کمک در مورد قفل ساخته شده با mmb

BEHESHT

Well-Known Member
مثل این که شما اینجا رو با تالار آنتی ویروس اشتباه گرفتید.

هر کی ادعاش میشه آنتی ویروسی که داره هوش داره من شروع کنم ویروسی بنویسم مَرده مردونه اجراش کنه تمام MP3 هاش کنه سیستمش رو به نابودی بکشه و ... رو پا کنه ببینیم آنتی ویروسش قدرت تشخیص و هوش مصنوعی رو داره یا نه؟:lol:

بقیه دلایلتون هم هر کی خواست با استدالال نقد کنم و تیر خلاص هم بزنم پیغام خصوصی بده.

دوستان بحث آنتی ویروس رو بذاریم برای پیام های خصوصی.

هر کی مخالف عقیده ی من بود پیغام خصوصی بزنه من بهش ثابت کنم.

چون بحث منحرف شد.

این بار دوم هست اعلام می کنم اینجا تالار بیلدر هست نه آنتی ویروس و کل کل.

یاحق
باحق
تاحق

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام دوستان میشه منو کمک کنید و نزارید این بحث منحرف نشه چون عاقبت این کار و بارها دیدم اگه کسی کوتاه نیاد موضوع اصلی به کل فراموش میشه...!!!

والا تازه بعد پست زدنم تاپیک بالایی شما رو دیدم ، چی بگم شما فکر میکنید کل کله ، اون از اون بحثتون با مهران ، اینم از این ...

هر کی ادعاش میشه آنتی ویروسی که داره هوش داره من شروع کنم ویروسی بنویسم مَرده مردونه اجراش کنه تمام MP3 هاش کنه سیستمش رو به نابودی بکشه و ... رو پا کنه ببینیم آنتی ویروسش قدرت تشخیص و هوش مصنوعی رو داره یا نه؟

در مورد هوش مصنوعی هم مطالعه کنید تا دقیقا با مفاهیمش آشنا شید .
میخوای برداری 10 تا خط کد بنویسی با 4 تا تابع DeleteFile و ... فایلها رو پاک کنی بعد بگی ویروسی نوشتی که آنتی ویروس نمیشناسش !؟ عجب !!!

در آخر همین 2 روز پیش پیغام خصوصی از یکی از دوستان گرفتم و پیرو همان پیام اینطور به بحث پایان میدم :

چون صاحب تاپیک خواست من دیگه تو این تاپیک کاری ندارم ، اگر قانع شدید که خدا رو شکر اگرم نه تو یه تاپیک جداگانه بیان کنید تا آخر بحث هم باهاتون همکاری میکنم تا قانع بشید و یه تاپیک جامع برای دوستان دیگه باشه که دیگه اینجور از قیافه ی ساده ی آنتی ویروس ، ساده برداشت نکنن .

بقیه دلایلتون هم هر کی خواست با استدالال نقد کنم و تیر خلاص هم بزنم پیغام خصوصی بده.

گفتم که ، اگر تاپیکی عمومی برای این موضوع زده شه جوابتون رو کامل میدم ...

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
عجب بازار داغی !!!!

با سلام من چند روزی نبودم عجب بحث داغی شده.
اول میرم سراغ مشکل آقا امیر: :wink:

گفته بودید که بگم کی امتحانام تموم میشه: من تا 10 هم ماه بعد امتحان دارم. (10 تیر ) بعد از اون همه جوره در خدمتم.البته اگه تحمل این زمان براتون مقدوره. تا قبل از اونم میتونم تو همین پست مشکلاتتون رو راهنمایی کنم.
شما الان دقیقا به من بگو چه مشکلی داری؟
یه برنامه میخواستی که خودشو کپی کنه تو استارت آپ و بعد هر CD که وارد میشه چک کنه ببینه که خودش روش هست یا نه . اگه بود نزاره برنامه هایی که رایت میکنن باز بشن. که اینو ساختم برات. (قسمت اولشو)

بعد قرار شد که اون فایل دوستت رو مچ کنی بااین فایل من. (نمی دونم با این قسمت مشکل داری یا این کار رو کردی؟)
نمیدونم فایل دوستتون رو چقدر بررسی کردید. یکمی مشکلات داره.
و بعد میخواستید که فایل نهایی رو سیستمی کنید که بحث رسید به اینجا.
از نظر من نیاز نیست سیستمیش کنید. (دلیل دارم براش) البته اگه خودتون میخواید اون یه حرفه دیگس.
حالا دقیقا بگین که تو کدوم قسمت مشکل دارید تا من یا دوستان کمک کنیم.:rose:

و اما شرمنده که میرم سراغ اون بحث تحریم شده:

behesht : من واقعا شاخ در آوردم:shock: این مطالبی که شما نوشته اید رو می خونم دوست عزیز از شما بعید این حرفا رو می زنید می دونید هر لحظه چقدر دستور تو کرنل داره بررسی و فرآیند سازی میشه اونوقت اگر آنتی ویروس بخواد همه رو و یا حتی 10 در صدش رو تزریق کنه چی میشه به عبارت سیستم تبدیل به یه سیستم نفتی و حتی ذغالی میشه.

این اصلا نمی تونه امکان داشته باشه اگر الکترونیک خونده باشید با مفهوم I/Oی میکرو پروسور ها آشنا باشید منظور من رو متوجه می شید دوست عزیز تو میکرو پروسوسر ها که تراشه های الکترونیکی حساب می شند دستور باید مستقیم بهشون برسه تا سرعت داشته باشند و تو بستن مدار ها می گند تا جای ممکن سیم هارو کوتاه کنید تا تاخیر کمتری ایجادشه اونوقت آنتی ویروس سرعتش از الکترون های جاری تو سیم بیشتر و آنتی ویروس مسئول تزریقه؟

دوست عزیز با این اوصاف آنتی ویروسی یکی از DLL هاش که استفاده می کنه حذف شه یا به هر دلیلی از کار بیفته سیستم و کرنلو ویندوزو همه چی از کار میفته دیگه چون مسئولیت به عهده اونه؟

نه دوست عزیز آنتی ویروس تنها کاری می کنه از هر ویروس یکی تو دیتا بیسش داره و بقیه فایل ها رو باهاش تست می کنه و اگر شبیهش بود حذف می کنه

مثال شما هر چی رو با Upack پک کنی " کسپر اسکای" ویروس می شناسه چون اینا هوش ندارند.

دوست عزیز اگر آنتی ویروس هوش داشت که نیاز به آپدیت به این زودی نداشت آپدیت فقط بر می داره دیتا بیس رو تکمیل می کنه.

برای کنترل فرآیند هام نیاز به هوش هستش.
من دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارم. دوستان بحث رو کامل کردن. ولی این نکته رو یه بار دیگه میگم:
ویروس کشهای امروزی دارای هوش هستن.(شاید زیاد کامل نباشه)
اونا تمام فعالیت های سیستم عامل رو کنترل میکنن و به گفته ی شما مقداری از رم و CPU رو اشغال میکنن که البته اون قدری که شما میگید نیست و از شاخسهای شناسایی برتری ویروس کش به حساب میاد که هرچی کمتر باشه بهتره. ( نمونه ی خیلی قوی برای این مورد BitDefender )
برخی از اونا حتی سخت افزار رو به طور عجیبی تحت کنترل دارن.(نمونش AVAST)

Golden soft : یهنی به همین راحتی ؟ اون موقع خیلی باحال میشه با MMB هم میشه آنتی ویروس نوشت !
خب پس من چی کار کردم. منم همین کارو کردم دیگه. البته ادعا ندارم که خیلی قو یه ولی یه کارایی میکنه که در حد خودش خیلی باحاله.
http://www.abtinware.co.cc

آقا behesht قرار بود به من کمک کنید.به من بگید که چی کار کنم. خصوصی دنبال کنم یا نه.هر جور که شما بگید:oops:

آخرین ویرایش:

BEHESHT

Well-Known Member
آقا behesht قرار بود به من کمک کنید.به من بگید که چی کار کنم. خصوصی دنبال کنم یا نه.هر جور که شما بگید

کوچیک شما پوریا هستم اما ما کوچیک تر از این حرفاییم که بخوایم برای دوستان برزگواری چون شما راهی رو مشخص کنیم باور کنید آقا جواد من نمی دونم شما از چی صحبت می کنید این رو بذارید به حساب مشغله فکری و سنگینی دروس دانشگاه و بنده رو عفو بفرمایید

من در خدمتم

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام ،

جهت یاداوری عرض می کنم که موضوع این مبحث : "کمک در مورد قفل ساخته شده با mmb" می باشد.

تشکر فراوان از دوستانی که این موضوع را درک کردند و جلوی از این بیشتر منحرف شدن بحث را گرفتند.

دوست عزیز amir-shakh ، اگر مشکلی در مورد کد نویسی این قفل دارید بیان نمایید تا دوستان متخصص و با تجربه

پاسخ شما را بدهند. و اگر هم قصد جمع آوری پیشنهادهایی برای ساخت یک قفل نرم افزاری دارید ، اطلاع دهید

تا بتوانیم در حد توان یاریتان نماییم.

سلام دوستای عزیزم
مچکرم جواد جان من گفتم این پروژه منه و تا تابستون وقت داره..
در مورد حرفهای آخرتون 2 نکته جا داره بگم:
1: آره اون فایل یه سری مشکلات داره که من اونارو گفتم عین سرعتش و ضعفش که احساس میکنم بانک اطلاعاتیش ضعیفه
و ...
2: جا داره این فایل و واسم آدیت کنید و تورو خدا کمک کن من این ترم کار آموزی هم دارو سر کار خودمم هستم چیزی هم بلد نیستم واسه این مدیون کمکاتونم دوست عزیز

3: من نتونستم این 2 تارم با هم ادغام کنم

فعلا بای

m javad

کاربر متخصص
با سلام
آقا امیر من اون دوتا فایل رو برات مچ میکنم و میزارم
اما اگه بخوای رو اون فایل دوستت کار کنی من وقتش رو ندارم. شرمنده

ممنون آقا پوریا. اختیار دارید. من دنبال بحث سیستمی کردن یه فایل هستم.

آخرین ویرایش:
با سلام
آقا امیر من اون دوتا فایل رو برات مچ میکنم و میزارم
اما اگه بخوای رو اون فایل دوستت کار کنی من وقتش رو ندارم. شرمنده

ممنون آقا پوریا. اختیار دارید. من دنبال بحث سیستمی کردن یه فایل هستم.

سلام آقا جواد گل شما لطف میکنید منتظرم
دوستان برنامه نویس مالتی مدیا بیلدر هم لطف کنن رو نسخه اصلی این قفل کار کنید...!!!
مشکلاشو رفع کنید
واقعا ممنونتونم
بای

m javad

کاربر متخصص
اینم نمونه کار

با سلام:rose:
امیر جان من اون فایل خودم رو با اون فایل دوستت مچ کردم و گذاشتم.
راستش چکش که میکنم فقط بعضی وقتا درست کار میده.
شرمندتم من اصلا وقت نمیکنم رو فایل دوستت کار کنم و مشکلاتشو رفع کنم.
راسش خودمم این ترم ترم آخر هستم و کلی کار منده از پروژه و کارآموزیم.:-?

پیوست ها

• closer 1.zip
    391.7 کیلوبایت · بازدیدها: 32

جدیدترین ارسال ها

بالا