کمک در مورد قفل ساخته شده با mmb

m javad

کاربر متخصص
با سلام

من نمیدونم چرا دیگر دوستان کمکی نمی کنن.

....
6: اگه میشه تو فایل نهایی این فایل چکر هم که زحمتشو کشیدی واسم ترکیبش کن با فایل نهایی تا چک کنه
و بعد بزنه بیرون
7: اگه میشه کاری کن که نرو رو یا ... وقتی باز میکنه ببنده نرم افزارو و سی دی رام رو هم بده بیرون
مچکرم

چند روز هم اگه طول بکشه مشکل نداره

مچکر میشم این لطف و بکنی
راسش من این ترم خیلی سرم شلوغه و نمیتونم روش وقت بزارم. شرمنده

موفق باشی انشالاه تو امتحاناتت
ممنون

و امادر مورد سوالاتتون

1- نه . سرعتش زیاد مهم نیست چون کاربر به هدفش نمیرسه حتی با همین میزان تاخیر
2- میره برای بعد از امتحانا.
3-خوب باید بعد از دستور اینکه پنجره ی نرو رو ببنده دستور خارج کردن CD رو هم بدی بهش
4- اینو عمرا نفهمیدم منظورت چیه.!!!!
5- میره برای بعد از امتحانا.
6- ...

اون دستور خروج CD فقط برای درایوی هستش که سیستم به عنوان CD-rom میشناسه.
شما میخوایید که CD رایتر بیاد بیرون. من دستوری براش به ذهنم نمیرسه از دیگر دوستان کمک بگیرید.
موفق باشبد

با سلام

من نمیدونم چرا دیگر دوستان کمکی نمی کنن.

راسش من این ترم خیلی سرم شلوغه و نمیتونم روش وقت بزارم. شرمنده

ممنون

و امادر مورد سوالاتتون

1- نه . سرعتش زیاد مهم نیست چون کاربر به هدفش نمیرسه حتی با همین میزان تاخیر
2- میره برای بعد از امتحانا.
3-خوب باید بعد از دستور اینکه پنجره ی نرو رو ببنده دستور خارج کردن cd رو هم بدی بهش
4- اینو عمرا نفهمیدم منظورت چیه.!!!!
5- میره برای بعد از امتحانا.
6- ...

اون دستور خروج cd فقط برای درایوی هستش که سیستم به عنوان cd-rom میشناسه.
شما میخوایید که cd رایتر بیاد بیرون. من دستوری براش به ذهنم نمیرسه از دیگر دوستان کمک بگیرید.
موفق باشبد

سلام آقا جواد نمیدونم دیگه کم لطفی دوستان به بنده حقیر
عزیز امتحاناتون کی تموم میشه؟ میشه بدونم رو اون موقع رو کمک بیشتر میتونم حساب کنم؟

BEHESHT

Well-Known Member
من همیشه از کنار این پست می گذشتم

اما گفتم این سری یه سری بزنیم.

دوست عزیز این که می خواید برنامه سیستمی اجرا بشه ممکن است فقط احتمال می دم جزو نقض قوانین باشه و گرنه من آموزش بدم چطور برنامه هاتون رو سیستمی اجرا کنید و سیستم عامل رو بگیرید تو دستتون و حتی آنتی ویروس هم حریف پروژه ی شما نشه.

این کار احتیاج به اذن آقا حامد مدیر عزیزمون داره.:cool:
پس منتظر جواب از سوی ایشون می شم تا بببینم چی می فرمایند.

اما دوست عزیز چرا خودت رو اذیت می کنی؟

راههای ساده تری هم هست خیلی راحت راحتر از اون چیزی که فکرشو می کنی می تونی از کپی جلو گیری کنی مثال:

یه فایل تکست بذاری کنار پروژه به محض شروع برنامه دستور بدی فایل تکست رو دستکاری کنه و بعد تو چندیدن جای برنامه دستور می دی که فایل تکست رو ببینی دست کاری شده یا نه؟

خب اگه رو سی دی باشه که نمی تونه دست کاری کنه اگرم رو هارد باشه دست کاری میشه و از ادامه برنامه جلوگیری می کنی همین.

خب برای رایت سی دی هم قفل فراوونه بگیر ازشون استفاده کن.

نمی دونم آیا این کار راضیت می کنه یا خیر.

به هر حال اگر وقت کنم حتما به این مبحث سر خواهم زد.

موفق باشی:rose:

silvercover

کاربر متخصص
دوست عزیز این که می خواید برنامه سیستمی اجرا بشه ممکن است فقط احتمال می دم جزو نقض قوانین باشه و گرنه من آموزش بدم چطور برنامه هاتون رو سیستمی اجرا کنید و سیستم عامل رو بگیرید تو دستتون و حتی آنتی ویروس هم حریف پروژه ی شما نشه.

این کار احتیاج به اذن آقا حامد مدیر عزیزمون داره.

چطور؟

BEHESHT

Well-Known Member
سلام

با استفاده از یکی از باگ های ویندوز که تا XP رو تست کردم جواب می ده.

با چند خط دستور ساده که به cmd ارسال کنیم می تونیم برنامه رو سیستمی کنیم و قدرت ویندوز رو در اختیار بگیریم

مثال تو قسمت regedit می تونیم به رجیستری های سکرت ویندوز که در حالت عادی اجازه رویت ندارند دسترسی پیدا کنیم ویرایش کنیم و... و یا اگر administrator نباشیم می تونیم کار هایی administrator رو انجام بدیم اگر مشکلی نداره من توضیح بدم آقا حامد.

:)

silvercover

کاربر متخصص
این روش از نظر من اصلا برای حفاظت از برنامه مناسب نیست. اگر شما میفرمایین این یک باگ ویندوز هست که خب ممکن هست خیلی ها از ویندوز روز آمد شده بهره ببرن و عملا این قفل از کار بیفته. ضمن اینکه چطور مطمئن هستید که از پس تمامی برنامه های امنیتی موجود بر میاد؟

BEHESHT

Well-Known Member
سلام مجدد خدمت آقا حامد عزیز

آقا حامد ما یه دستور برای cmd ارسال می کنیم و cmd رو به صورت اجرای سیستم در می یاریم بعد هر برنامه ای رو خواستیم باcmd باز کنیم مشکل حل میشه.

من خودم تو یکی از پروژه هام که واسه سیستم های اداری بود این کار رو کردم چون سیستم ها administrator نبودند اجازه نصب هیچ برنامه ای رو نمی داد من هم مجبور بودم یه فلش پلیر و wvc codec نصب کنم و ...

و این کار رو کردم و تا حالا که سه ماه از ارائه این پروژه من می گذره هنوز تماسی مبنی بر عدم عملکرد و یا ایراد و ... با من گرفته نشده .

نمی دونم شاید من احساس می کنم باگ باشه شاید هم نباشه.

ولی من هر چه ویندوز تا حالا تست کردم بلا شک جواب داده.

الان یه تصویر از تسک منیجر من مشاهده کنید:

attachment.php

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    13.8 کیلوبایت · بازدیدها: 33

silvercover

کاربر متخصص
منظور شما از اینکه که توی نوشته های قبلی فرمودید برنامه به صورت سیستمی اجرا بشه چی هست و تدابیری که فرمودین برای رویایی با آنتی ویروس ها چی هستن؟

BEHESHT

Well-Known Member
آقا حامد عزیز اگر برنامه ای رو به صورت سیستمی اجرا کنیم

همون جوری که تو تسک منیجر مشاهده می کنید وضعیت استفاده و مبنا سیستم خواهد.

دیگه باید یه دستور سیستمی برای بستنش باشه از اونجایی که آنتی ویروس هم خودش سیستمی نیست نمی تونه به بالاتر از خودش دستور بده.

من یه پکر داشتم که با پک شدنش ویروس شناخته می شد

سیستمی بازش کردم آنتی ویروس نتونست پاکش کنه

و مدام Error می داد که باید سیستم REboot شه تا من بتونم با این ویروس مقابله کنم

اما هرگز نمی تونست.

حالا من چه کار کنم استاد بزرگوار

ubuntu

Member
آنتي ويروس‌‌هاي جديد سيستمي هستن. همون‌طور که تو عکس مشخص کردم avp.exe که همون Kaspersky تشريف دارن بخشي از سيستم به حساب مياد. مطمئناً بقيه هم يا اين جوري ان يا دارن اينجوري مي‌شن. من BitDefenfer رو خبر دارم که اين کار رو کرده.

attachment.php

راستي مي‌تونين بگين چه جوري بايد CMD رو به صورت سيستمي اجرا کنم؟

پیوست ها

• AVP.png
    AVP.png
    4.7 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
نمی دونم شاید من احساس می کنم باگ باشه شاید هم نباشه.
بله ، شما احساس میکنید که باگ هست ، همچین باگی در ویندوز وجود نداره و تا به حال گزارش نشده ، برای مطمئن شدن هم به قسمت باگ های گزارش شده ی مایکروسافت مراجعه کنید .

از اونجایی که آنتی ویروس هم خودش سیستمی نیست نمی تونه به بالاتر از خودش دستور بده.

کی گفت یه آنتی ویروس سیستمی نیست ؟!؟!
دوست عزیز حتما نباید جلوی پروسه ی آنتی ویروس بزنه system تا سیستمی باشه !
آنتی ویروس ها تمام سیستم رو تو دست خودشون میگیرن و خودشون رو به کرنل تزریق میکنن ( 99 % آنتی ویروس ها Kernel Mode هستند ) ، هر کاری که شما بخواهید انجام بدید حتی کوچکترین کار اول ویندوز باهاش به عنوان یه رویداد رفتار میکنه و تو اون رویداد آنتی ویروس رو که به هستش تزریق شده فراخوانی میکنه ( آنتی ویروس تمام توابع ویندوز رو در حد کرنل هوک میکنه ) و اگر از نظر آنتی ویروس مشکلی برای ادامه وجود نداشت کار ادامه پیدا میکنه .

آخرین ویرایش:
سلام و یه خسته نباشید واسه دوستانی که لطف کردن و دارن اینجا بحث میکنن

1: دوستان فایل من که میخواهد باز شه ویروسی نیست ...!!! فقط میخوام سیستمی بشه تا کاربر به این فایل عمرا شک کنه
2: میشه آموزش روش ساخت تکست و بهتر توضیح بدید؟
3: به نظر شما دوستان استفاده از این فایل بستن نرم افزارهای رایت و خراب کردن فایل iso و یا کاری کردن که مانع کپی به داخل سیستم بشه چقدر کاراست و از شما دوستان نمره چند میگیره؟
4: آموزش سیستمی کردن این فایل و اگه میشه واسم توضیح بدین و اگه امکان داره همون فایل من تو پست اول و سیستمی کنید و اینجا بزارید واسم

در پایان از تمامی دوستان مچکرم و دست تک تک شما عزیزان و میبوسم

m javad

کاربر متخصص
با سلام:rose:

ممنون آقا حامد و آقا behesht و آقا ubuntu و آقا Golden soft ( ببخشید من اسمتون رو نمیدونستم ).:-?
راسش منم دنبال این موضوع بودم که بتونم یه برمانه رو سیستمی کنم. برای همون ویروس کشی که روش کار میکنم.
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید ( آقا behesht ) که چی کار باید بکنم. منظورم اینه که چه دستوری به CMD بدم یا چی تو کجای رجیستری بنویسم؟ ( اگر میدونید به طور خصوصی راهنمایی کنید( لطفا) - البته اگر میدونید توی این پست نباید مطرح کنید ، توی یه پست دیگه بحث رو ادامه بدیم)

ubuntu : آنتي ويروس‌‌هاي جديد سيستمي هستن. همون‌طور که تو عکس مشخص کردم avp.exe که همون Kaspersky تشريف دارن بخشي از سيستم به حساب مياد. مطمئناً بقيه هم يا اين جوري ان يا دارن اينجوري مي‌شن. من BitDefenfer رو خبر دارم که اين کار رو کرده.

Golden soft : کی گفت یه آنتی ویروس سیستمی نیست ؟!؟!
دوست عزیز حتما نباید جلوی پروسه ی آنتی ویروس بزنه system تا سیستمی باشه !
آنتی ویروس ها تمام سیستم رو تو دست خودشون میگیرن و خودشون رو به کرنل تزریق میکنن ( 99 % آنتی ویروس ها Kernel Mode هستند ) ، هر کاری که شما بخواهید انجام بدید حتی کوچکترین کار اول ویندوز باهاش به عنوان یه رویداد رفتار میکنه و تو اون رویداد آنتی ویروس رو که به هستش تزریق شده فراخوانی میکنه ( آنتی ویروس تمام توابع ویندوز رو در حد کرنل هوک میکنه ) و اگر از نظر آنتی ویروس مشکلی برای ادامه وجود نداشت کار ادامه پیدا میکنه .

گفته ی دوستان کاملا درسته. ویروس کشها تمامی رفتار سیستم عامل ، رم ، و حتی سخت افزار رو تحت کنترل دارن. هر فعالیتی که از نظر اونا مشکوک باشه اجرا نخواهد شد مگر اینکه کاربر اجازه بده.

amir-shakh : به نظر شما دوستان استفاده از این فایل بستن نرم افزارهای رایت و خراب کردن فایل iso و یا کاری کردن که مانع کپی به داخل سیستم بشه چقدر کاراست و از شما دوستان نمره چند میگیره؟

شما فرموده بودید که این یه پروژه ی درسی هستش و باید همین رو به استاد تحویل بدید. به همین خاطر منم رو همون موضوع فقط کمک میکردم. اما انگار الان موضوع متفاوت شده. اگه اینجوریه همون طور که دوستان گفتند راههای کاملا راحت تر و مطمئن تری وجود داره تا از رایت کردن جلوگیری کنید.

شما فرموده بودید که این یه پروژه ی درسی هستش و باید همین رو به استاد تحویل بدید. به همین خاطر منم رو همون موضوع فقط کمک میکردم. اما انگار الان موضوع متفاوت شده. اگه اینجوریه همون طور که دوستان گفتند راههای کاملا راحت تر و مطمئن تری وجود داره تا از رایت کردن جلوگیری کنید.[/quote]

سلام جواد جان من دانشجوی کاردانی سال آخر هستم تو همین فورم یه تاپیک زدو واسه دانلود پروژه اما کسی چیزی واسه دانلود نزاشت با مشورت با استادم شروع به ساخت یه آتوران اموزشی کردم ولی استادم پیشنهاد ساخت یه قفل و داد بهم روی این مجموع و من دارم از همون ایده دوستم کمک میگیرم تا به کار کامل تحویل بدم

مچکرم بابت کمکاتون

BEHESHT

Well-Known Member
سلام

من واقعا شاخ در آوردم:shock: این مطالبی که شما نوشته اید رو می خونم دوست عزیز از شما بعید این حرفا رو می زنید می دونید هر لحظه چقدر دستور تو کرنل داره بررسی و فرآیند سازی میشه اونوقت اگر آنتی ویروس بخواد همه رو و یا حتی 10 در صدش رو تزریق کنه چی میشه به عبارت سیستم تبدیل به یه سیستم نفتی و حتی ذغالی میشه.

این اصلا نمی تونه امکان داشته باشه اگر الکترونیک خونده باشید با مفهوم I/Oی میکرو پروسور ها آشنا باشید منظور من رو متوجه می شید دوست عزیز تو میکرو پروسوسر ها که تراشه های الکترونیکی حساب می شند دستور باید مستقیم بهشون برسه تا سرعت داشته باشند و تو بستن مدار ها می گند تا جای ممکن سیم هارو کوتاه کنید تا تاخیر کمتری ایجادشه اونوقت آنتی ویروس سرعتش از الکترون های جاری تو سیم بیشتر و آنتی ویروس مسئول تزریقه؟

دوست عزیز با این اوصاف آنتی ویروسی یکی از DLL هاش که استفاده می کنه حذف شه یا به هر دلیلی از کار بیفته سیستم و کرنلو ویندوزو همه چی از کار میفته دیگه چون مسئولیت به عهده اونه؟

نه دوست عزیز آنتی ویروس تنها کاری می کنه از هر ویروس یکی تو دیتا بیسش داره و بقیه فایل ها رو باهاش تست می کنه و اگر شبیهش بود حذف می کنه

مثال شما هر چی رو با Upack پک کنی " کسپر اسکای" ویروس می شناسه چون اینا هوش ندارند.

دوست عزیز اگر آنتی ویروس هوش داشت که نیاز به آپدیت به این زودی نداشت آپدیت فقط بر می داره دیتا بیس رو تکمیل می کنه.

برای کنترل فرآیند هام نیاز به هوش هستش.

ubuntu

Member
سلام

من واقعا شاخ در آوردم:shock: این مطالبی که شما نوشته اید رو می خونم دوست عزیز از شما بعید این حرفا رو می زنید می دونید هر لحظه چقدر دستور تو کرنل داره بررسی و فرآیند سازی میشه اونوقت اگر آنتی ویروس بخواد همه رو و یا حتی 10 در صدش رو تزریق کنه چی میشه به عبارت سیستم تبدیل به یه سیستم نفتی و حتی ذغالی میشه.

این اصلا نمی تونه امکان داشته باشه اگر الکترونیک خونده باشید با مفهوم i/oی میکرو پروسور ها آشنا باشید منظور من رو متوجه می شید دوست عزیز تو میکرو پروسوسر ها که تراشه های الکترونیکی حساب می شند دستور باید مستقیم بهشون برسه تا سرعت داشته باشند و تو بستن مدار ها می گند تا جای ممکن سیم هارو کوتاه کنید تا تاخیر کمتری ایجادشه اونوقت آنتی ویروس سرعتش از الکترون های جاری تو سیم بیشتر و آنتی ویروس مسئول تزریقه؟

دوست عزیز با این اوصاف آنتی ویروسی یکی از dll هاش که استفاده می کنه حذف شه یا به هر دلیلی از کار بیفته سیستم و کرنلو ویندوزو همه چی از کار میفته دیگه چون مسئولیت به عهده اونه؟

نه دوست عزیز آنتی ویروس تنها کاری می کنه از هر ویروس یکی تو دیتا بیسش داره و بقیه فایل ها رو باهاش تست می کنه و اگر شبیهش بود حذف می کنه

مثال شما هر چی رو با upack پک کنی " کسپر اسکای" ویروس می شناسه چون اینا هوش ندارند.

دوست عزیز اگر آنتی ویروس هوش داشت که نیاز به آپدیت به این زودی نداشت آپدیت فقط بر می داره دیتا بیس رو تکمیل می کنه.

حرف شما درسته ولي نه زياد! شما مفهوم هوش مصنوعي رو دارين زير سوال مي‌برين. در واقع کسپراسکاي يا هر آنتي ويروس ديگه‌اي تمام فعاليت‌ها رو زير نظر داره ولي نه اون جوري که شما فکر مي‌کنين. مگه ويندوز فعاليت‌ها رو زير نظر نداره؟ درسته که سرعت فرآيندها يه کم پايين مياد ولي دليل نمي‌شه رايانه به سيستم ذغالي تبديل بشه! در ضمن الآن آنتي ويروسي قوي هستش که در صورت نشناختن ويروس، بتونه اون رو از روي انجام فعاليت‌هاش شناسايي کنه. و ديتابيس در ضدويروس‌هاي جديد مرجعي هستش که هر چي توش باشه آنتي ويروس اون رو به عنوان ويروس 100% مي‌شناسه.

BEHESHT

Well-Known Member
دوستان بحث آنتی ویروس رو بذاریم برای پیام های خصوصی.

هر کی مخالف عقیده ی من بود پیغام خصوصی بزنه من بهش ثابت کنم.

چون بحث منحرف شد.

silvercover

کاربر متخصص

مثال شما هر چی رو با upack پک کنی " کسپر اسکای" ویروس می شناسه چون اینا هوش ندارند.

تنها در باب روشن شدن عرض می کنم:
خیر اینطور هم نیست.

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من واقعا شاخ در آوردم این مطالبی که شما نوشته اید رو می خونم دوست عزیز از شما بعید این حرفا رو می زنید می دونید هر لحظه چقدر دستور تو کرنل داره بررسی و فرآیند سازی میشه اونوقت اگر آنتی ویروس بخواد همه رو و یا حتی 10 در صدش رو تزریق کنه چی میشه به عبارت سیستم تبدیل به یه سیستم نفتی و حتی ذغالی میشه.
اگر قرار بود با این عملیات نفتی بشه که عملیات خودش رو هم نمیتونست انجام بده ، ببین این یه راه برای اثبات حرفم :

سیستم مورد نیاز XP چی هست ؟

* 128MB رم برای بهترین عملکرد و 300 مگاهرتز پردازنده .

درسته ؟ خوب به نظرتون یه آنتی ویروس از خود سیستم مورد نیاز ویندوز بیشتر پردازش و حافضه میخواد ؟!
با سیستم های الان که 2 گیگابایت رم دارند و ... به نظرتون 20 مگابات حافظه و 200 مگاهرتز از پردازنده در بحرانی ترین شرایط به چشم میاد ؟

این اصلا نمی تونه امکان داشته باشه اگر الکترونیک خونده باشید با مفهوم I/Oی میکرو پروسور ها آشنا باشید منظور من رو متوجه می شید دوست عزیز تو میکرو پروسوسر ها که تراشه های الکترونیکی حساب می شند دستور باید مستقیم بهشون برسه تا سرعت داشته باشند و تو بستن مدار ها می گند تا جای ممکن سیم هارو کوتاه کنید تا تاخیر کمتری ایجادشه اونوقت آنتی ویروس سرعتش از الکترون های جاری تو سیم بیشتر و آنتی ویروس مسئول تزریقه؟

دوست عزیز من قبل برنامه نویسی از 12 سالگی الکترونیک کار کردم و دقیقا با این مفاهیم آشنا هستم ، برای اطمینان و قانع شدن شما پیشنهاد میکنم کمی در مورد Cache ، Bus ، NorthBridge تحقیق و مطالعه کنید تا بدونید کامپیوتر چطور عملیات پردازشی و انتفال اطلاعات رو انجام میده .

دوست عزیز با این اوصاف آنتی ویروسی یکی از DLL هاش که استفاده می کنه حذف شه یا به هر دلیلی از کار بیفته سیستم و کرنلو ویندوزو همه چی از کار میفته دیگه چون مسئولیت به عهده اونه؟
نگفتم آنتی ویروس کرنل شماست ، گفتم آنتی ویروس وظیفه ی کنترل کرنل شما رو بر عهده داره و اگر از کار بیافته تضمین ورود ویروس از بین میره نه کرنل ویندوز !!!

یهنی به همین راحتی ؟ اون موقع خیلی باحال میشه با MMB هم میشه آنتی ویروس نوشت !

مثال شما هر چی رو با Upack پک کنی " کسپر اسکای" ویروس می شناسه چون اینا هوش ندارند.
اتفاقا هوش دارند که اونو ویروس میشناسن چون با پک کردن یه سری سورس و ... به فایل اضافه میشه که اصولا ویروس ها همچین عملیاتی رو برای کاهاشون انجام میدن ، اگر اینطور بود که شما میگی باید هر ثانیه یه آپدیت برای آنتی ویروس بیاد چون هر ثانیه یکی بیکار میشه یه packer مینویسه و میده بیرون ، شرکت هم باید ساپورتش کنه و برای این یه پکر یه آپدیت میده ...
پیرو پاراگراف بالا ...

موفق باشید :rose:

سلام دوستان میشه منو کمک کنید و نزارید این بحث منحرف نشه چون عاقبت این کار و بارها دیدم اگه کسی کوتاه نیاد موضوع اصلی به کل فراموش میشه...!!!
This is only One Sujjest

جدیدترین ارسال ها

بالا