کمک خیلی خیلی فوری از اساتید و دوستان

سلام من یک فایل swf رو که هیج راهی برای import به adobe,swish,.... نداره رو میخوام disable menu کنم
آیا راهی داره؟
با یک نرم افزار اعمال تغییرات؟
حتی کد html هم کار نمیکنه و در هنگام راست کلیک کلی menu باز میشه از قبیل رجیستر سایت سازنده که میخوام پنهان باشه و پرستیژ کار از بین نره

+Sata

خبرگان فلش
دوست عزیز فکر نمیکنم با نرم افزاری بتونی روی swf تغییرات بدی به غیر از اینکه دیکامپایلش کنی...
روش های حذف کردن منو در انجمن هست سرچ کنید.
یا اینکه swf رو با خودش به فایل اجراییه exe تبدیل کنید و با برنامه Resource Hacker منوشو حذف کنید روش کارشم تو انجمن هست.

massoudn

کاربر فعال
disable menu

سلام من یک فایل swf رو که هیج راهی برای import به adobe,swish,.... نداره رو میخوام disable menu کنم
آیا راهی داره؟
با یک نرم افزار اعمال تغییرات؟
حتی کد html هم کار نمیکنه و در هنگام راست کلیک کلی menu باز میشه از قبیل رجیستر سایت سازنده که میخوام پنهان باشه و پرستیژ کار از بین نره
سلام،
دوست عزیز اگر با exe کردن فایل swf خود مشکلی نداشته باشید، یک راه وجود دارد که فایل خود را بتوانید disable menu کنید،
اگر قصد این رو داشته باشید کمکتان می کنم،
به هیچ عنوان امکان ندارد بدون دسترسی به source یک فایل swf بتوان در آن تغییرات مفیدی اعمال نمود،
مگر اینکه آن فایل رو با یک swf دیگر load کنی (به این شکل که کلیه منو ها رو در فایل loader خودتان غیر فعال - disable - کنید سپس swf مدنظرتون رو از آن طریق بارگذاری نمائید،
موفق باشید.

JavidFlasher

کاربر فعال
اگه تحت وب میخوای فکر کنم swfObjectیه پارامتر داشته باشه واسه این کار!
کد:
<param name="MENU" value="false">
دقیق یادم نیست اما فکر کنم این باشه.

با یک برنامه ای از خود این شرکت به نام swish Studio میتونی هم منوهاشو کلا ببری و هم یک خروجی جدید با تنظیمات پیشرفته داشته باشی

تشکر از همتون نتایج به دست آمده همگی منفین
اما فکر کنم loadmovie که دوستمون گفت بد نباشه امتحان کنم اما چشم آب نمیخوره
به exe هم تبدیک کردم سفه سیاه میمونه

وقتی تحت وب میبرم و کد قفل راست کلیک میدم بهش فقط مساحت فایل فلش انگار نه انگار ،راست کلیک عمل میکنه روش

جدیدترین ارسال ها

بالا