کمک جهت مشخص کردن تعرفه پروژه های 3d

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahoorass

Member
با عرض سلام خدمت تمام کاربران عزیز و تشکر از تمامی اساتید و مدیران سایت مخصوصا بخش نرم افزارهای 3 بعدی :wink:.
من میخوام اگه از نظر مدیران سایت مشکلی نباشه و مدیران بخش 3 بعدی هم کمک کنن بخشی رو برای تعیین کردن تعرفه و قیمت خدمات 3d راه اندازی کنیم - که شامل نمونه قراردادها و قیمت اجرای پروژه های مختلف هم باشه .

فکر کنم قبلا هم دوستان کارهایی کردن ولی به صورت بخش جدا و مشخصی نبوده و بیشتر شامل چند پست بوده که به مرور زمان فراموش شده .

مهمترین دلیلی که من این پیشنهاد رو دوباره تکرار کردم این بود که با افزایش طرفداران طراحی سه بعدی شاهد پیشرفت این صنعت در ایران هستیم:) اما متاسفانه به دلیل نبودن مرجع مناسبی برای بررسی کیفیت و قیمت کارها شاهد اجرای کارهای با کیفیت پایین هستیم و بد تر از اون هزینه های بسیار نوسانی که داره ارزش کارهای 3d رو به شدت پایین میاره .:-?

:rose: پیشاپیش از نظرات و همکاری شما سپاسگزارم .:rose:

Fanous

Well-Known Member
سلام
با پیشنهاد شما موافقم
اما به نظر من تا این قیمتها از طرف یک مرجع قانونی تصویب نشه هیچ کجا نمیشه ازشون استفاده کرد و اینجوری میشه که شاهد کارهای بی کیفیت و قیمت پایین هستیم

ahoorass

Member
سلام
با پیشنهاد شما موافقم
اما به نظر من تا این قیمتها از طرف یک مرجع قانونی تصویب نشه هیچ کجا نمیشه ازشون استفاده کرد و اینجوری میشه که شاهد کارهای بی کیفیت و قیمت پایین هستیم
دوست عزيز اگه ما منتظر يك مرجع قانوني باشيم كه حيلي دير ميشه و بايد سالهاي سال منتظر بمونيم مثل قانون كپي رايت كه تا تصويب و به طور كامل اجرا بشه صنعت توليد نرم افزار تو ايران نابود ميشه . من نميخوام بدبينانه به موضوع نگاه كنم ولي تا ما به فكر آينده و اعتبار تخصص و شغل خودمون نباشيم هيچ نهاد قانوني به ما كمك نميكنه .
در ضمن اعضاي مجيد آن لاين اونقدر اعتبار دارند كه نظراتشون ملاك براي بقيه متخصصين و دوست داران اين صنعت باشه . :)

ahoorass

Member
این روزها هرکی که کار گیرش نمیاد میاد مکس و وی ری یاد بگیره تا پول خوبی به جیب بزنه . :-?

من تو شهرستان 5 ساله مکس تدریس میکنم و از سال 76 با ماکس آشنا شدم . باور کنید این 2 - 3 سال اخیر اونقدر قیمتهای بیخود و کم رایج شده که ارزش کار تا مدتی دیگه خیلی پایین میاد . تو شاگردام . زن خانه دار - معلم ریاضی ( فوق لیسانس ) - معلم ادبیات .. کارگر ساختمانی :shock:هم پیدا میشه . حالا ببین تا مدتی دیگه هزینه یک رندر داخلی با وی ری میشه مثل نصب ویندوز و یا حتی کمتر :cry:. از شما ها مجید آن لاینهای عزیز میخوام برای کارهاتون که با زحمت بسیاری و هزینه وقت و استهلاک کامپیوتر هم شامل میشه قیمت مناسب و نه خیلی زیاد بگیرید . جون هرکی که دوست دارید قیمتها رو پایین نگید . :mad:

آخرین ویرایش:

ahoorass

Member
سلام taymaz aziz :rose:

من گفتم كه دوستان قبلا پست زدن و زحمت كشيدن . ولي بطور كامل ادامه پيدا نكرد و منظور اصلي من اينه كه به صورت يك بخش اصلي راه اندازي بشه و به نتيجه اي برسه . :-?

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
خوب شما اگه تاپیک قبلی رو پیگیری کنید باعث میشه دوستانی که تو اونجا پست زدن هم،پست شمارو ببینن و این خودش میشه یه تاپیک جامع، نه این که هرجا یه تاپیک جدید باز بشه و هیچ کدوم به نتیجه نرسه!
موفق باشید

Fanous

Well-Known Member
دوست عزيز اگه ما منتظر يك مرجع قانوني باشيم كه حيلي دير ميشه و بايد سالهاي سال منتظر بمونيم مثل قانون كپي رايت كه تا تصويب و به طور كامل اجرا بشه صنعت توليد نرم افزار تو ايران نابود ميشه . من نميخوام بدبينانه به موضوع نگاه كنم ولي تا ما به فكر آينده و اعتبار تخصص و شغل خودمون نباشيم هيچ نهاد قانوني به ما كمك نميكنه .
در ضمن اعضاي مجيد آن لاين اونقدر اعتبار دارند كه نظراتشون ملاك براي بقيه متخصصين و دوست داران اين صنعت باشه . :)

خب دوست من ! اگه شما موقع قیمت دادن بگین من از اعضای مجید آنلاین هستم و قیمتم رو از قیمتهای تصویب شده توی این سایت میدم ، هیچکس واسه حرفتون ارزشی قائل نمیشه و میگه فلان شخص یا فلان دفتر قیمتش از شما پایین تره .
البته منظورم این نیست که بگم مجیدآنلاین مشکلی داره ، نه ، ولی کسی هم مجبور نیست قیمتهای مصوب این سایت رو اجرا کنه و بهش پایبند باشه . اما اگر قیمتها توسط یک مرجع قانونی تصویب بشه همه مجبور به رعایت این قیمتها هستن. حالا اگه اعضای مجیدآنلاین پایه گذار این مرجع قانونی باشن که صدالبته باعث سرافرازی همه است .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا