کمک درباره mp3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdi7610

Member
سلام دوستان

من یه مشکل کوچولو دارم لطفا کمک کنید تا پروژه من کامل بشه .
من وقتی می خوام با mp3 player که درست کردم از داخل سیستم اهنگ انتخاب کنم فقط فرمت های ogg ، wma و asf را پشتیبانی می کنه.
چه طور می تونم کاری کنم که فرمت mp3 را هم بتونم انتخاب کنم .
تو انجمن هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم خواهش می کنم اگه می شه کامل جواب بدید
موفق باشید

Phonix_NL

Active Member
اتفاقا من هم این مشکل رو دارم
برای ورژن 4.9.8 من لایسنس کی دارم اما نمیدونم چطور
و از کجا اون رو وارد کنم و قابلیت وارد کردن ام پی 3 رو به برنامه بدم
؟
راستش من بیشتر با
Ams
کار کردم و
Mmb
رو نمیشناسم
ممکنه نحوه کار رو توضیح بدی کسی؟؟؟

gholonbeh

Member
متاسفانه یه خبر بد برای دوستان دارم. بنا به مشکلاتی که از لحاظ قانونی برای توسعه دهندگان MMB ایجاد شده در استفاده از مجوز MP3 و خسارت هایی که پرداخت کردندبه احتمال 90 درصد پشتیبانی پخش mp3 از mmb حذف خواهد شد و ناچار هستیم که از پلاگین های موجود استفاده کنیم.

و متاسفانه این چنین هم شد و دیگه با mmb نمی شه mp3 پخش کرد

mahdi7610

Member
سلام
من از ورژن 4.9.7 استفاده می کنم وقتی پروژه را کامپایل می کنم دیگه فرمت mp3 را قبول نمی کنه .
اما یکی از دوستام که الان اصلا بهش دسترسی ندارم تونسته بود یه mp3 player با ورژن پایین تر از این درست کنه که mp3 را هم ساپورت می کرد .
خواهشا اگه می شه کمک کنید .
اگه پلاگین داره لطف کنید بزارید و نحوه استفاده ازش را هم بگید .

mahdi7610

Member
سلام

داداش mohsen به خدا خیلی گلی
دستت درد نکنه
کارت حرف نداشت .

اقا محسن !!!!

کرک ؟ داخل این سایت این جور چیزا ممنوع هستش . و حامد هم از کرک بیلدر متنفر هستش و برخورد میکنه !!!

بهتره سریع پاکش کنید .

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوست عزیز سلام
واقعیتش رو بخواهید من اون رو خونده بودم ولی زیاد اهل این نیستم که بترسم از اینکه اخراج می شم
من هدفم کمک به دوستانه همین و بس
خودتون هم که در جریان هستید خدا رو شکر
از طرفی من به این موارد زیاد فکر نمی کنم ولی با این همه این موضوع رو قبول دارم و سعی می کنم (سعی مکنما) حواسم جمع باشه
البته احتمال داره شما باز هم منو اخراج کنید ولی من با اسم خودم همیشه میام مجید آنلاین چون دوسش دارم و اصلا هم مهم
نیست کسی بخواد منو از هدفم دور کنه چون من هدفم رو دنبال می کنم
خلاصه اینکه دست شما درد نکنه که ما رو انداختی بیرون (ولی ما بازم میایم)

silvercover

کاربر متخصص
خیلی جاها برای کمک کردن وجود داره. متاسفانه همه در این مواقع پشت این دلیل که قصد من صرفا کمک هست پنهان میشن. دوستان تصور میکنن که من باهاشون لج بازی دارم یا این یه قصد و غرض شخصی هست که با چنین مواردی در تالار مخالفت میشه. اگر شما یک متخصص حرفه ای پایبند به اصول حرفه ای باشین و ارزش هایی براتون درونی شده باشه دست به چنین کار هایی نمیزنین. بنده تنها این خواهش رو دارم که دوستان به طور علنی و در این تالار چنین مباحثی رو مطرح نکن.

gholonbeh

Member
ببخشید من خودم رو تو این بحث دخالت می دم
راستیش واسم جالب بود
حالا گیریم که بحث کرک تو ین انجمن ممنوعه که منخودم کلا با این مسئله مشکل دارم که چرا باید ممنوع باشه اصلا ؟
که حالا با اینش کاری نداریم
ما تو ایرانیم و تحریم هستیم اگر این کرک ها نرسه شاید اصلا نتونیم بخریم نسخخه اصلی رو چون تحریم هستیم
ما همه مون به نوعی از کرک استفاده می کنیم
حتی خوده حامد هم فک می کنم از کرک استفاده کنه
و نمی شه یه کار رو با اون نوار زرد رنگ تحویل داد و یا نمی شه تو یه پروژه که لازم هست از mp3 استفاده بشه crack mp3 نداشته باشی
تو هیچ انجمن و هیچ جایی بحث در مورد این ها ممنوه نیست تنها جایی که من دیدم همین جاس
حتی خیلی از سایت های بزرگ دارن محصولات رو با کرک میفروشن
من خودم کلا با بحث کرک مخالفم
چون خودم یه تولید کنندم و دوست ندارم کارم کرک بشه همون جور که خیلی ها هم مثل من دوست ندارن کارشون کرک بشه
و مفت پخش بشه
ولی خوب چه کنیم که همه ما با این بحث در گیریم و اکثرمون هم از استفاده می کنیم از کرک
دیگه بحث رو ادامه نمی دم

silvercover

کاربر متخصص
بنده هم میدونم که تحریم هستیم و مشکلات دیگه. اما خواهش کردم که در این تالار به دنبال چنین مسائلی نباشید. ده ها جای دیگه هست که می تونین چنین مسائلی رو اونجا پیگیری کنید.

mohsensemsarpour

کاربر فعال
آقا من می گم دیگه این بحث رو تموم کنید درست که ما اخراج شدیم اما همون طور که گفتم هدف همه ی ما کمک و دوستمون که می گه این بهانه هست و ما پشت این مسئله کمک پنهان شدیم به نظر من این طور نیست چون اگه من پنهان شده بودم دوباره نمی اومدم آقا حالا چاره نیست ما حبس می کشیم بعد هم همون جور که دوستمون می گن دیگه در این جا در این مورد صحبت نمی کنیم یا خصوصی صحبت می کنیم همون طور که این فروم بسیاری نکات مثبت رو در اختیار دوستان قرار داده حالا اگر ما فکر می کنیم این یه نکته منفی اشکال نداره (همیشه در کنار خوبی بدی باید وجود داشته باشه تا خوبی معلوم شه)
خلاصه دوستان بیاد این بحث رو همین جا تموم کنیم بسه دیگه از این بیشتر برای این فروم زشته به نظر من
دوباره سعی کنیم با همکاری هم فروم رو بیش از پیش رونق بدیم تا هم خودمون و هم دیگران هر روز کلی چیز یاد بگریم.
به امید موفقیت برای تمامی ایرانیان عزیز
سربلند باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا