اينجا انجمن مربوط به مولتيمديابيلدر هست دوست عزيز ، نه طراحي سايت
يا اگه ميخوايين اين قسمت رو با مولتيمديابيلدر بسازيد
بهتره انجمن رو سرچ كنيد چون قبلا همچين مطالبي توي انجمن قرار داده شده
[LEFT]If (numitem$='1') Then
reza$='D:\reza.avi'
VideoLoad("Video","reza$")
VideoPlay("Video")
End
[/LEFT]
If (numitem$='1') Then
reza$='D:\reza.avi'
VideoLoad("Video","reza$")
VideoPlay("Video")
VideoScale("Video","300,200")
End
VideoScale("Video","300,200")
شما که با یک زبان برنامه نویسی کار کردین نباید کدنویسی بیلدر براتون نامفهوم باشه.اما چیزی که هست ما توی سی شارپ اینطوری کار می کردیم!
1- یه متغیر تعریف می کردیم که کل لیست رو بشماره بعد اگه شمارش یکی بود دستور مربوطه رو اجرا می کرد
اما من خیلی با اسکریپتهای مالتی مدیا بیلدر ور رفتم اما چیزی متوجه نشدم
شما که با یک زبان برنامه نویسی کار کردین نباید کدنویسی بیلدر براتون نامفهوم باشه.
ضمنا چرا این روش رو برای پخش فیلمهاتون پیش گرفتید برای مثال اگه شما 50 آیتم داشته باشین 50 تا شرط تعریف میکنید؟
یک نمونه براتون پیوست کردم که نیازی به تعریف این همه شرطی نیست.
موفق باشید.
برای اضافه کردن آیتم چون میخواستیم از حلقه استفاده کنیم و تو بیلدر اگه حلقه تو Page Start صفحه اول قرار بگیره و تعداد باری که حلقه باید دور بزنه زیاد باشه یا عملیات سنگینی رو انجام بده باعث ایجاد اختلال میشه یعنی فرم برنامه دیگه نمایش داده نمیشه حتی بعد از اتمام کار حلقه برای همین از یک ScriptTimer استفاده کردم که به اندازه یک میلی ثانیه وقفه ای ایجاد بشه و سپس عملیات اضافه کردن آیتم به لیست باکس انجام بشه تو اسکریپت AddItem هم که میبینید بسیار واضح هست یک حلقه ایجاد شده و تو هربار دور زدن حلقه مقدار متغیر i به رشته ای تبدیل میشه و به متغیر $items به مقدار Video چسبونده میشه و سپس به تابع ListBoxAddItem داده شده که اون مقداری که بدست میاد به لیست باکس اضافه بشه حالا میمونه پخش فیلم هنگام دابل کلیک کردن روی آیتمها پس برای اینکار توی رویداد Double Click کردن لیست باکس باید کدنوشت که همینطور که دیدین اولین آیتم انتخاب شده گرفته میشه و توی متغیر $SelItems ریخته میشه و سپس توی متغیر $path با کمک تابع مکانی <SrcDir> که عملکردش گرفته آدرس جاری برنامست و کمک تابع GetArrayItem اون مقدار از متغیر $SelItems گرفته میشه و به پسوندی که من انتخاب کردم mp4. پیوست داده میشه که در آخر آدرس فیلم رو ایجاد میکنه که برای مثال اگه برنامه شما تو درایو C باشه و آیتم Video 1 انتخاب بشه آدرسی که بدست میاد این هست:باید چطوری لینک پخش فیلم رو بهش اضافه کنم!
یعنی اگه روی نوشته اول کلیک کرد فیلم اول و اگه روی نوشته دوم کلیک کرد فیلم دوم و..... پخش بشه!
ممنون میشم در مورد کد نویسیتون هم یه توضیحی بدید
C:\Video 1.mp4
FileExist("path$","i")
If (i=1) Then
VideoLoad("Video","path$")
VideoScale("Video","347,291")
VideoPlay("Video")
End
Video 1.mp4
Video 2.mp4
Video 3.mp4
Video 4.mp4
Video 5.mp4
خوب پسوند mp4. رو تغییر بدین به هرپسوندی که دلتون میخواد کلا هم برای اینکه فیلم مورد نظرتون تو هر سیستمی نمایش داده بشه باید کدک های مربوطه رو تو سیستم طرف قبل از نمایش فیلم نصب کنید که بهترین مجموعه برای کدکها K-Lite Codec Pack هست.فقط اینکه همه پسوندی رو جواب نمیده فقط پسوندهای MP4 رو قبول میکنه
من چه کار کنم که مثلا به این شکل هم باشه قبول کنه!
'.avi','mpg','.dat','.wmv',.*.'