کمک فوری : موزیک های آنلاین

mpcomputer

New Member
با سلام خدمت تمامی دوستان :D
خیلی از سایت ها موزیک , آهنگهایی به صورت آنلاین قرار می دهند( با فرمت mp3 یا wma ) که این موزیک ها توسط ویندوز مدیا ( فقط به صورت آنلاین )در سایت مربوطه نمایش داده می شود . سوالی داشتم و آن اینکه آیا امکان ذخیره کردن این نوع آهنگ ها بروی کامپیوتر وجود دارد یا خیر ؟
با تشکر فراوان ...

soheilweb

Active Member
بستگی داره.
تو بعضی ها امکان داره که سیو بشن ولی تو بعضی ها خیر امکان نداره.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خوب کافیه اون طرف از فایرفاکس استفاده کنه که تمام لینک ها رو میده و با Ieهم خیلی ساده می شه لینک ها رو در اورد و دانلود کرد . شما می تونید از فلش برای پخش آهنگ ها استفاده کنید که امکان دسترسی کاربر به لینک ها نیست

ArtCom

New Member
به نظر من اگه مد نظر شما فقط آهنگ هست بهتره از نرم افزارهای musicdownload استفاده کنه که امکان download موسیقی رو برات خیلی راحت می کنه.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
به نظر من اگه مد نظر شما فقط آهنگ هست بهتره از نرم افزارهای musicdownload استفاده کنه که امکان download موسیقی رو برات خیلی راحت می کنه.
اولا ورودتون رو به مجید آنلاین تبریک می گم . اگه من اشتباه نکرده باشم این دوستمون می خواد کاری کنه که موزیکی که داخل وبلاگ یا سایت یا هر چی گذاشته که به صورت آنلاین پخش بشه رو نشه سیو کرد من یه چیزی رو یادم رفت بگم این بود که وقتی یه آهنگی رو با مدیا پلیر روی نت لود می کنه بعد شما با مراجعه به Historyمی تونید هم لینکش رو ببینید و هم روش راست کلیک کنید و سیوش کنید به همین سادگی

soheilweb

Active Member
خیر بعضی از وب سایت ها لینک هم نمیدن.
و شما میتونی فقط به صورت آنلاین بهش گوش بدی، مگر این که با پول آلبوم رو خریداری کنی، که تو ایران سخته.

mpcomputer

New Member
با سلام مجدد :)
باز هم از راهنمایی دوستان تشکر می کنم

آخرین ویرایش:

amirhomayoun

Active Member
نرم افزارهايي هست كه ادعا ميكنن اين كار رو ميكنن. مثلا :CoCSoft Stream Down خودش ميگه :

CoCSoft Stream Down is a streaming media download tool. It supports not only HTTP and FTP download, but also streaming media download such as RTSP, MMS, MMSU, MMST.

سايتش هم اينه :

http://stream-down.cocsoft.com/

من خيلي وقت پيش ازش استفاده كردم. نميدونم مفيد واقع ميشه يا نه .

mpcomputer

New Member
نرم افزارهايي هست كه ادعا ميكنن اين كار رو ميكنن. مثلا :CoCSoft Stream Down خودش ميگه :

CoCSoft Stream Down is a streaming media download tool. It supports not only HTTP and FTP download, but also streaming media download such as RTSP, MMS, MMSU, MMST.

سايتش هم اينه :

http://stream-down.cocsoft.com/

من خيلي وقت پيش ازش استفاده كردم. نميدونم مفيد واقع ميشه يا نه .

دوست عزیز amirhomayoun ممنون از راهنمایی بسیار خوبت :D

با تشکر از راهنمایی تمامی دوستان

avtars120x120.16.gif

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا