کمک در ریگینگ

ببین من میتونم استخوان ها رو جا گذاری کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم که حرکت کنه.
از مودیفایر skin استفاده کردم ولی نتیجه رضایت بخشی رو نگرفتم.

madmaster_3d

Well-Known Member
به خاطر اینکه باید روی اسکین ها کارکنی. شرکت دیجیتال توتورز یک آموزش داره برای ریگ کردن یک کاراکتر. اینجا نمیشه گفت

nc_hamid

Member
ببین من میتونم استخوان ها رو جا گذاری کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم که حرکت کنه.
از مودیفایر skin استفاده کردم ولی نتیجه رضایت بخشی رو نگرفتم.
سلام
برای Rigging حتما حتما باید یه آموزش رو از اول تا آخر خوب و با دقت بالا نگاه کنی جزئی ترین چیز ها توی ریگینگ مهمه ( حتی اینکه Bone رو تو چه View ی درست کنی !) اینکه فقط استخون ها رو جایگذاری کنی کافی نیست . ارتباط بین این استخون ها مهمه .
Skining هم یه فرایند بسیار مهم و وقت گیره . تو Skin تعیین میکنی که چه قسمتی از Mesh با کدوم Bone یا Bone ها ارتباط داره . وقتی Skin رو به صورت پیش فرض می دی باید کلی روش کار کنی تا به نتیجه مطلوب برسی .
برای همین هم هست که می گم اگه کارت خیلی سنگین نیست و متحرک سازی زیادی نداره با Biped کار کن و بعد بهش مدیفایر physique رو بده . نتیجه خیلی بهتر خواهد بود .

ممنون دوست خوب
ولی من با نسخه 2009 مکس کار میکنم و مودیفایر physique رو نداره.
در ضمن من استخوان بندی رو انجام میدم ولی چون همه ی اندام کاراکتر بهم وصل نیست انیمیتش خراب در میاد مثلا وقتی کفشاش رو تکون میدم از پا پاهاش کامل جدا میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا