کمک فوری در مورد سایز رندر

jijalim

Member
سلام دوستان من یک پروژه دارم که قراره رو یک تابلو تبلیغاتی چاپ بشه...اندازه 17 متر در 6 متر ..به نظر شما سایز رندر م چند در چند لاید باشه که افت کبفبت نداشته باشه.من با فرای رندر می خوام رندر بگیرم

shahab_sh

New Member
من برای موتور وی ری با توجه به تنظیمات با کیفیت بالا برای قسمت سایز تصویر خروجی سایز 5000 در 5000 به صورت پورتریت رندر گرفتم.

3dmad

Well-Known Member
یکی از دوستان یه پلاگین معرفی کرده بود برای رندرهای اندازه بزرگ (6000*6000) به اسم Bigrender ببین بدردت میخوره نتیجشم لطفی کن و بگو چون بالاخره این سایز، شتریه که در خونه هرکی ممکنه پارک کنهشما اگه نتیجه کارتون روی یه بیلبورد قرار میگیره فکر میکنم احتیاجی به جزئیات زیاد تو عکستون نباشه چون با فاصله دیده میشه، میتونید یه مقدار از فایلی که بعنوان خروجی گرفتید با نرم افزار photozoom pro بزرگ کنید. (کارش خیلی عالیه)

mokhtar3d

Member
دوست عزیز! کیفیت تصویر تنها مربوط به رزولوشن نیست، بلکه در رندر گیری subdivision باید در اندازه بالا تنظیم شود. مثلاً اگر از Adaptive subdivision استفاده میکنید. مقدار آن را برای تولید سطح پرودکشن باید 1 در 100 در نظر بگیرید، آن وقت فکر کنم. میتوانید تصویری خوبی داشته باشید. و هم چنین فرمت تصویر تان را TIF یا Tag ذخیره کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا