کمک ... روتوش استیل

PINK FLOYD

New Member
سلام دوستان خسته نباشد

من اولین باری هستش که به مشکل خوردم و نمی دونستم کجا باید سوال رو بپرسم... پس اگه جاش مناسی نیست این بار را عفو کنید...

اما مشکل: من تعدادی عکس از سینک ظرفشویی از جنس استیل دارم اما موقع عکسبرداری تعداد زیادی خرابی وجود دارد که احتیاج به روتوش داره اما به خاطر اینکه از جنس استیل بوده و نور شکست دارد نمیتوانم آنها را روتوش کنم یا بهتر بگویم بلد نیستم این کار را بر روی استیل انجام دهم

لطفا کمک کنید که بد جوری محتاج کمک هستم

با تشکر

bitaroos

Member
سلام

دوست عزیز سوالتون رو جای درستی پرسیدید.
میشه چند نمونه از عکساتون رو بذارید اینجا تا ببینیم این خرابی هاچه شکلی هستن.

koorosh704

Well-Known Member
سلام

شما وقتي ميخاي از يك شي براق كه باعث انعكاس نور ميشه عكس بكيريد از فلاش نبايد استفاده كنيد بلكه بايد دوربين خود را طوري تنظيم نمايد كه بدون فلاش عكس بگيريد و بعد با فتوشاب بهش نور بديد
حالا هم اگه نمونه عكساتو بزاري بهتر ميتونم كمك كنم

nima_dsnr

کاربر VIP
البته که تا دیده نشه نمیشه نظر داد!
ولی اگه خراب شده باشه و بخای نورپردازی کنی با فتوشاپ کار خیلی سختیه
ولی با مکس و وی ری میشه یه کارایی کرد
اما اگر به قول تو در حد روتوش باشه میشه به جایی رسوند

PINK FLOYD

New Member
با سلام و خسته نباسید

تشکر میکنم از جواب های سریعتون

عکسها رو در آتلیه و با تجهیزات کامل انداختم ، مشکل از خود محصولات است که چند نمونه ارسال میکنم ، این سینکها چون از کارخونه اومدن بعضی هاشون مقداری کج و کله بوده هدف فقط از بین بردن این نا صافی ها هستش دوستان همون طور که در عکسها معلوم است در وسط سینک تو رفتگی وجود داره که باید روتوش بشود در کنار بعضی ها هم مشاهده میشود .
اصل مطلب پیدا کردن راهی کلی برای از بین بردن این موارد هستش من عضو رسمی کمپانی ادوب و دانشجوی اتودسک هستم اما به علت تعطیلات قادر به بر قراری ارتباط نیستم و اگر هم بودم این کرو نمیکردم چون امتیاز منفی به حساب میاد
در بعضی از عکسها از متریال مایا استفاده شده و بخشی از این سینکها به دلیل اینکه هنوز ساخته نشده شبیه سازی شده مشکل من سر اون قسمتی هستش که به صورت رئال گرفته شده ....

از کمکتون تشکر میکنم

پیوست ها

• 05 copy.JPG
    05 copy.JPG
    197.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 06 copy.JPG
    06 copy.JPG
    292.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 07 copy.jpg
    07 copy.jpg
    245.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1

bitaroos

Member
سلام

من با کپی گرفتن از نواحی سالم و قرار دادنشون روی جاهای خراب این کار رو برای عکس شماره 1 انجام دادم.
فیلم آموزشی رو با quick time یا kmplayer ببینید. امیدوارم بدردتون بخوره.

یا علی

پیوست ها

• 1.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 43

جدیدترین ارسال ها

بالا