سلام
خوب تا حدی آره
ولی خوب همه اینجور برنامه ها ضعف دارن ولی نمیدونم چرا این برنامه mmb اینقدر ضعفش زیاده و همه زحمت های آدم به باد میده و راستی این دکمپایلرش توسط یه ایرانی درست شده شده و اگه همین دکمپایلرش نبود که ما راحت سورسش دکمپایل نمیکردیم . خوب پس چطور برنامه فارسی نویس مریم کرک شد و خیلی برنامه های دیگه ضمنا یکی از دوستان تو همین انجمن نوشته بود که سورس لرد 9 رو درآورده خوب اونم که با Delphi , خوب یه سوال اگه پروژه کامپایل شده رو توسط یه برنامه پکر حرفه ای پک بشه باز آنپک کردنش راحته و چند درصد امنیت پروژه رو بالا میبره و واقعا هیچ راهی برای بالا بردن امنیت فایل برای جلوگیری از دکمپایل شدن وجود نداره
شما یه نیگا به کامپایلر mmb بندازی میبینی که قدرت و امنیتش اندازه یه سوزن هم نیست
خب اگه تیک Add Secure Layer رو زده باشی شاید بشه امیدوار بود زمان کرکر جونمون بیشتر تلف بشه.
شایدم دیگه نشه دیکامپایلش کرد، اطلاع ندارم اگه دوستان اطلاع دارن بگن که با این تیک امنیت فایل چقدر افزایش پیدا میکنه؟
اگر حتما میخوای پروژت با mmb باشه یا یه پروژه آماده ای داری که برای اون میخوای کار کنی، باید سعی کنی قفل رو با پلاگین بسازی
متاسفانه تمام متغیر هایی که تو mmb و پلاگین هنگام اجرا بودن برنامه رد و بدل میشه قابل پیگیری هستن.
به همین دلیل ، قوی بودن پلاگین برای قفل دلیل بر محکم بون برنامه نهایی ما با mmb نمیشه
مگر اینکه پلاگین رو خودت بنویسی و بتونی بین ارتباط mmb و پلاگین یه جور رمز گذاری کنی
کار ساده ای نیست ولی ممکنه، تازه کار کرک رو هم سختر میکنه
چون ارتباط بین یه فایل و توابع اون راحت قابل پیگیری هست . ولی تو این مورد این کار کلی دشوار تر میشه
من این کار رو توی قفل نرم افزاری که نوشتم استفاده کردم، من توابع دلفی و C++ رو همزمان به mmb میدم و از یه رمز گذاری که هر بار یه مقدار متفاوت رو برمیگردونه استفاده میکنم
یعنی برای مثال برای دستور Open File هر بار یه کد رمز گذاری شده به تابع C++ فرستاده میشه و بعد دوباره به mmb ارسال میشه
این کار ردگیری رو کلی مشکل میکنه ، نمیگم غیر ممکن میکنه فقط میگم مشکل مینه
من این قفل رو برای چنتا از نرم افزار های شرکتهای خاص به کار بردم
خوبیش به اینه که از دست قفل شکنها در میره
حالا اگه کسی تونست کرکش کنه که دمش گرم، اونقدر اطلاعات برنامه نویسی داشته که از نظر من کارش حلال باشه و من در مورد قفل خودم راضی هستم
منظورم اینه که تو کار قفل به دنبال 100% نباشید
هر قفلی یه زمان کاربرد داره که دیر یا زود کارش تموم میشه