کمک فوری : کم کردن حجم آهنگ برای فلش – آهنگ تولد

mahnaz nikbakht

New Member

من از سایت پایین یه آهنگ گرفتم پسوندش mid و حجمش 31 کیلو بایت هستش ولی داخل ( نرم افزار فلش 8 ) import نمیشه تا بتونم باهاش کار کنم:cry: . احتمالا پسوندش رو قبول نمیکنه .:-?
با sound forge اومدم تبدیل فرمت کنم به wma که حجمش شد 700 کیلو بایت و این حجم برای من خیلی زیاده:sad: بخوام هم کمش کنم کیفیت آهنگ خیلی بد میشه... :-?
این حجم آهنگ بدرد من نمی خوره چون اون وقت حجم کار فلشم میره بالا در حالی که نمی خوام حجم کل کار فلشم از 700 کیلو بالاتر بره .:paint:
میشه راهنماییم کنید این اهنگ رو چطور وارد فلش کنم که حجمش هم زیاد بالا نره ؟
اینم لینک آهنگ :
http://users.telenet.be/iranianmidi/zarbi.mid
:oops:درخواست : برای تولد یکی از دوستام می خوام فلش رو درست کنم ... آهنگ مناسبی گیرم نیومد، اگر هم کسی آهنگ شاد و کم حجم دیگه ای داره بهم بده ممنون میشم . :rose:

saber110

Member
با جت آدیو با کانورتورش فایلت رو تبدیل به mp3 کن و از کانفیگش کانستنتش رو بزار رو 32kbps
فکر نکنم زیاد افت کیفیت داشته باشی البته فکر کنم با ساند فورگو هم می تونی این کار رو بکنی

khorzu

Member
100% توی فلش نمی تونی .mid وارد کنی.
اما برای کاهش حجم فایل های صوتی می تونی توی خود فلش این کاهش حجم رو انجام بدی file>publish settings>flash
اما این کاهش حجم ، کاهش کیفیت رو شاخشه .
برای حل این مشکل می تونی از قطعه آهنگ ها کوچولو و لوپ استفاده کنی .

force

Member
سلام:
همه کارایی که دوستمون گفت انجام دادی بعدشم میتونی تو publish فلش هم یه کمکی حجمش رو کمتر کنی.....................

جدیدترین ارسال ها

بالا