کمک در انتخاب رشته تحصیلی

Sowilo

New Member
سلام .

عذر میخوام که بدون هیچ مقدمه ای شروع میکنم , چند وقتی هست که دارم تحقیق میکنم و در جا های مختلف میپرسم ولی هیچکی جواب گو نیست . امیدوارم در این فروم جواب خودم رو پیدا کنم :) .

من دانشجو رشته کامپیوتر هستم و یک ترم دیگر کاردانی من تموم میشه و گویا سال دیگه باید باز هم کنکور بدم تا کارشناسی بخونم . من علاقه شدیدی به طراحی و هنر های دیجاتالی دارم (CG) و حدودا یک سال و نیم هست که هروز با تبلت (intous 4) خودم تمرین میکنم تا بتونم کار های دیجاتالی در فتوشاپ انجام بدم و جز آرزو هامه که در این کار پیشرفت کنم و یک CG کار خوب بشم .

سوال من اینجاست که شاخه طراحی های دجیتالی CG زیر مجموعه ی چه رشته ای هست ؟ گرافیک یا نقاشی ؟ اینطور که از بقیه شنیدم باید گرافیک بخونم ولی خوب مطمئن باشم بهتره . گویا برای تغییر رشته هم باید کد رشته گرافیک رو برای ثبت نام کنکور کارشناسی وارد کنم و بعد از قبولی چندین واحد پیشنیاز باید پاس کنم . (اگر که اشتباه میگم خواهشا بگید)

از مدیر گروه دانشگاه پرسیدم ولی چیزی نمیدونست ... به سایت های دیگه مثل cgart.ir سر زدم ولی اصلا بخش "تماس با ما " یا فرومی ندیدم . اگر در این مسئله کمکم کنید خیلی ممنون میشم .

جدیدترین ارسال ها

بالا