Fa کمک پیرامون پروژه با SQLitePlugIn

kc_nitro

Member
با سلام
پروژه ای که در فایل پیوست گذاشتم با استفاده از نمونه مثالی هست که جناب
MahmoodM30 تو این تاپیک قرار دادند
حالا مشکل اینجاست که تو صفحه List View با دیتا بیسی که ایشون گذاشتند خوب کار میکنه ولی با دیتابیسی که من گذاشتم یعنی DataBase3 (البته بعد از تغییر نام) درست کار نمیکنه و بعد از ورود به صفحه List View، برنامه هنگ میکنه و خارج میشه
از مدیران و اساتید بخش خواهشمندم راهنمایی بفرمایند مشکل کارم کجاست!؟!
با تشکر

پیوست ها

• My PRJ.rar
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 55
آخرین ویرایش:

kc_nitro

Member
با سلام
یه موضوع رو متوجه شدم و اون اینه که وقتی فیلد time رو برای هر کدوم از اعضا پر میکنیم برنامه تو صفحه List View هنگ میکنه و تا وقتی که این فیلد تو جدول خالی باشه این مشکل پیش نمیاد
لطفأ راهنمایی بفرمایید
با تشکر

kc_nitro

Member
با سلام
کسی که هنوز قابل ندونسته جواب ما رو بده و مشکلمونو حل کنه، من هی میام و نتیجه بررسیهامو میگم تا شاید فرجی بشه
الان متوجه شدم وقتی جدول دیتا بیس 13 فیلد داره ( از فیلد 1 تا 13 به ترتیب: Image,adres,Tel,Data,LName,Name,Numberozv,Mob,Pedar,SH,Born,Grade,Job ) تقریبأ بدون مشکل اطلاعات تو صفحه List View نمایش داده میشه(بجز تو ستون هنر آموز که قاعدتأ باید خالی باشه چون فیلدش تو جدول وجود نداره) ولی همینکه فیلد 14 یعنی "Doreh" تو جدول اضافه میشه، دیگه تو List View چیزی بجز اطلاعات ستون اول یعنی IMAGE نمایش داده نمیشه
لطفأ راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پیوست ها

• DataBase.rar
    2 کیلوبایت · بازدیدها: 7

kc_nitro

Member
با سلام
آیا امکانش هست که پیکر بندی فایل دیتابیسم مشکل داشته باشه و لازم باشه تنظیمات خاصی رو برای سایز کش یا پیج یا قسمتهای دیگه انجام بدم
من آشنایی کامل با تنظیمات دیتا بیس ندارم و اگه سوالم اشتباهه عذرخواهی میکنم
با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
من فرصت نکردم به دقت نمونه شما رو بررسی کنم. اما مشکل توی نحوه گرفتن و خوندن اطلاعات در اسکریپت GetRecords و این خطوط هست:

کد:
  For i=1 To Rows
    item$=GetArrayItem(Results$,'#',i)
    l$=item$
    PluginSet("UO_Plugin","l$")
    PluginSet("UO_Plugin","delimiter$")
    PluginRun("UO_Plugin","LVAddVal")
  Next i

kc_nitro

Member
با سلام
ضمن سپاس از حسن توجهتون لطفأ راهنمایی بفرمایید که چطور این مشکل رو حل کنم
چون با همین خطوط فرمان تا فلید 13 مشکلی نیست ولی با اضافه کردن فیلد 14....
ممکنه پلاگین دارای محدودیت در دریافت اطلاعات جدول باشه؟
با تشکر

kc_nitro

Member
با سلام
پس من تمرکزمو میذارم رو این قسمت، شما هم اگه لطف کنین و در صورت امکان نگاه عمیق تری داشته باشید ممنون میشم
با تشکر

sajadms

Member
والا منم زیاد وقت نکردم برنامتون رو چک کنم ولی فک کنم مشکل از قسمت نمایش اطلاعات تو پلاگین باشه چون اطلاعات رو فک کنم درست از دیتابیس می گیره و تو قسمت نمایش به مشکل بر می خوره پیشنهاد می کنم تعداد فیلد هایی رو که می خوای تو لیست نمایش بدی و نهوه نمایششون رو یبار کامل چک کن در ضمن ترتیب دریافت اطلاعات رو هم می تونی چک کنی چون اطلاعات رو از جدولت به فیلد ها میده ولی مشکل اصلی فکر کنم قسمتی هستش که داری با ارایه ها کار می کنی

آخرین ویرایش:

kc_nitro

Member
با سلام
دوستان، من نتونستم مشکلو بر طرف کنم، از اساتید خواهش میکنم یه نفر لطف کنه یه وقتی بگذاره، کار مارو راه بندازه:sad:
با تشکر

kc_nitro

Member
با سلام
همه موارد رو چندین بار چک کردم ولی ظاهرأ همه چی درسته، دیگه عقلم به جایی نمیرسه:-?
منتظر عنایت دوستان
با تشکر

sajadms

Member
دوست عزیز مشکل برنامه شما استفاده از پلاگین UO Lite Version 2.3 (Compressed).dll هستش اگه از پلاگین UO (ListView).dll استفاده کنید مشکلتون حل میشه من چک کردم مشکلی نداره کافیه پلاگینتون رو جایگزین کنین و بعدش هم می تونین تو اسکریپت لود پیجتون کد های زیر رو عوض کنید
[PHPS] **RunScript("ListViwe")
RunScript("GetRecords")[/PHPS]
و تو اسکریپت GETrecords کد های زیر رو جایگزین کنین
[PHPS] For i=1 To Rows
item$=GetArrayItem(Results$,'#',i)
l$=item$
PluginSet("UO_Plugin","l$")
PluginSet("UO_Plugin","delimiter$")
PluginRun("UO_Plugin","LVAddItem")
Next i[/PHPS]
در ضمن من با این ورژن از پلاگینUO (ListView).dl کار نکردم اگه از بچه ها کسی کار کرده و مشکل داره لطفا بگین
ولی پلاگین UO Lite Version 2.3 (Compressed).dll فکر کنم با بالای 13 فیلد مشکل داره

آخرین ویرایش:

sajadms

Member
اینم پیچ List View برنامتون شماکافیه این پیج رو تو برنامتون بجای پیج قبلی جایگزین کنید فقط یبار پیج رو با پیج خودتون چک کنین
پلاگین رو هم ضمیمه کردم

پیوست ها

• UO (ListView).rar
    205.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • List View1.rar
    103.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

kc_nitro

Member
با سلام
برای اینکه یک خط دستوری بیش از اندازه طولانی نشه چکار باید کرد؟
مثلأ:
PHP:
UpdateQuery1$ = 'UPDATE Ozv SET Numberozv=\''+Numberozv$+'\',Name=\''+Name$+'\',LName=\''+LName$+'\',T1J1=\''+T1J1$+'\',T1J2=\''+T1J2$+'\',T1J3=\''+T1J3$+'\',T1J4=\''+T1J4$+'\',T1J5=\''+T1J5$+'\',T1J6=\''+T1J6$+'\',T1J7=\''+T1J7$+'\',T1J8=\''+T1J8$+'\',T1J9=\''+T1J9$+'\',T1J10=\''+T1J10$+'\',T2J1=\''+T2J1$+'\',T2J2=\''+T2J2$+'\',T2J3=\''+T2J3$+'\',T2J4=\''+T2J4$+'\',T2J5=\''+T2J5$+'\',T2J6=\''+T2J6$+'\',T2J7=\''+T2J7$+'\',T2J8=\''+T2J8$+'\',T2J9=\''+T2J9$+'\',T2J10=\''+T2J10$+'\''
با تشکر

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خط ها رو بشکنید:
کد:
UpdateQuery1$ = 'UPDATE Ozv SET Numberozv=\''+Numberozv$+'\',Name=\''+Name$
UpdateQuery1$ = UpdateQuery1$ + '\',LName=\''+LName$+'\',T1J1=\''+T1J1$+'\',T1J2=\''+T1J2$+'\',T1J3=\''
UpdateQuery1$ = UpdateQuery1$ + T1J3$+'\',T1J4=\''+T1J4$+'\',T1J5=\''+T1J5$+'\',T1J6=\''+T1J6$
UpdateQuery1$ = UpdateQuery1$ + '\',T1J7=\''+T1J7$+'\',T1J8=\''+T1J8$+'\',T1J9=\''+T1J9$+'\',T1J10=\''
UpdateQuery1$ = UpdateQuery1$ + T1J10$+'\',T2J1=\''+T2J1$+'\',T2J2=\''+T2J2$+'\',T2J3=\''+T2J3$
UpdateQuery1$ = UpdateQuery1$ + '\',T2J4=\''+T2J4$+'\',T2J5=\''+T2J5$+'\',T2J6=\''+T2J6$
UpdateQuery1$ = UpdateQuery1$ + '\',T2J7=\''+T2J7$+'\',T2J8=\''+T2J8$+'\',T2J9=\''+T2J9$+'\',T2J10=\''+T2J10$+'\''

kc_nitro

Member
اینم پیچ List View برنامتون شماکافیه این پیج رو تو برنامتون بجای پیج قبلی جایگزین کنید فقط یبار پیج رو با پیج خودتون چک کنین
پلاگین رو هم ضمیمه کردم

با سلام
بعد از اجرای برنامه، فقط اولین دفعه که به List View میریم درست نشون میده و دفعه های بعدی به هم میریزه
با تشکر

sajadms

Member
بعد از اجرای برنامه، فقط اولین دفعه که به List View میریم درست نشون میده و دفعه های بعدی به هم میریزه
متوجه نشدم به هم میریزه یعنی چی لطفا کامل تر توضیح بدین
ولی یه مشکلی که ممکنه پیش بیاد اینه که هر بار وارد صفه میشین این کد اجرا بشه و کل لیست رو به هم بریزه
[PHPS]PluginSet("UO_Plugin","fsize")
font$ = 'Tahoma'
PluginSet("UO_Plugin","font$")
style$ = 'REGULAR'
PluginSet("UO_Plugin","style$")
color$ = '0,0,0'
PluginSet("UO_Plugin","color$")
PluginRun("UO_Plugin","LVFont")
** set fileds
PluginSet("UO_Plugin","100")
set$='کد گروه'
PluginSet("UO_Plugin","set$")
PluginRun("UO_Plugin","LVAddCol")
PluginSet("UO_Plugin","178")
[/PHPS]
و برای رفع این مشکل شما می تونین با هر بار ورود به صفحه یا یه بار لیست ویو رو پاک کنید یا نه تو اسکریپت لود پیجتون این کد رو اول اضافه کنید .
[PHPS]p=p+1[/PHPS]
و بعدش تو اسکریپت GetRecords این کد رو اضافه کنید یادتون نره END رو بعد اضافه کردن فیلدها بزارین .
[PHPS] If (p<=1) Then
fsize = 9
PluginSet("UO_Plugin","fsize")
font$ = 'Tahoma'
PluginSet("UO_Plugin","font$")
style$ = 'REGULAR'
PluginSet("UO_Plugin","style$")
color$ = '0,0,0'
PluginSet("UO_Plugin","color$")
PluginRun("UO_Plugin","LVFont")
** set fileds
PluginSet("UO_Plugin","100")