کنترک همه اپلیکیشن های درحال اجرا با mdm و فلش

khorzu

Member
حتما میدونید که با mdm تقریبا کاری نیست که فلش از پسش برنیاد . یکی از کار هایی که کلاس های mdm می تونن انجام بدن فرستادن system message به سایر پنجره هاست . با این قابلیت میتونید بقیه پنجره های در حال اجرا رو MIN و MAX کنید یا اون ها رو ببندید ، توی اون ها پیست کنید ِا محتویات اون ها رو آندو کنید ، اون ها رو جابجا کنید ، هاید کنید یا امثلا یه ویروس کامل بنویسید و...
حدود دستور این شکلی هست :

mdm.System.postMessage(windowID:Number, messageNo:Number, wParam:Number, lParam:Number):Void

Parameters

windowID:Number Target window identifier.

messageNo:Number Message identifier.

wParam:Number wParam value.

lParam:Number lParam value.
این کد رو میتونید هرجا از کی فریم ها یا دکمه ها یا مووی کلیپها قرار بدید و بعد swf تون رو با MDM اجرا کنید و دیگر هیچ .
لیست system messages رو هم از اینجا می تونید بگیرید :

http://wiki.winehq.org/List_Of_Windows_Messages

توی هلپ MDM هم یک مثال از این دستور هست .

آخرین ویرایش:

amir_s

Active Member
ممنون ... یادآوری به جایی بود ...
همچنین بابت اون لینک ...

راستی ... شیطونی با فلش هم بد نیست ها ! یه کم ور برید چیزهای دیگه ای هم پیدا می کنید ...
ولی خوب ... از دست هوش مصنوعی این آنتی ویروس های جدید نمیشه در امان بود ! :d

khorzu

Member
البته هیچ آنتی ویروسی برای Hide کردن بقیه پنجره ها به هیچ اپلیکیشنی گیر نمیده :crazy: و این یعنی دیگر هیچ .
و برای کاربرد های صلح آمیز این دستور مثلا می شه برای نرم افزار های کافی نت استفاده کرد که برای کاربر محدودیت های سختی ایجاد می کنند . تو می تونی همه پنجره ها به جز خودت و مثلا IE رو ببندی یا Hide کنی . حتی TaskManager رو :crazy:

آخرین ویرایش:

kiarash.M

Active Member
بابا بیخیال zinc شید
بیاید با Air ...
البته نمگیم خوب نیستا ..متود های جالبی داره ..مخصوصا نسخه 3 !!
اما Air یه چیز دیگس ..

amir_s

Active Member
آره ... پیشنهاد خوبیه ...
البته در مورد اونی که گفتی ... در مورد آنتی ویروس ها ... فکر می کنم برنامه ها باید sign شده باشن تا آنتی ویروس گیر نده ...
البته مطمئن نیستم ... چون من قبلا یه برنامه نوشته بودم که خودش رو یه جایی کپی میکرد و در reg تغییراتی میداد و در startUp ظاهر میشد ... با سیستم خودم مشکلی نداشت ... اما در سیستم دوستام ویروس شناخته می شد ... مخصوصا حالا که دیگه آنتی ویروس ها همگی به هوش مصنوعی AI مجهز شدن !

جدیدترین ارسال ها

بالا