کمک در مورد قفل ساخته شده با mmb

سلام دوستان این فایل کار یکی از دوستان که دیگه نت نمیاد میخواستم در مورد این فایل چیزایی رو بدونم
توضیح : کار این برنامه اینه که بعد از اجرا شدن این فایل تمام برنامه های رایت معروف رو میبنده و حتی کاربر نمیتونه از تسک منیجر هم استفاده کنه ... باحاله .. مگه نه ؟؟؟

1: من میخوام نحوه اضافه کردن این فایل و به پروژه ام بدونم (آتوران سیدیم میخوام وقتی لودینگ باز میشه این اجرا شه)

2: یک برنامه درست کنید لطفا که بعد از اولین اجرا روی هر دستگاه یک فایل توی استارت آپ کپی کنه به این صورت که همیشه بعد از قرار دادن یه سی دی توی سی دی رام ببینه که فایل مثلآ Closer (اسم فایل قفل یا همون ضد رایت ) اگه توی سیدی وجود داشته باشه اون رو اجرا کنه ... اینجوری هرکسی با یه بار اجرای سی دی های شما آلوده به این برنامه میشه و دیگه نمیتونه از دستش خلاص بشه !!! حتی اگه ریست بکنه و سیدی رو به صورت اتوران اجرا نکنه و یا با دکمه شیفت بخواد از اجرا شدن اتومات جلوگیری کنه برنامه ایی که شما توی استارت آپ اون قرار دادین باعث میشه که وقتی از سی دی شما داره کپی میگیره چون این فایل روی فقط سیدی های شما وجود داره قفل شما فعال میشه و برنامه های رایت بسته میشه ... ولی اگه بخواد از سیدیهای دیگه کپی بگیره چون این فایل توی اون سیدیها وجود نداره پس اجرا نمیشه و کاربر میتونه از برنامه های رایتش استفاده کنه ..!!!

3: اگه از این فایل استفاده کنیم و در کنارش فایل ISO رو خراب کنیم یا کاری که بهتر واسه جلوگیری کپی اطلاعات روی هارد باشه به نظرتون قفل خوبی از کار در نمیاد؟

4: میشه اسم این فایلو به svchost تبدیل کرد که کاربر شک نکنه؟ و تو لیست process ها به این نام باشه؟

لینک دانلود قفل :

http://www.2shared.com/file/5802811/5f850a09/closer.html

مچکرم پیشاپیش واسه وقت و کمکی که بهم میکنید

the_king

مدیرکل انجمن
قصد ناامید کردنتون رو ندارم ولی راه حل مناسبی نیست. پیدا کردن و حذف چنین نرم افزاری اصلا دشوار نیست،
در ضمن svchost نه جزو مواردی است که انتظار دیدنشون در Startup ویندوز میره و نه به عنوان یک نرم افزاری
عادی کاربر اجرا میشه. به همین جهت svchost تقلبی سریعا شناسایی میشه.

m javad

کاربر متخصص
یه راهمنایی

با سلام

دوست من برای اجرای یه برنامه مثل این برنامه، Startup کردن اون راه مناسبی نیست. بهتره برای اجرای اون در اول ویندوز از کد نویسی تو رجیستری استفاده کنید.:oops:

سلام دوست من
من مشکلم اینه که با استادم همینو هماهنگ کردم و متاسفانه باید همینو تحویل بدم بهش
خیلی گیرم
تورو خدا کمک کنید
نمیدونم شما ایده بهتری دارید ؟
مچکرم واسه راهنمایی و کمکاتون

اینم لینک جدید فایل : http://barobax-com.persiangig.com/closer.mbd

اگه میشه تو همین زمینه سوالای خودم کمکم کنید و اونارو جواب بدین

WARRIOR22

Member
دوست عزيز اگه شما ميخوايين يه پروژه قفل گذاري بسازين اين چيز ها جواب نميده چون با تغير نام دادن هر يك از ابزار هاي كژي براحتي ميشه از سيدي كپي گرفت تا برنامه شما نتونه جلوشو بگيره شما اول بايد قفل حجمي و قفل سريالي تو سيدي بزارين بعد به mmb دستور بدين كه در موقع اجرا تمام فايل هاي سيدي رو چك كنه با حجم هاشون اگه درست باشه اتوران اجرا بشه اگه درست نباشه يه اخطار نشون بده كه سيدي اصل نميباشد يا اگه بخوايي ميتونم خصوصي برات نحوه درست كردن قفل aspi يا همان copystop رو با mmb ياد بدم و نحوه عملكرد اين قفل به اين صورته كه اگه سيدي كپي بشه اتوران سيدي متوجه ميشه و يه اخطار ميده و در ضمن بايد كاري كرد كه سورس برنامه در نياد

Silver PC

Well-Known Member
دوست عزيز اگه شما ميخوايين يه پروژه قفل گذاري بسازين اين چيز ها جواب نميده چون با تغير نام دادن هر يك از ابزار هاي كژي براحتي ميشه از سيدي كپي گرفت تا برنامه شما نتونه جلوشو بگيره شما اول بايد قفل حجمي و قفل سريالي تو سيدي بزارين بعد به mmb دستور بدين كه در موقع اجرا تمام فايل هاي سيدي رو چك كنه با حجم هاشون اگه درست باشه اتوران اجرا بشه اگه درست نباشه يه اخطار نشون بده كه سيدي اصل نميباشد يا اگه بخوايي ميتونم خصوصي برات نحوه درست كردن قفل aspi يا همان copystop رو با mmb ياد بدم و نحوه عملكرد اين قفل به اين صورته كه اگه سيدي كپي بشه اتوران سيدي متوجه ميشه و يه اخطار ميده و در ضمن بايد كاري كرد كه سورس برنامه در نياد

چرا پیغام خوصی ؟
ما هم میخواهیم یاد بگیریم ( اگه شما مایل باشید )

m javad

کاربر متخصص
اینم یه نمونه

با سلام
راسش اين همون چيزيه که ميخواي. ببينش اگه موردي داشت بگو تا برطرف کنم.
اين ميره اول و يه نسخه از خودشو ( با همون اسم خودش ) توي استارت آپ کپي ميکنه و بعد چک مينه وقتي CD رو توي درايو ميزارن فايل closer.exe توي مسير اصلي CD وجود داره يا نه.( ميتوني مسير رو عوض کني که اونجا رو چک کنه- توي فايل توضيح دادم)
اگه بود يه دايره ي قرمز رو روی صفحه نمايش ميده و اگه نبود اونو مخفي ميکنه. شما به جاي نشون دادن اون دايره دستور اجرا شدن برنامت رو بش ميدي.
ميتوني ( و البته بايد) با پلاگين G_HideShow اونو مخفي کني.
براي استفاده بايد با نام Closer کامپايلش کني و اگه خواستي اسمش رو عوض کني بايد توي کدهاي برنامه هم اسم هارو تغيير بدي.( تو فايل توضيح دادم).
موفق باشي.:rose:

پیوست ها

• Media1.zip
    274 کیلوبایت · بازدیدها: 100
مچکرم دوست عزیز m javad از اینکه واسم وقت گذاشتی و اینو ساختی فقط میخوام بدونم این رو چجوری به برنامم اضافه کنم و خروجی رو تست کنم

مچکر میشم بازم کمکم کنید

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
اوه

با سلام
دوست عزیز اینکه کاری نداره. برنامت مگه همون closer که خودت گذاشته بودی برای دانلود نیست؟!!!!:shock:
خوب کدهای اینو که من گذاشتم اضافه میکنی تو اون و بعد کامپایلش میکنی:)

این برنامه که شما دیدن به نام closer گفتم مال دوستمه که دیگه نت نمیاد
من یه آتوران طراحی کردم می خوام اینو وصل کنم به لودینگ اون محمد جان
که زمانی که لودینگ اجرا میشه فایل بارگذاری بشه و این فایلی که شما هم گذاشتید اون دایره قرمز موقع اجرا واسه من نمیاد چرا؟

یه سوال هم به ذهنم رسید موقع اجرا آنتی ویروس های عین کسپر اسکای اینترنت سکوریتی بهش گیر نمیدن چون میخواد کپی بشه؟

موفق باشی منتظرم

Warrio 22 عزیز من واستون پیغام گذاشتم و بیصبرانه منتظر کمکتون هستم مچکرم
آقاییییی
بای

m javad

کاربر متخصص
با سلام:rose:
خوب پس اول باید فایلی که من گذاشتم رو اطلاعاتش رو بزارید توی اون فایل دوستتون. بعد کامپایلش کنید و بعد Embedded کنیدش توی اون اتورن خودتون.
دایره ی قرمز زمانی میاد که شما یه CD حاوی فایل closer.exe رو بزارید توی دستگاه. اگه درایو CD با این نام باشه F ، باید مسیر فایل این باشه:
F:\closer.exe
که البته توی فایل گفتم اگه خواستید عوضش کنید چیکار باید بکنید.
فکر نمیکنم ویروس کشی بخاطر کپی کردن فایل توی استارت آپ به کسی یا برنامه ای گیر بده.!!!
موفق باشید.

سلام m javad جان من رو این پروژه میخوام چند تا اصلاح بزنم میشه کمک کنید؟!
1: میخوام موقع باز کردن درایو های مجازی هم Disable بشه ؟!
2: میشه از ترفندی دیگه استفاده کرد تا cd rom رو سریعتر بزنه بیرون؟ و یا بزنامه هارو ببنده ؟
3: برنامه رو که من هم در حالت Exe هم MMB اجرا میکنم سرعتش پایین یعنی مثلا وقتی nero رو باز میکنم بعد از 5 ثانیه nero رو میبنده
و DVD/R/W منو اصلا بیرون نداد با اینکه من 2 بار nero رو باز کردم و بست و در آخر هم من Taskmanager رو باز کردم و قبل از بستنش فایل اجراییمو بستم میخواستم بدونم رو کامپیوتر دوستان هم همین ایرادات هست؟ و راهی واسه رفعش عست؟
4: میخواستم ببینم میشه فایل اجراییشو از USERI بودن داخل Taskmanegr به Systeme تبدیل کنی ؟
5: این زمانی که فایلشو کپی میکنه داخل سیستم طرف از طریق Register اسم این فایل ثبت میکنه داخل لیست فایلهای Startup یا از روش دیگه ای؟
6: اگه کسی 3 یا 4 تا Cd rom یا rw و و... داشته باشه این برنامه چه واکنشی نشون میده همهرو میده بیرون؟

m javad

کاربر متخصص
با سلام

سلام m javad جان ....

منو جواد صدا کنی بهتره

من تا اونجایی که بتونم کمک میکنم. بقیه رو دوستان کامل کنند (لطفا )

1- خوب اون جایی که CDROM رو اضافه کردم REMOVEBLE رو هم اضافه کنید.
2-در این مورد فکر میکنم این تنها راه حله.!!!:sad:
3-من روی برنامه دوستتون وقت نگذاشتم .چون درگیر امتحانات هستم. ولی شاید بتونید با پیدا کردن زمان اجرای دستورات این زمان رو کاهش بدید
4-من فقط با System root کردن بلدم. ولی ویروس کشها بش گیر میدن. دوستان اگه کسی بلده کمک کنه. منم بدجوری دنباله این داستانم.:wink:
5-متوجه منظورتون نمیشم.!!
6-حتما باید تست کنی .من اطلاعی ندارم.

موفق باشید

آخرین ویرایش:
با سلام

منو جواد صدا کنی بهتره

من تا اونجایی که بتونم کمک میکنم. بقیه رو دوستان کامل کنند (لطفا )

1- خوب اون جایی که CDROM رو اضافه کردم REMOVEBLE رو هم اضافه کنید.
2-در این مورد فکر میکنم این تنها راه حله.!!!:sad:
3-من روی برنامه دوستتون وقت نگذاشتم .چون درگیر امتحانات هستم. ولی شاید بتونید با پیدا کردن زمان اجرای دستورات این زمان رو کاهش بدید
4-من فقط با System root کردن بلدم. ولی ویروس کشها بش گیر میدن. دوستان اگه کسی بلده کمک کنه. منم بدجوری دنباله این داستانم.:wink:
5-متوجه منظورتون نمیشم.!!
6-حتما باید تست کنی .من اطلاعی ندارم.

موفق باشید

چاکریم داش جواد
میدونم خیلی کمک کردی و وقت میزاری منم اینجا خواهش میکنم مدیر و دیگر دوستان کمک کنن
در مورد Removeble منظورت درایو مجازی هاست ؟ فکر میکنم نشه اگه میدونی راهنمایی کن

تا بعدا یا علی

m javad

کاربر متخصص
راهنمايي

با سلام

در مورد Removeble منظورت درایو مجازی هاست ؟ فکر میکنم نشه اگه میدونی راهنمایی کن

كد داخل برنامه رو به كد زير تغيير بده

کد:
PluginRun("MFilesAndFolders","Get_Number_Of_Drives")
PluginGet("MFilesAndFolders","get$")
Number=VAL(get$)
For z=1 To Number
set$=CHAR(z)
PluginSet("MFilesAndFolders","set$")
PluginRun("MFilesAndFolders","Get_Drive_Letter")
PluginGet("MFilesAndFolders","get1$")
set1$=get1$
PluginSet("MFilesAndFolders","set1$")
PluginRun("MFilesAndFolders","Get_Drive_Type")
PluginGet("MFilesAndFolders","get2$")
If (get2$=[COLOR=purple]'CD-ROM'[/COLOR]&get2$=[COLOR=purple]'Removable'[/COLOR]) Then
End
Next z

اين جوري درايو Aرو هم ميگرده كه اگه نخواي بايد اين كدرو بزاري:

کد:
PluginRun("MFilesAndFolders","Get_Number_Of_Drives")
PluginGet("MFilesAndFolders","get$")
Number=VAL(get$)
For z=1 To Number
set$=CHAR(z)
PluginSet("MFilesAndFolders","set$")
PluginRun("MFilesAndFolders","Get_Drive_Letter")
PluginGet("MFilesAndFolders","get1$")
set1$=get1$
PluginSet("MFilesAndFolders","set1$")
PluginRun("MFilesAndFolders","Get_Drive_Type")
PluginGet("MFilesAndFolders","get2$")
If (get2$='CD-ROM'&get2$='Removable'&[COLOR=red]get1$<>'A'[/COLOR]) Then
End
Next z
موفق باشي:rose:

مچکرم داداشی فقط چند تا سوال:
1: شما خودت جواد جان با سرعت اجرای برنامه هیچ مشکلی نداشتی؟
2: رو سرعت این میشه یه کوچولو کار کنی ؟
3: من الان که نرو رو باز میکنم اطلا سی دی رام رو بیرون نمیده ؟! فقط نرو رو واسم میبنده ؟!
4: میخواستم یه فیلم از امورش معرفی کردن نرم افزارهای دیگه هم اگه میشه واسم بزارید!
5: اون تغیرات درایو مجازی و این تغیرات و و کلا یه سرو سامان به این کدها میتونی واسم بدی و یه فایل mmb واسم آپ کنی؟!
6: اگه میشه تو فایل نهایی این فایل چکر هم که زحمتشو کشیدی واسم ترکیبش کن با فایل نهایی تا چک کنه
و بعد بزنه بیرون
7: اگه میشه کاری کن که نرو رو یا ... وقتی باز میکنه ببنده نرم افزارو و سی دی رام رو هم بده بیرون
مچکرم

چند روز هم اگه طول بکشه مشکل نداره

مچکر میشم این لطف و بکنی
موفق باشی انشالاه تو امتحاناتت

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا