کمک بسیار فوری!!!

winsent

Banned
با سلام.

من بک BackGround مشکی در صفحه وب + یک فایل تصویری PNG دارم. میدونم که میشه از تصاویر PNG همه جا استفاده کرد و این تصاویر قابلیت این رو دارند که خودشون رو با بک گراند صفحات وب هماهنگ کنند. یعنی من میخوام از یه تصویر با فرمت PNG در یکی از صفحات سایتم استفاده کنم که background این صفحه من سیاه است, حالا چگونه باید این تصویر را با این صفحه وب هماهنگ کنم؟ (در حالت عادی وقتی این عکس رو اضافه میکنم به جای اینکه با رنگ سیاه ÷س زمینه هماهنگ بشه مثل تصاویر معمولی این عکس PNG ÷س زمینه سفید رو میندازه)) میخواستم ببینیم که برای اینکار در یک صفحه وب چه کاری باید انجام داد؟
امیدوارم که گیج نشده باشید!!!‍

sabzak

New Member
سلام

اگر html شما در برنامه Dreamweaver باشه این مشکل براتون پیش نمیاد ..در برنامه frontpage وقتی عکستون رو روی پس زمینه مشکی insert کردید ..روی عکس رایت کلیک کنید و گزینه show pictures toolbar رو کلیک کنید ..در اینجا ابزار set transparent color رو کلیک کنید ..اما اینجا به شما این پیغام رو میده که اولا عکستون به gif تبدیل می شه و ممکنه سایزش هم بزرگتر بشه .. با کلیک روی دکمه ok بااین ابزار روی رنگ سفید بکگراند کلیک کنید که به transparent تبدیل می شه ..البته این یه راهه ممکن راه دیگه ای باشه که من ندونم شاید این راه فعلا بهتون کمک کنه .

پیوست ها

• 1.gif
    1.gif
    6.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4

winsent

Banned
tnx

ممنون دوست خوبم.
اگه در برنامه Dream باشه چطوری باید این کار رو انجام بدم؟! باز ازت ممنونم...

farhadfifi

Active Member
وينست جان به نظر من اگه با فرنت پيج كاركني بهتره . يكي اينكه جا افتاده تره دوم اينكه كارباهاش راحت تره و 3وم اينكه هيچ كاري كمتر از دريم انجام نميده تازه اگه به مشكلي در فرانت پيج برخوردي من در خدمتم.

winsent

Banned
ممنون رفیق

ممنونم فرهاد جان.
چطور این کار رو تو فرانت پیج 2003 انجام بدم؟!

sabzak

New Member
سلام

دقیقا توضیح بده چه کاری رو می خوای انجام بدی؟ منظورت درست کردن یک فایل Png یاgif هست یا آوردنش توی هریک از این برنامه ها؟...تا برات توضیح بدم

winsent

Banned
سلام سبزک جان!
پست اول منو بخون تا بفهمی موضوع از چه قراره!!!

sabzak

New Member
winsent جان من که کاملا براتون توضیح دادم شما چرا پست اول منو نخوندی که بفهمی چطور اون کار رو انجام بدی .. دوباره پرسیدی چطور اینکار رو انجام بدم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا