با fscommand فول اسکرین می کنی یا با ماگزیمایز کردن پنجره ی ویندوز؟
2)انیمیشن هات خیلی سنگین اند؟مثلا طیف رنگ زیاد به کار بردی؟
3)فریم ریتت چنده؟
4)رزلوشنت چنده؟
5)تصویر تیک میخوره یا کلا کند میشه؟

مهرداد

++Hadi++

Active Member
دور صحنه ات ماسک بنداز . البته هر چی سایز فلش پلیر رو کوچکتر کنید ، پرفرمنستون بهتر می شه . این خصلت همه پلتفرم های گرافیکی هست . چون رزولیشنتون پایین تر می یاد . ولی با ماسک کردن حد اقل فضای رندرینگ رو واسه فلش تنگتر کردین تا پرفرمنسش بهتر شه .

kodex2

کاربر فعال
تاجایی که می تونی کد هارو سبک کن و اگه تریس توی ایمیج هات داری پاکش کن. تاثیر داره. درنهایت راهی نیست که درست بشه 100%. منطقی هم هست که نشه.

موفق باشید.

درود

یه چند تا سوال:

1)با fscommand فول اسکرین می کنی یا با ماگزیمایز کردن پنجره ی ویندوز؟
2)انیمیشن هات خیلی سنگین اند؟مثلا طیف رنگ زیاد به کار بردی؟
3)فریم ریتت چنده؟
4)رزلوشنت چنده؟
5)تصویر تیک میخوره یا کلا کند میشه؟

مهرداد

سلام
1- با fscomand
2- نه زیاد یه سری موشن معمولیه ولی تعدادش زیاده مثلا 10 15 تا موشن در لایه های مختلف در عرض مثلا 50 فریم باید انجام بشه که البته اونجاهایی هم که تعداد موشنها کم هست همینطور کند هست زیاد فکر نمیکنم ربطی به این داشته باشه
3- 30
4- منظورتون سایز فایله دیگه؟ 1100 * 900
یعنی بین فایل فول و عادی زیاد فاصله نیست
5- نه کند میشه
زیاد با این مورد برخورد داشتم ولی هیچ وقت راهی پیدا نکردم
هادی جان این مورد را تست کردم جواب نمیده و مهران جان کد زیادی نداره که بخوام کم کنم روی کد ها هم اذیت نمیکنه مشخصه که روی موشنها مشکل داره

ببخشید این روش دوم فول کردن که گفتین چی بود؟
ماگزیمایز چه جوریه؟ میشه کدش رو بگین تا تست کنم؟
آهان با اکشن 2 هم کار میکنم

ممنون

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

1)خوبه

2)ببین شما اگه طیف رنگ و تریس افقی یا عمودی تصویر داشته باشی قطعا این مشکل پیش میاد و یه چیز طبیعیه در فلش.10 تا 15 موشن هم همچین چیز کمی نیست.

3)فریم ریت را ببر بالا.نمیتونم بگم دقیقا روی چند بذار چون تعداد فریم ها تو نمیدونم و این 2 تا رابطه ی تنگاتنگ با هم دارن.از 50 شروع به سعی و خطا کن.

4)رزلوشنت خیلی بالاست.دلیلی برای انتخاب این سایز داشتی؟

5)OK

منظورم از ماگزیمایز کردن کد نویسی نبود.پنجره ی سمت راست بالای ویندوز برای بزرگ کردن تصویر بود.

رزلوشنت را اگر میتونی تا حد امکان بیار پایین.فریم ریت را ببر بالا.طیف رنگ در موشن هانذار.حرکت ها را کم ولی بافریم بالا بده.تا حد امکان از تریس افقی یا عمودی استفاده نکن و بعد از انجام این کارها نتیجه اش را ببین و به ما هم بگو.
یه کار دیگه هم بکن:ببین اگه اونو exe کنی باز هم مشکل داری یا نه(حتی الامکان با MDM اونو exe کن نه با فلش)

موفق باشی _ مهرداد

JavidFlasher

کاربر فعال
اگه تصویری از بیرون importکردی یا لود کردی بعد تو فلش ریسایزش کردی معمولا این مشکل پیش میاد بهتره از قبل تصویرت رو تو فتوشاپ تغییر اندازه بدی بعد تو پروژت استفاده کنی.
فیلتر ها هم خیلی تاثیر دارن !اگه استفاده کردی حذفشون کن بعد تست کن ببین جواب میده!؟!!(تا کید میکنم خیلی موئثره)
رزلوشنت رو اندازه رزولوشن مونیتورت کن بعد بتست ببین چی میشه!!

درود

1)خوبه

2)ببین شما اگه طیف رنگ و تریس افقی یا عمودی تصویر داشته باشی قطعا این مشکل پیش میاد و یه چیز طبیعیه در فلش.10 تا 15 موشن هم همچین چیز کمی نیست.

3)فریم ریت را ببر بالا.نمیتونم بگم دقیقا روی چند بذار چون تعداد فریم ها تو نمیدونم و این 2 تا رابطه ی تنگاتنگ با هم دارن.از 50 شروع به سعی و خطا کن.

4)رزلوشنت خیلی بالاست.دلیلی برای انتخاب این سایز داشتی؟

5)ok

منظورم از ماگزیمایز کردن کد نویسی نبود.پنجره ی سمت راست بالای ویندوز برای بزرگ کردن تصویر بود.

رزلوشنت را اگر میتونی تا حد امکان بیار پایین.فریم ریت را ببر بالا.طیف رنگ در موشن هانذار.حرکت ها را کم ولی بافریم بالا بده.تا حد امکان از تریس افقی یا عمودی استفاده نکن و بعد از انجام این کارها نتیجه اش را ببین و به ما هم بگو.
یه کار دیگه هم بکن:ببین اگه اونو exe کنی باز هم مشکل داری یا نه(حتی الامکان با mdm اونو exe کن نه با فلش)

موفق باشی _ مهرداد

سلام
ممنون حاج مهرداد
یه نکته خیلی جالب قبل از اینکه کلا هرکدوم از این کارهایی که بگی انجام بدم اون آخری رو انجام دادم یعنی فایل رو exe کردم اونم نه با mdm چون بلد نیستم باش کار کنم با خود فلش
تموم مشکلات رفع شدبا سرعت عادی اجرا شد
فقط یه نکته دیگه باقی میمونه اونم اینه که از رو سی دی هم ممکنه تا رایت کنم مشکل پیدا بشه؟

اگه تصویری از بیرون importکردی یا لود کردی بعد تو فلش ریسایزش کردی معمولا این مشکل پیش میاد بهتره از قبل تصویرت رو تو فتوشاپ تغییر اندازه بدی بعد تو پروژت استفاده کنی.
فیلتر ها هم خیلی تاثیر دارن !اگه استفاده کردی حذفشون کن بعد تست کن ببین جواب میده!؟!!(تا کید میکنم خیلی موئثره)
رزلوشنت رو اندازه رزولوشن مونیتورت کن بعد بتست ببین چی میشه!!

این مورد را قبلا تجربه اش رو داشتم و رعایت کرده بودم
ممنون
ولی الان مشکل حل شد با exe کردنش مشکل حل شد ممنون

Mehrdad155

کاربر فعال
سلام
ممنون حاج مهرداد
یه نکته خیلی جالب قبل از اینکه کلا هرکدوم از این کارهایی که بگی انجام بدم اون آخری رو انجام دادم یعنی فایل رو exe کردم اونم نه با mdm چون بلد نیستم باش کار کنم با خود فلش
تموم مشکلات رفع شدبا سرعت عادی اجرا شد
فقط یه نکته دیگه باقی میمونه اونم اینه که از رو سی دی هم ممکنه تا رایت کنم مشکل پیدا بشه؟

درود
خواهش میکنم

یعنی میخوای فایلتو از رو سی دی بخونی و صدا بزنی؟بله. اگه اینکارو بکنی احتمال پرش تصویر هست.چون سرعت cdrom نسبت به هارد خیلی پایینتره.اگه داری مالتیمدیا یا هر چیز دیگه می سازی کپی اش کن رو هارد و جون خودتو راحت کن:)

موفق باشی - مهرداد

shaporty

New Member
سلام با فلش پلیر 10 برنامه رو باز کن و ازش یه فایل exe بگیر بعد فایل exe رو باز کن درست میشه
(اگه بلد نیستی exe بگیری اول دکمه esc رو بزن تا از فول اسکرین دراد بعد از منوی file گزینه creat projrect رو بزن)

جدیدترین ارسال ها

بالا