کمک : نصب نمیشه

AHamid

New Member
سلام
من وقتی مایا 2011 رو از فایل setup نصب می کنم بعد از چند لحظه پنجره finish ظاهر میشه و در فایل log در پوشه temp مینویسه :
2010/7/19:11:31:00 Hamid HAMID-E105A59D9 === Setup started on HAMID-E105A59D9 by Hamid ===
2010/7/19:11:31:46 Hamid HAMID-E105A59D9 Install Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x86) Failed Installation aborted, Result=1603
2010/7/19:11:31:50 Hamid HAMID-E105A59D9 === Setup ended ===
وقتی هم از فایل نصب خود مایا نصب می کنم بعد از اجرا این پیغامو می ده :
license was not obtained
license method:
enviroment variable MAYA LICENSE METHOD"netvwork" =
license file override MAYA ALT EN is not set

pclord

کاربر متخصص
سلام

اول این که سعی کن حتما Hotfix 2 رو از سایت آتودسک دانلود کنی و نصب کنی، تا بعدا در محیط مایا مشکلی برات پیش نیاد. با دانلود این Hotfix دیگه نیازی به فایل های نصب خودت نداری.
آدرس دانلود:
نسخه 32 bit
http://images.autodesk.com/adsk/files/autodesk_maya_2011_hotfix2_win_32bit.exe

2- اگه میشه بیشتر توضیح بده، بعد از نصب آیکون مایا تو دسکتاپت هست؟ اگه هست وقتی روش کلیک میکنی چه پیغامی میده؟ کرکش کردی؟

اگه دانلود برات مقدور نیست ، برنامه های زیر رو هم نصب کن، اگه درست نشد ممکنه فایل نصبت مشکل داشته باشه.

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
Microsoft .NET Framework 1
Microsoft .NET Framework 2
Microsoft .NET Framework 3

سلام دوست عزیز :

به احتمال زیاد مشکل از سیستم عامل شماست ، بنده مایا رو روی لپ تاپ با ویندوز سون خواستم نصب کنم همین خطا رو داد ، مشکل این بود که نوع ویندوز ارجینال لپ تاپ ، ویندوز سون Home premium بود و مایا تحویلش نمی گرفت بنده هم ویندوز سون Ultimate رو نصب کردم ولی درایوراش رو پیدا نمی کردم آخر با هزار مصیبت درایوای 64 بیتی رو دانلود کردم ( 32 بیتی گیر نیومد ) ، با نصب سون 64 بیتی Ultimate ، مایا 64 بیتی رو نصب کردم و مشکل حل شد .

جدیدترین ارسال ها

بالا