کمک خرید ! ( مهم )

jojejoon

Member
سلام دوستان عزیز !

من سیستمی با مشخصات زیر دارم :

RAM : 256 DDR1
C.P.U : 2400
mainboard : INtel DDR1 AGP
Graphic Card : 5200 Geforce 128 MB

____

و می خوام ویستا نصب کنم ! و همچنین با نرم افزار ها و بازی های جدید
سازگار باشه ، بنا بر این میخوام این قطعات رو عوض کنم ، ارزون و پیشرفته
___

لطفا کمکم کنید !!
یکی اسم و مشخصات و قیمت قطعه ها رو بگین . مرسی بای
 

saeedasg

Member
سلام دوست عزیز
با توجه به مشخصاتی که شما گفتید اولا باید هزینه ی زیادی برای ارتقا بدبد ثانیا این سیستم هر چقدر هم شما هزینه کنید باز هم ضعیف هست . پس پیشنهاد میکنم کل قطعاتی که گفتید رو عوض کتید . البته این قطعات رو می تونید بفروشید و از فروش همین قطعات هزینه کنید . قطعات پیشنهادی من : mAIN gIGABYTE 8-vm-s2 که دارای گرافیک آنبورد 512 هست که من خودم با این گرافیکش FIFA08 رو بازی کردم که با توجه به اینکه گرافیک آنبورد هست ولی خیلی قوی هستش . ضمنا شما هیچ محدودیتی برای ارتقای کارت گرافیک ندارید و حتی همین الان می تونید بک کارت گرافیک بزارید که خوب هزینه شما میره بالا . قیمت مادربرد حدود 80 هزار تومن هست . بعد باید بریم سراغ CPU من cpu E2180 با قیمتی حدود 70 تومن پیشنهاد می کنم . برای استفاده از ویندوز ویستا هم شما حد اقل به 1 گیگابایت رم نیاز دارید که زمن PNY 1G 800 رو بهتون با قیمت 27 تومن پیشنهاد میکنم بقیه قطعات رو هم می تونید از کامپیوتر خودتون استفاده کنید . ضمنا قطعات خودنونم می تونید حدودا 70 تومن یا بیشتر بفروشید .
باز هم اگه سوالی داشتید من در خدمتم .
 
آخرین ویرایش:

onlymhb

Active Member
آقا وقت این رسیده که بری سیستمو عوض کنی، نصیحت من هم به شما واسه خرید سیستم جدید یک مدل پایینتر از آخرین مدل روز بازار هست
چون افت قیمتشو دیگه کرده :ی
 
هر چند که اینایی که نوشتی اصلا مشخصات سیستم نیست!!!!!! ولی با توجه به پردازنده و نوع رم احتمالا مادربوردت 478 هست که دیگه از رده خارجه!!!!
هر چند اگه یه رم 256 دیگه بزار (یعنی در مجموع 512 مگ) می تونی ویستا رو نصب کنی ولی به هر حال اگه می خوای ارتقا بدی همونی که آقا سعید گفت درسته یعنی باید بیخیال این سیستم بشی و یکی نو بخری چون شما باید پردازنده مادربورد و رم رو حتما عوض کنی و اگه مدل هارد دیسکت هم خیلی قدیمی باشه یه هارد جدید هم بگیر به نفع خودته!!!!! (البته خرید یه هارد جدید جزو ملزومات نیست)
البته در مورد مادربوردی که آقا سعید معرفی کردند باید عرض کنم که مدل مادربورد رو کامل ننوشته و تا جایی که من می دونی همچین مدلی وجود خارجی نداره!!!!!!!! (احتمالا تو نوشتن مدل مادربورد اشتباه کردین) در ضمن مادربورد های Ga-8vmxxx از چیپست های Via استفاده می کنن و من توصیه می کنم که اگه قرار شما این همه هزینه کنید (80 هزار تومن) به جای این مدل از مدل های P31 و با کمی هزینه بیشتر P35 استفاده کنید.
اینطوری در این رده قیمتی یه مادربورد عالی انتخاب کرده اید (در حد تیم ملی!!!!)

موفق باشید
 
آقا نوید گل ببخشید اینا قیمت چیه؟
اگه مشخصات قطعات رو هم بنویسید بد نیست ها!!!!!
فکر می کنم قراره اینجا بچه ها مشکلاتشون حل شه و یا اطلاعاتشون بره بالا و از هم چیزی یاد بگیریم

در ضمن در مورد امضاء هم می شه توضیح بدین؟!
موفق باشید
 

jojejoon

Member
سلام دوستان ، از پست هاتون خیلی ممنونم !

چند روز پیش یکی از دوستام این سیستم رو بهم پیشنهاد کرد و گفت سیستم تو رو می گیرم + 100 تومن
و این سیستم رو میدم که شما ببینید و بی زحمت بگین عوض کنم با این یا نه !؟ خیلی ممنونم !

سیستم کنونی من :

RAM : 256 DDR1
C.P.U : 2400
mainboard : INtel DDR1 AGP
Graphic Card : 5200 Geforce 128 MB

سیستمی که دوستم پیشنهاد کرد :

MainBoard : Elite 7050 DDR2 - PCI
C.P.U : 3.0G Cel 512
Graphic Card : ATI X1050 512mb
Ram : 1Gb 667

آقا تو رو خدا کمکم کنید ، این سیستمم از رده خارج شده ، میخوام باحالش کنم !
به نظر شما این سیستم چطوره ؟ 100 تومن رو با قطعات خودم بدم ؟ این ها رو بگیرم ؟
 

Araz.Sh

Member
مطمئنی این سیستمت حتی XP رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟:دی
من از این سیستم استفاده میکنم:
CPU: دوهسته ای 1.5MG
Hard:300G
ram:2GG
main board: Giga S series
VGA:7700nVAIDA
عالیهههههههههههههههههههههههههههههه
 

onlymhb

Active Member
منم شک دارم که این سیستمی که دوستت پیشنهاد کرده حتی Xp رو بتونه بالا بیاره :ی
 

saeedasg

Member
دوست عزیز من کارم فروش قطعات هست . سیستمی که بهت پیشنهاد کردم بگیر . حدود 170 تومن باید هزینه کنی قطعات خودتم 80 تمون می تونی بفروشی . در ضمن هیچ مشکلی هم واسه ارتقا نداری . سیتم پیشنهادی : main Gigabyte 73-VMS2 سی پی یو E2180 intell و ram 1G PNY 800 این سیستم هم از سیستمی که دوستت پیشنهاد کرده قوی تره هم مادر بردش ساپورت هایی بیشتری داره . ضمنا اگهمی خوای کمترهزینه کنی می تونی مادربرد asrok یا abit بگیری که قیمتش یه خورده پایین تره .
بازهم اگه سوالی داشتی من در خدمتم . به جای مادر برد که سی پی یو اینتل ساپورت کنه می تونی از سری amd انتخاب کنی که قیمت سی پی یو amd از اینتل کتزر هم هست و برای کارهای گرافیکی از اینتل هم بهتر جواب می ده مدل amd مین M52S3p از گیگا و سی پی یو 4000 اتلون .
 

jojejoon

Member
saeedasg جان

ممنونم از کمکی که به من کردی ، ولی در این سیستمی که به من پیشمهاد کردی
کارت گرافیک نیست ؟!
 

navidba

Well-Known Member
سیستمت رو عوض کنی یه 100 تومن هم بدی به نظر من می ارزه....

فقط یادت نره یه ذره چکش کن یه 5-6 تومنی تخفیف بگیر که خیلی مهمه.... دی:

نمی دونم یکتون هم گفت که در رابطه با این امضام توضیح بدم که این برای کسانی هست که پررو بازی در می ارن ....بعد من شاخشون رو می شکونم....همین...
 

جدیدترین ارسال ها

بالا