کمک کنید ! طراحی بیلبورد برای فست فود !

sprants

Member
بچه ها کسی نتونست کمکم کنه ؟ تو رو خدا یه طرح برام بزنید بدجوری نیاز دارم

sprants

Member
مرسی از لطف شما

من 90 یا 80 در 50 می خوام
یه دونه هم 70 در 50

بقیه دوستانم تو رو خدا اگه می تونن کمکم کنن ! بابا منم از اعضای این خانواده ام دیگه !

sprants

Member
مرسی واقعا داری کمک بزرگی بهم میکنی

اسم فست فود مثلث هست (triangle) . در دکورش از رنگ های سبز و نارنجی استفاده شده . اگه بتونی یه طرح با این رنگ ها کار کنی ممنونت میشم

Elend

Member
من نمونه میزنم اصلشو خودت باید بزنی چون اینجا نمیتونم کار به اون بزگی رو آپلود کنم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نمیدونم که دیگه الان به دردت بخوره یا نه ولی من چند بار سعی کردم که زودتر برات آپ کنم منتها یا من نبودم یا اگرم بودم سایت مشکل داشت و آپلود نمیشد!!

این توضیحم بدم که من با عکسایی متفاوت با عکسای خودت اتود زدم به 2 دلیل:

1- طرحهایی با عکسایی شبیه عکسای شما خیلی زیادن و اکثر جاها همینطوری طرح میزنن و تقریبا تکراریه!

2- طرحهای فانتزی با نام رستوان بیشتر همخونی داره و در ضمن خود من اگر تو خیابون با طرحهای فانتزی برخورد داشته باشم بیشتر جذبشون میشم تا طرحهایی عادی که نقریبا تکراری شدن!

سایز طرح هم دقیق نیست و فقط جنبه نمونه داره.

پیوست ها

• mosallas.jpg
    mosallas.jpg
    58.7 کیلوبایت · بازدیدها: 27

sprants

Member
سارا خانوم واقعا مممنونم

راستش یه نموره دلخور شده بودم که چرا فقط Elend کمکم کرد و بقیه دوستان هیچی !

اما در هر صورت خیلی ممنونم .
در مورد طرحتونم منم خودم دقیقا همین نظرو دارم . اینجور کارها خیلی طرفدار داره و از اون مهم تر با کلاس تره !
خودمم وقتی از اینجا ناامید شدم ! جند تا طرح زدم اگه وقت کنم حتما میذارمش که لطف کنید و نطذرتونو بگین .

خلاصه مرسی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب این دیر شدن هر اشکالی که داشت یه خوبی داشت که باعث شد خودتم طرح بزنی. حتما طرحاتو اینجا بذار تا بقیه هم ببینن. شاید طرحای تو خیلی بهتر باشه.

اتفاقا چند روزه پیش یه fast foodدیدم به قدری تابلوش قشنگ بود که من همینجوری چند دقیقه فقط نگاش میکردم و طرحش رو سبک سنگین میکردم هین تابلو فقط از ترکیب قرمز و نارنجی استفاده کرده بود دیگه کم کم طرف فکر کرده بود من گشنمه ولی پول ندارم
-----------------
ايني كه ميگي پيتزا وسوسه نيست تو بلوار فردوس؟:)

جدیدترین ارسال ها

بالا